Емили Ратайковски облече прозрачен шлифер

За никого не е тайна, че виждаме Емили Ратайковски по-често гола, отколкото облечена, но пък тя има какво да покаже.

Обратно в новината

Коментари - Емили Ратайковски облече прозрачен шлифер | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уж млада, а пък нещо много и е увиснало вимето :)

Тези снимки са христоматиен пример, че сбора от някви части не е достатъчен. Има нещо много конско в нея. Като я гледам на парче - частите са наред. Но като цяло не минава за човек. От всичките снимки има само една, на която прилича на нещо човекоподобно. На коя да е градска българска гара за 1 час могат да се видят поне 50 по-красиви и поне 100 по-привлекателни момичета и жени. Не е за изхръляне, ако е на снимка и й се махне главата и е в някаква по-нормална поза. Фамилията предполага нещо славянско, но наистина е не славянско, а м*нгалско нещото в нея.

Притеснявам се за това момиче! Да не настине, все голо ходи;-))))) Хайде сега, по-сериозно! Аз мисля, че ще имаме новина, когато девойчето се облече и се снима. Всичко останало вече е видяно.

... пак в тия. Та и ЕмилитУ така - в редките случаи, когато надява все пак нещо върху изкуствените сакове, закчени отпред, то пак не е дреха като за хората.

Изкуствени цици, изкуствени устни и кой знае какво още ... Е няма що много хубаво

Коя?

ЦЕЛИЯ !!!

Супер си е гаджето. Изглежда, като богиня на еротиката и секса. Бил съм с много красиви жени. Но никога с така събрала всичко красиво в себе си, като Емили Ратайковски.

Колкото и да се разголва ... не е интересна вече, всички, всичко са и видяли/ в нета има доста грозни снимки/. Явно не е достатъчно умна и не знае, че всичко лесно е евтино. Иначе има данни: висока, с изящна костна система, слаба но с голям естествен бюст. Но има и минуси - толкова млада, а с отпусната плът, липсва мускулен тонус в дупе, ръце, крака ... явно мацката е яко в джаза от малка и се грижи за външността си - само като непрекъснато набухва, уж естествените си пухкави устни!!!

Ооо ...

Още една в днешните новини, която има нужда от квалифицирана помощ. Млада, прилично изглеждаща жена, слабичка и ... ексхибиционистка. Ако беше момченце, отдавна щяха да я лекуват.

Викнали цици с къси крака и куха глава

Ох, пак ли тоз виснал гъз и стъклени очи на зле направена кукла.....

ко туй цингане?