Теди Бургазлиева се обясни в любов на съпруга си

Носителката на титлата "Мис България" 2002 г. Теди Бургазлиева отправи трогателно послание към съпруга си в Инстаграм.

Обратно в новината

Коментари - Теди Бургазлиева се обясни в любов на съпруга си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аман от изкуствено дялкани и цирково извапцани жени!

Абе хора, слагайте някакъв гриф на такива статии. "18+", "50+", измислете нещо. Не бях я чувал тая, но като потърсих снимки изпаднах в ступор... Ако някое дете го отвори и реши, че е нормално да изглежда така ще стане страшно...

А тая какво работи, освен държанка или " жена " на тези, които успее да баламоса?

Бургазлийства нещо, знам ли я... леп на тоя, дей пет лева, леп на оня... и така цял живот...

Причислявам тази проява към действия на комплексирани хора, чиито думи трябва да чуе целия свят, за да са спокойни, че са ги казали. Иначе какво е това - само един ще чуе това послание .Все едно нищо не е казала.

Странно, преди социалните мрежи как са се обяснявали в любов, с обява във вестника ли? Не го разбирам това, лични интимни чувства, вместо на половинката до тебе го публикуваш в нета, шашаво ми се вижда. Или честитките за рожден ден на половинката, с която живееш- честит рожден ден, мило.

толкова натрапливо се афишира, обикновено липсва... Другите, обаче, трябва да бъдат твърдо убедени, че е налице!

Кой знае,може пък Новата България да е в Чикаго и Градът на ангелите,в крайна сметка и аспаруховите българи са били емигранти,след като има Волжка България,Дунавска България,защо да няма и Американска България,а на тия двамата да внимават с афиширането на щастие и любов,завистта няма почивен ден

i тяхната глупост няма почивен ден

Все си мисля, че човекът до теб трябва усеща любовта, която изпитваш към него. А не да разбира за нея чрез изявления в социалните мрежи... Ма аз съм старомодна - какво разбирам от модерните начини за обичане..

От статията разбираме, че дамата има опит в обясненията в любов. Как ли се е обяснявала на футболиста в любов?

DIR откъде знаят за това събитие. Това не е ли много лично,без да се прави някаква демонтрация на чувства межда двама.

супер неочаквано!

Ако писалите по- долу са представителна извадка, то жалко за страната ни. Много злоба, много неграмотност,, че и расова омраза и предразсъдъци. Не ги зная тези млади хора кои са и какви са, но по добре да си стоят където са и да пишат на английски. Така блатото на жабите просто няма да ги знае! Ехо, ДИР, няма ли при вас правила? Тук половината са за присъди!

росене незнаехме че обичаш руски филми

Няма как да знаеш, "американски" приятелю! Можеш да разбереш само, че не обичам неграмотните, злите и завистливите. Схвана ли?

Готина двойка са

Употребявана, разлабена, леко амортизирана, но затова пък висшо образована в секса и театъра с мухльовците от мъжки пол, горкото момче, малко ли са .урвите в Ел Ей, та си довлече от България?

ангелите на съдбата са ги събрали .......хаиде сега , наи красивата двоика ???? ........ изглеждат прилично и толкова , забележка към мъжа с тази брада не е в наи добрата светлина нито пък е типично европеиско . :)))))))

Много неприятни да не кажа одблъскващи сащества. Таз е най-грозната мис балгария може да си прави конкоренция само с пернишкия куркурдил. а тоз бифш пишман афтомобилен състезател на джендар мяза. и каква е тази професия персонален коуч? Туй нещо коч ли, бик ли коза ли е или крастава жаба ха...хаа...ха... Вище ги добре това са предателите на балгария, като са толко оспешни защо не си останаха тук ами заминаха да мият чиний в щатите? и двама качили са си плюли в устите, еднакво малки и криви. а тези сини очи са като изцъклени все едно че са ги фанали за гушите. не мога да понасям хора с сини очи сичките с сини очи лъжат и гледът надоло които гледа надоло мисли за голо

Бягай към Турция шиббан турски педдераз- Шпионин !!!

А ти какво си мислиш? Че като си в Щатите и си щатски шпиомин? Не , същото нищобество си както в България

Ало ДИРА колко ви платиха за тази статия за каква любов пишете комунистическото отроче като вземе американско гражданство ще се разведат тази статия е за емигранските власти на щатите инче и двамата се симпатяги дано се влюбят на истина

силикон в джуките! Извън пътя!

Джуки.

Какво значи треньор по личностно развитие?

Доста популярна профсия, но явно не в България.

Те, при тия хора, през първата година от брака вървят обясненията в любов. После бързичко "започват да гледат в различни посоки" и "остават приятели".

Много силикон в устните, много филтри, много поза, баси не мяза на себе си това момиче.

Чудя се, ако го нямаше Инстаграм и Фейсбук,как щяхте да си пишете "новините"!!?? Честно, не четете ли коментарите под стаиите бееееее ??? Ама спрете да си ги вадите тия глупости от най- тъмните недра на ...

Поне разбрахме кой е мъжът в семейството!

О, времена!О,нрави! Докъде стигнахме- жената да се обяснява в любов на своята половинка! А той кима утвърдително пред лаптопа...изпе.ерастя света

Много си подхождат двамата, красив славиянски ген, по американски подсилен и напудрен ... ама, малко се е престарала с устните си Теди ... залита към пошлост ... е меко казано!!!

Обяснението в Инстаграм изобщо не е за любимия, то е за да се направи интересна и още да завиждат съперничките.

''Голямата булка'' ! Не знам какво ще правим , ако свърши сериала , "Малката булка"!

ПИПО

Обясни се в любов в Инстаграм. И ако мъж и е без нет няма да разбере че го обичат. Каква е тая мания да се обясняват в социалните мрежи.То е ясно че пиар и известност търсят, но от страни изглежда много тъпо.

И двамата са много красиви!Дано имат повечко дечица!

как се става треньор по личностно развитие?

ми правиш се да изглеждаш много финансов и вървежен и търсиш баламурици да ти плащат да им даваш акъл как и те да станат като теб. Представям си как тълпи амреиканци се редят това българско келеме да им дава акъл.:)

Тълпят се да знаеш. Миналия път като писаха за този "спец" се поразрових и даже и не намерих офис да има- един имейл и телефон това е. Представи си какъв "спец".

ex-Canadian, абсолютно съм на същото мнение с описанието тази "професия".

Е няма такава ''новина'' , в света !

Добре, че е фийсбука, щото без него не се чука!

Това е най-красивата ни Мис България

Да, и Роси Иванова също :) ..... Хубава двойка са. Да са живи, здрави и щастливи.

и аз винаги съм се чудел, но понеже на Тедиту ѝ взеха титлата, ако ще си говорим за миски, остава Роситу...

Бургазлиева е от Поморие.

Не се ли виждат тези хора, това семейство, че чак във фейсбук пише? Явно, вместо да вечерят заедно и да си поговорят съпругът си отваря лаптопа се запознава с мнението на съпругата си за него.

Най-любими са ми хората, които се обясняват на любимия си мъж, жена, дете, баба, дядо, леля, чичо, стринка и т.н във Facebook. Толкова е умно, обществено и истинско. Добре, че има Facebook, че иначе не знам.

Една от малкото ни красиви Мис България.

Рядко красива жена, наистина, и не с леко излъчване. Съпругът й също е хубав мъж, абе приятна двойка, радваща окото!

Много красива двойка. Браво! А какви синеоки бебоци ще си народят, не е истина :)

Чрез Инстаграм ли си ''контактуват'' , явно и така се ''обичат'' !

Те обичта си я дават и получават когато са насаме, това с Инстаграм е малко да си почешех егото, няма лошо де, щом им харесва да декларират пред всички обичта си, ти що се дразниш?

Според мен, човекът си казва мнението, не знам защо ти си мислиш, че се "дразни"? Не само Теди може да си каже мнението, Интернет е за всички, ние също можем да кажем какво мислим по въпроса, не мислиш ли? Аз си мисля, че неговото мнение го споделят по-голямата част от хората, на които им е писнало от демонстрации на жадни за внимание "величия".

Тези неща не са ли лични?! Поредното леко фалшивичко Фейсбук излияние, на скучаеща кифла пред голяма аудитория (не без помощта и на дир-а). Взе да става скучно вече... :(

Супер готини хора, отървали се от това блато! Дано са щастливи!