Бившият на ДесиСлава ще се жени

Бившето гадже на фолк певицата Деси Слава съвсем скоро няма да е в отбора на най-желаните ергени.

Обратно в новината

Коментари - Бившият на ДесиСлава ще се жени | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой го интересува за бившия?! Пишете за сегашния!

Хубава двойка млади хора.Нека са щастливи и си родят българчета,че се стопяваме все повече...А за това,кой колко е успял-какво искате от едно младо момиче на20год.Естествено,че родителите ще помагат,та бъдещето е пред нея...Учене,деца,работа,успехи..всичко ще си дойде по реда,само здраве и желание да има.Успех!

тоя овреме се освятка че се оттарва от дартата чалгарка

който се жени втори път не е заслужил развода си!

четох тия дни, че най-чакани били: - първото дете - втората жена - третата ракия :)

като го гледам тоя световно-неизвестен ръбеш, поне си отговарям на въпроса каква е тая идиотска класация за "най-желаните ергени". това е класация, направена от най-нежеланите моми, съдейки по това какво наричат "желан ерген".

Младото си е младо.

Luna0102

На мен ми е все тая, нито я знам тя коя е, нито пък той кой е. Утре ако се разделят тези двамцата и напишат статия за дамата, понеже вече е звезда, статията ще се казва " Бившата на бившия на ...", а не дай си Боже някой бивш се събере с някой по-по-бивш, направо изтръпвам- ще трябва да направя графика за да разбера кой на кого колко бивш е.

Май те е яд че тебе никой те не знае и никога няма да те има по сайтовете! Въобще съществуваш ли?

Да ти имам критерия за "съществуване"! Само да те светна - да те пишат по жълтите сайтове насред клюкарските простотии с презумпцията да се превърнеш в поредния известен с известността си тъпанар, си е жалко и глуповато "съществуване". Нищо повече.

А бившата на бившия дали се е омъжила?

Дори сестрата на първата братовчедка на бившия на Деса се е омъжила....

че то някой искал ли я е?

Срам, Лорче. Кой те прие пък тебе в Русенската английска, тъпа гъско? Че те и пусна да завършиш.

Предлагам за целите на светските новини следното - всеки, който е имал досег с БГ псевдознаменитост да се издига в ранг псевдознаменитост. За досег ще се счита дори мимолетна комуникация като това да си купиш хляб например. Така винаги ще има материал за Лайф секцията. Може дори и за мен да пишат в един момент...

Класика:чалгаджийка и т.н. "боец".