Бременната Преслава отиде на палатка

Поп фолк певицата Преслава, която обяви, че е бременна в края на миналия месец, се качи в планината.

Обратно в новината

Коментари - Бременната Преслава отиде на палатка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Винаги съм смятала, че когато човек няма какво да каже, започва да се заяжда за правопис и граматика. Извинете ме, дир, обаче това вече е прекалено: ''Преслава представи приятеля си Павел миналата година, а 33-годишната добричлийка се похвали, че е бременна преди около 2 седмици.'' Може би авторът е третокласник? То е ясно, че човек влиза в секцията Лайф, колкото да хване някоя клюка и да се позабалява, но моля, не ни подценявайте толкова - разбираме и от прости изречения

Какъв поглед има това добро момче ! а вижте кучето му ! "По кучето му ще го познаете". Специалистите да кажат питбул ли е животното с цвят кафяв? за боеве?

За колко часа беше разходката? Не вярвам да се преспали там.

Значи да не се притиснявам, къде е а кала?

Където и останалите 5 от 7млрд жители на планетата Земя! Ти какво си мислиш, че всичките са на порцеланова чиния с течаща вода ли? Я слезте малко на земята!

после прибраха ли си ги?

На Монтанския язовир ли е била ;)

На Монтанския язовир е била

като гледам тая огромна палатка 100 % са отишли до мястото с джип , колкото да се снимат

Беше една от малкото чалга звезди с по-добро излъчване. Явно всички жени предпочитат парите на престъпниците.

На патка , или на палатка ?

Е за да забременее, някой е опъвал палатката.

"Бременната Преслава отиде на палатка" Е тва вече не е добре! Сега куцо и съкато ще се юрне да ходи на къмпинг. В последно време стана много модно - кемпъри, палатки, шматки...Ама знаят ли как и какво да правят е друг въпрос. Страда природата и тези които я боготворят..Дано поне не оставят свинщина след себе си.

Чалгарска идилия..........

ПА-ПА-Палатка! Някъде има ли го нецензурираният клип на песента? .. питам за един приятел }:)

Аз да ви запитам тука платени риклами ли правите с таз Преслава? Мини не мини ден, преслава забременя Преслава пометна, Преслава такоз Преслава онакоз. За мен Преслава не е никва певеица. Наи добрата си остава Малина ама за нея и буквичка за албиниз няма... Как само пеи, как играе, то не са кючеци не са губеци, да ти са напълнят очити и душата... наи добрата на балканите. ами Кати? ами Луна? Те имат талант що не пишете за тях? Преслава хич не може да пеи, то добре пак че отишла бременна на палатка, щото мойта дащеря Присила-Инес отиди небременна на палатка, пък се върна бременна. Викам , как тъй мойто момиче, пък тя вика, мамо нищо не съм правила, на, кръстя са, мъж не съм докоснала, не знам... и ний вика кат преслва запалихме оган, пяхми хитове на Азис и Ивана,.... нищо, вика, не сам пила, само вика ударих 5-6 водки за камуфлаж, да са сгрея и одпусна, че много студено там, Пък и всички пият аз да ги гледам ли мамо? После вика легнахми в палаткити, заспахми и на сутринта - бременна.... Ужас. Ама аз и вярвам на сто процента на дащерята, той светът се изкелифенчи, оня ден четох че в америка жендърите забременявали по въздуха, пък сигурно в палатката е имало някои момче, каде го е ударило насън сачмата и е имало полюция и част от нея са залепила за срамотийте на дащерята докато е спала. можем само да гадаим ужас ви казвам, пускаите си дащерите на палатка само бременни, иначе рискувате много!!!

Пий си хапчетата, ма стерво!

Преси,ти си пресно мандръсана,а не забременена.

В планината все още е доста студено. Риск от простуда. В планината и особено около планинските върхове, радиацията е по-висока. В планината атмосферното налягане е различно. Рисково поведение, особено за начална бременност.

Не ги виждам как носят тази 4 кг палатка из планината... това място е на не повече от 5 минути пеш от мястото, където са си оставили превозното средство..

От снимка 4 много добре се вижда с какво са отишли в планината... Добре, че всички туристи не са такива...Дано не оставят една купчина с боклуци и да не вземт да запалят гората. До органите на реда - в планината не е разрешено паленето на огън а тези даже са си публикували снимките!!!

алооооо такива като тебе фалшиви лицемерни онанисти много ме дразнят. най-сладко е да си запали човек огън в гората и да си изпече на жаравата храна и да хапне на чист въздух, и да пийне вода от някой планински извор. след това разбира се огънището се полива с вода за да загасне добре, пликове и салфетки се прибират. не всички туристи са мръсни като прасета, а такива лицемери като тебе вероятно са точно тия дето оставят след себе си черупки от варени яйца и насрани вестници.

Този не ми прилича на лошо момче, а на тъпо момче!!!!

Тя пък щото е много умна и интелигентна. Себеподобните се привличат.

А много ли е бременна ?

Незнам за вас, но на мен Андреа и Златка ми изглеждат много прости и неприятни.

Ами защо ги гледаш?

Ам де сра ВЕ?

Как се кефя, че забремяна от селският тъпак :-) Макс 2 години и ще си гледкаш детето самичка, д окато тоя глупак те спуква от бой ;-) Да знам го от личен опит и да и на теб ще ти се случи повярвай ми.

То и без да го знаеш от личен опит, само като му гледаш физиономията, ти става ясно какво я очаква. Типичното лошо момче, а те не стават за семейство. Но Преслава си пада по "лоши момчета", може би защото и тя самата е "лошо момиче". Такива хора няма как да задържат семейство в дългосрочен план, всяка следваща "любов" е предпоследна. Само не разбрах защо се кефите? Злорадството не е добра черта.

Защо се кефя ли, защото същата хрисима певачка съсипа живота на едно наистина стойностно и добро момче. Защото за нея по нейни думи " предната глупачка я е смачкявал от бой защото била тъпа. И сега умната ще последва нейната участ с единствената разлика, че отглежда неговото дете.

злобата на простите жени край няма

Значи щом си беден, ходиш на палатка. Да ви имам логиката :) :) :)

Това е комплексарската логика, характерна за 90% от населението, нищо ново.

Пише, че не се притесняват от скромните условия, защото на палатка, условията са действително такива. Какво ви е накарало да си мислите за бедни и богати нямам идея.