Риана безвкусно разголена на ”Коачела”

Риана се появи на популярния рок фестивал "Коачела" в странно скроен тоалет и ботуши в необичайна форма.

Обратно в новината

Коментари - Риана безвкусно разголена на ”Коачела” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Падението на една бивша звИзда!

Каква грозотия е тази с омотаните и нагънати парцали по нея!! Изглежда двойна!! От суета заприличват на плашила!!

Ей тия бутове какъв рандеман дават, ехееее....

Какво пък толкова не и харесахте на висшата мода? Идете на което искате шоу и ще видите доста по-зле направени дрехи. Риана си е супер така!

Риана и вкус? Кога е било?

Вкусно, без вкусно все тая. Момичето прави каквото и както си поиска. А пък точно тази безвкусица и е донесла толкова парички, че надали тук пишещите можем общо да изкараме толкова за година. Пък нека и седи грозно :-)

Всяко обличане, а най-вече събличане на такива причинява доста медиен шум и ето на - той стигна и до тук. Рекламата отдавна е по-важна от таланта. В класация да си, пък каквато и да тя, това е целта, кой иначе ще ти обърне внимание ако не си гол, извратен, надраскан като мексикански наркотрафикант, пластмасов, без присъда и т. н. Че таз женица дори няма нужда да пее вече.

всеки луд с номера си

Най-смешното е, че тя си носи кичозните парцалки с апломб.

детско личице и яка дупара - само за отличници....

Тоалета е кофти, но си е вкусно разголена.

Пука и на Риана .Живее си интересния живот който и позволява да пътува къде ли не ,да се забавлява с работата която върши, не седи да пише злобни коментари за този или онзи..лл

И понеже в дир.бг я обсъждат колко е безвкусна, тя сега ще си го премести в другия крачол, ше си сипе една хамериканска ракия за 2000$ бутилката и ше се разкара с яхтата. Всичко е ПР, верно ли някой си мисли, че всичко това не се прави целенасочено, за да може да се говори за нея повече :)

Luna0102

Голям фешън- обула по един чувал за картофи, облякла още един и готова модна икона.

Уж и глас има, и слава, и пари и известност- да се чуди човек за какво стават за резил? От скука ще е или от наркотици, а може просто защото всичките пари на света не могат да ти купят стил и класа, ако ги нямаш заложени отгоре?...

Тези момичета са продукт, зад всяка тяхна проява стоят доста хора и да си въобразявате, че зависи от тях какво ще облекат, освен у дома, значи се заблуждавате.

Какво му е безвкусното?

Ми голема свинкя, уа.

Интересно, как на снимка 1 г за й се е извъртял отпред?!

Той си е на мястото. Тя се е обърнала, за да му се порадва.

Гротеска...