Натали Трифонова показа дълги крака на морето

Секси синоптичката на bTV Натали Трифонова показа дългите си крака край морския бряг.

Обратно в новината

Коментари - Натали Трифонова показа дълги крака на морето | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ухаааааа е това е яка пи*ка.

абе .. няма ли кой да и купи по хубав телефон ... измъчва ни с тези пиксели ... все едно с нокиа 3310 се снима ... стига

Мозъкът ми прегря - синоптичктата на някаква телевизия показала дълги крака? На какво да се съсредоча - на краката, на времето?

Една плоска дъска! "Голяма красота". Трябва да е много закъсал мъж да я харесва!!!!

Женската злоба край няма!

Зависи, въпрос на вкус. Има мъже, които си падат по пищни мадами с голям бюст. Други харесват стройни и стегнати тела, каквито има момичето от снимката. За мен лично най-впечатляващо във фигурата на една жена са дългите и красиво оформени крака. За друг може да са гърдите. Не може да се обобщава. Лично аз гледам жената като цяло и така мисля, че е нормално. Съвършени хора няма.

ВЕЧЕ СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ И ОТКАЗАХ ДА ОТИДЕМ ЗАЕДНО.

....още не е късно да я настигнеш. Тя те чака с дългите си крака....

Една синоптичка от "Нова ТВ" вече се "облажи" от "прогнози" и стана Експрезиденша...Нека и "БТВ" синоптичката се "порадва на Слънчевото време", щe й излезе късмета и на нея :-)!!

Като си покаже и друго пак да пишете.....

Крак създаден само за лизане, смучене и целуване! Уникална е! Мечта на всеки фут фетишист!

Само ма-аааалко по-големи сиси да имаше.....Иначе бива, метър и половина бедър, деева...

Ами тия,които не са си добозали,като малки искат големи цици.Всеки човек е красив какъвто се е родил.

Жените с дълги крака не стоят на пръсти, нито носят 20 см. токчета. И понеже това е рубрика за Малки обяви, това е лоша търговска практика - подвеждане на клиентите ;)

Те баджа...-те убави ама пясъкът е отвратителен !!! Къде е този скапан плаж, да не ходя там?! И Натали-то толкоз ли няма пари да отиде на хубаво море, ами се е забила в тази дупка?!

Чичо ще я заведе на изложба и сладкарница, след което ще разгледаме колекцията ми от марки. У нас.Голи..

има показва а вие само може да завиждате :).

Тая даже не знам коя е! Помислих си Слави се оженил,а дира са пропуснали новината и сега ни я представят.

по-скоро да му е пазена в тайна дъщеря ..

Бившата му любовница е, нищо че е двойно по-възрастен, така се стига до екран. Фамилиите са съвпадение, оня чичо никога няма да се ожени.

Мюсюлманките се чудят - толкова ли сте бедни та нямате пари за плат да се покривате !? Като си изтрият хиляди мъже мазните погледи в теб - колко може да си хубава !?

На Виктор Николаев като му сложиха тая Аделина Радева, хептен заглъхна. Много е дразнеща и затова не гледам Нова сутрин.

Много е досадна. А като се надигнат сутрин двамата и се запътят към студийния си екран в патешка колона, тя ми прилича на забързана гъска, особено със специално подчертаните от роклята задни телесни извивки ... Тя и на Виктор май му е видимо досадна с манията си да доминира.

Много си е добре. Виктор мен ме дразни повече. За дебила по канал 1 да не говорим.

Дразни с лигавенето си. "Ще има още президенти".

сутрешния на Нова също е дразнеща, много вика, надвиква ги всички и постоянно все тя говори. сигурно си мисли че като дрънка празни приказки изглежда по-интелигентна.

Мисля,че майка й е гъркиня и тя е взела нейната гръцка фигура.Изобщо жената не е простачка,а човек образован.Може би много говори,което е характерно за жените.

Страхотно тяло, напомня ми за супермодела Кандис Суейнпоъл. В лице не е толкова красива, но като фигура се доближава, липсват й само няколко санта височина.

като синоптичка. Започнах вече да сменям канала, щото говоренето й ме дразни. Изобщо всяка девойка с говорни дефекти в която и да е телевизия, дразнят много. а такива има. Не знам защо ги пускат в ефир изобщо.

хубаво, младо момиче, по принцип българките са готини, стига да не се подлагат на разни безобразни операции, това момиче дано си остане така естествено!

Гледам, гледам и не мога да си представя за какво ти трябват толкова дълги крака?! Я ела тука да оправим работата ...

В лице не е красива, а обикновена, ако я видиш без грим.....зле. Но фигурата й е страхотна. Особено краката...просто убийствени.

...какви е деца раждала, раждала, ражда и сега българска майка юнашка...

От кога манекенки се назовават синоптички? Виждаме как се избират.Да хващат мъжки погледи, а не толкова да четат прогнозата. Вижте Банова от една "синоптичка" докъде стигна. Телевизиите показват нагледно, че не търсят професионалисти, а момичета на някого.

ще стане супер вървежна мурва.

И аз показвам дълъг полов член но още никоя богата олигарша не ми се е лепнала.

Може би защото тъничък и се огъва?

Ти ли си тоя с желанието "да ми е доколене"

Искам аз да съм стария изсъхнал дъб, на който е седнало това агънце ...

мммм.... агнешко ....

Явно е лице на някое модно ателие , за да сменя толкова дрехи и бански ! Реклама на визия , докато си избере Чичко Паричко . Толкоз и е акъла !

За да бъде човек синоптик трябва да е завършил Физическия факултет на СУ, специалност Метеорология и евентуално да работи в НИМХ-БАН за горе долу минимална заплата.

Но за да бъде жена синоптичка, трябва да изглежда долу-горе така, както на снимките :):):)

Явно основното и занимание е да се рекламира. Търси някой който да и осигурява определен стандарт на живот. Това е да имаш цел в живота. Такива станаха модел за подражание на младите момичета.

Трябва спешно да оправи обратната захапка. С брекети за 2 години е готова. Иначе е много красива, но захапката е ужас.

Тя и затова с артикулацията на думите малко е зле.Не говори много ясно.Не е за телевизия,ама нали пък външен вид има,може да и се прости.

Някои от снимките са брутален Фотошоп!

След което , настоящият Президент , изцъкли очи .