Тръмп: Дължа всичко на Мелания

Нямаше да съм мъжът, който съм днес, ако тя не беше до мен. Тези мили думи написа американският президент Доналд Тръмп за съпругата си.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: Дължа всичко на Мелания | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

oh, отвратителен е. Две години е търчал подире ѝ, докато я вкара в правия път - неговия. Ох, пълен отврат - тя си знае, мисля, че не си заслужава да съсипваш живота си с.......... ох, гадост.

Да е честита! Прекрасна е!

Y пък ко знаите как ме е умирисал дъртiят пръдлу с лице на портокал.Bсеки път драифам като ме напъпли.Aма нали иначе триaбва да доя крави в Cлоевенiя!

Подмазвай се дедо, тя само чака да пипнеш топа

Гордата наследница на Тръмпоови - Иванка, майка на три деца и омъжена за медиен магнат - евреин, понеже е много богата, благородно ще отстъпи империята на Тръмп на Мелания и ще се задоволи да бъде примерна съпруда?

Порнозвездата, с която й е изневерявал, се готви да даде показания официално. И той се страхува от развод. Затова е подмазването.

Чест му прави на Тръмп че си го признава. Хубавото си е хубаво и точка по въпроса. Мелания ме кефи. Тайното оръжие на Тръмпи. Мразят го и заради нея. Защото как толкова вървеж, бееее? И богат, и с хубава и млада жена, че и президент стана?! Как ще го преживее баба Хилари? А ко стана с "бойкота" на разни модни дизайнери дето обличали маймунката мишел а щели да бойкотират заради Доналд Тръпм Мелания ? Май те трябва да и плащат за да могат да я обличат АКО ТЯ ПОЖЕЛАЕ. Готина мадама която си знае статуса и цената и Тръмпи безропотно я плаща. Така са богаташите милиардери ако искат покрай тях да има прелест и красота а не някой дърт спаружен вук или орел с ориз. А една моя леля Бог да я прости така казваше - хубавата жена и хубавото време си приличат по това че и двете никога не могат да ти омръзнат, и е била дяволски права. Това се отнася с пълна сила за красавицата Мелания Тръмп.

Много ме изкефи

За едни хубавото време е слънчево, за други облачно, за трети дъждовно, за четвърти пек, за пети - сняг, за шести - ветровитото ... За едни хубавата жена е брюнетка, за други блондинка, високата, ниската, цицорестата, дупестата, слабата или пък закръгленатам и т.н. Тръмпи не се е оженил за Мелания, защото е хубава (и по-хубави и по-млади има), оженил се е за нея, защото е умна. Т.е. по-скоро тя се е омъжила за него. А с каква цел - само тя си знае! И каква е цената, която плаща - също, а предвид финансовото състояние на дедикът, със сигурност плаща много, но пък явно може да си го позволи. Впрочем двойките - хубава млада жена със старец изглеждат отвратително. Поне на мен така ми изглеждат.

И тя ще му го напомни добре при развода.

Да видиш само ние пък какви жени имаме, щеше на мига да я забравиш! Сега можеше преспокойно някоя златка или белка да се мъдри на стола на президентшата в Белия дом, а те само стоят тук в Партийния или в някое шоу.А Малиния може ли да готви, че нещо си изпосталял напоследък.Щеше да нагъваш йогурт с български бактерии, домашна муска и вита баница, таратор и шопска салата и да се зареждаш с по десет топли хляба на мятани на задното стъкло на лимузината, както прави съседът ми /тоя човек май гледа кокошки в хола си/.

Вероятно може да готви. Имай предвид и още нещо! Мъжете рядко си избират сами жените, жените им ги избират. Да беше мръднала ти малко по-натам, както е направила госпожа Мелания, да беше се "поразхвърлила" по мъжките списания, че да те забележат плейбоите ...

А бай Дончо се трепе с руснаци и сирийци,ще загори кекса

Искаааш кавааал

Ако Щатите изгорят в ядрения ад Мелания ще е виновна , така ли?

Какво всички са се захванали за това кръшкане... повечето мъже кръшкат, ако имат възможност. Просто Тръмп е публична личност и му изкарват аферите наяве. Иначе всички се пробват или поне им се иска. Имала съм ситуации дори някакви доста смотани да се пробват, иначе щастливо семейство, чакат бебе примерно... та бг-мама да не се напрягат толкова..и да нямат илюзии, че само на Мелания се е случило. Не е приятно, но това са нещата от живота и се случва почти на всеки рано или късно. Не си заравяйте главата в пясъка, а погледнете реално на нещата.

Правилен коментар!

А така също и на Путин

не на меланя ами на мен.не се изпускаи да не пуснем записите с наташа и олга по фикс news.

Дори и от към жени Тръмп бие дребният кремълски агресор. В Москва имаше дна много закръглена като ..... а бе типична рускиня, като от надуто втасало тесто.

Абе знаеш ли...? :) Иначе рускините са много красиви, като са млади След 30 наистина повечето са като превтасало тесто, не знам защо така се отпускат и стават тьотки

Вярно е до 30 нямат равни ...

1. генетично, лишная ватная хромозома. 2. Тестените изделия, лошото миризливо олио, алкохолизма. Интересно как са наказани тукашните руски тролове, дървари от Коми, които са си докарали ватни свинки - шлюхи ?

Сега остава да чакаме и тя публично да му благодари.

те всички мъже са такива но повечето им жени се правят че не забелязват а и не искат и да знаят щото така е по-лесно а тази поне има кащво да получи-милиарди -не че си струва но все пак

Мъжете сме мухльовци, но повечето жени сте много палави и силно продажни и за парцалки и услуги сте готови да проституирате с овластени чичковци, дедовци и даже с разпасани нечии невръстни синчета.

В първия момент прочетох, Че дължи всичко на Македония и се втрещих...

Тръмп ходи да праска де що свари, в Москва даже му имат снимки с оргиите с които го държат на каишка, обаче като типичен представител на русофилството е голям християнин и любител на семейството, щом е за пропагандата...

Да е жива и здрава Мелания, американците по-хубава първа дама няма да видят никога. Пожелавам й да си му го върне тъпкано на Дони за всички унижения, които тя трябваше да изтърпи, за да бъде той президент.

Графика на порно звездата бил всеки вторник и петък салам от чичо Дони. Та да питам аз, като обичаш толкова жена си , защо си носил салама на друга ?

Защо толкова пъти и изневери тогава ?

Защото може, защото има с кого, защото няма задръжки и защото Мелания няма думата, но пък има интерес да бъде негова вдовица и ще стиска зъби.

С други думи защото е прасе. Изневерил й е, когато е била бременна с тяхното дете. И си е хойкал наляво и надясно и преди и след това. Мелания един ден ще му види сметката. Толкова публични обиди не може да изкупи и с милиарди.

НА ВСИЧКО БИХ ПОВЯРВАЛА,АКО ТЕ БЕ ВЪЗПРЯЛА ДА БОМБАНДИРАШ СИРИЯ

Хеле пък жена му без него съвсем нямаше да е там.нали?

Luna0102

Като те изрита след президетството ще и се издължиш.

Това е жена. Истинска жена.

Ето това не им харесвам на мъжете! Бързо забравят, че когато е имало и друга/и жена/и, на нея/ тях също дължи нещо. Всичко дължал на последната си жена. А Ивана, която му роди три деца нищо ли не му е дала? Първата съпруга подарява на мъжа си своята младост и най-хубавите години. Но...мъж, какво да го правиш! Добре, че на моя съм му единствена /съпруга, разбира се/, та няма как друга да му е дала повече от мен.

Тръмп ли държи на семейството?!! Изказването ще да му го е писал някой ПР по повод на изцепките дето изплуваха като ... в последно време. Мъж, който системно потреблява проститутки, не уважава никого, дори себе си, за семейството да не говорим. Освен ако многобройните бракове не се интерпретират като уважение към брачната институция. То англо-саксонците са толкова цинични, че нищо чудно скоро и нещо такова да чуем - "Дълбоко ценя и се прекланям към семейството, затова имам 10 различни на всеки континент и смятам да променя и конституцията, така щото да мога да си озаконя и връзките с наложниците!"

Пардон, пишеш се "Узаконявам" и т.н.

А дали си единствена, запитала ли си се?

Ама е голяма хубавица.

Мда... Мелания Тръмп ако не се лъжа е Славянка... няма други жени като славянките

Негърка ли?

Има,има ! И представа си нямаш колко ! Още не съм обиколил даже половината свят,а колко по-красиви и нени същества от ългарките срещнах !

а бяхме млади и хубави

...сега сме само хубави. :))

А тя не те понася!

Ама парите му й понасят ....

Аз не мисля, че вече и парите му й понасят. Вижда се на публични събития те не може да го диша. Много се писа, че тя може да не прави изявления, но успява да комуникира по невербален начин неприязънта си към него. Ако издаде една книга за живота си с него и ще го срине. Историята с порно звездата ще е просто тиха прелюдия към бурята.

Да се концентрираме към българските приоритети в културата и изкуството и по-важните информации, отнасящи се до наши политици. Така ще ги опознаем по-добре, а това е важно при гласуване.

Двойка от 1990г??? Пробвайте пак.

1998, бе, чики-рики...