Елица и Стоян изправиха на крака най-богатите германци

На първи март в луксозния Берлински хотел “Интерконтинентал” за поредна година бе домакин на едно от най-престижните събития за 2008.

Обратно в новината

Коментари - Елица и Стоян изправиха на крака най-богатите германци | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голяма уста голямо нещо цял боздуган може да лапне напреко и пак ще пее!Е тя обича да го лапа много!

Saglasna sam s Desi za tova che sega gi hvalim i gi haresvame ,i se gordeem s tiah,i dano nishto losho ne im se sluchi,samo radost i uspehi v jivota.Mnogo mi e machno za Albena i Maksim i se nadiavam da se varne uslovnata prisada , a te dvamata da zapaziat lubovta si.Nikoga niama da zabravia velikolepnata im igra i gordosta koiato izpitvah che sa Balgari.

ToTo,i az sam prof musikant kato teb i az sam ot 30 godini v Scandinavia.Koi si ti? Pozdravi ot LOTO

ToTo,i az sam prof musikant kato teb i az sam ot 30 godini v Scandinavia.Koi si ti? Pozdravi ot LOTO

Много са добри, но някой трябва да им обърне внимание на селския, ужасен външен вид.

Toi da, musicant e ,no tja gra4i kato garga osven 4e e i grozni4ka no kato vsi4ki drebosaci e naperena.ne naprazno ne spe4eliha konkursa horata iskat musika e ne delfinski zvuci.

Деси, да, ще имам изключително негативно мнение, ако се случи нещо подобно. Не защото съм фурнаджийска лопата, а защото е най-малкото безотговорно да се натряскаш, да се качиш на кола и да съсипеш живота на сума народ (на всеки може да му се случи, но като си с 2.2 промила, някак случайното отпада). Отгоре на всичко да получиш условна присъда - това не е безобразно, това е скандално. Ако ще да си бог, трябва да отговаряш за постъпките си. И ако този Ставийски малко от малко наистина му пукаше за това какво е направил, нямаше да се развява из родината си с автомобил...последно говори колко му дреме и за такива защитници, като теб. Будали.

Бе нека си пеят!Ама защо Елица разби семейството му?А?

Да се призная не съм им почитател. Някак си не ми харесва. Но им пожелавам успех, успех и пак успех. Щом хората ги харесват значи сигурно аз съм поостарял. А който не ги харесва, като мене, просто да не ги слуша, а не да плюе във форумите. Това което правят - да прославят България - е нещо много, много хубаво. Поздравления...

Тия са готини. Успех!

някога да сте чували, че между ПЕЕНЕ и МУЗИКА има малка разлика? Идиотизъм до дупка... Страхотни са, успех и стискаме палци.

Вие сте създадени ЕДИН ЗА ДРУГ!!! дано не се изгубите!!!!

Браво! Чудесни сте! Аз винаги, когато ги слушам настръхвам така както като слушам химна, очите ми се пълнят със сълзи и им благодаря, че ги има да прославят България. Много малко са нещата, които ме карат да съм горда, че съм българка - Елица и Стоян са едно от най-хубавите. Бъдете живи и здрави, пейте за Ваше и наше удоволствие!

до Миа - ари ма! в тая евровизия толкова пари се въртят под масата...

Ако можеха да пеят, нямаше да думкат толкова по тия тъпани. Опитат се да правят нещо ново... обаче нестава, защото бързо се износва и амортизира - димек - омръзва на хората. С удоволствие слушам песните им веднъж, втори път, обаче не и трети. Ай - успех и от мен -

Май, Чайковски има право.

Май, Чайковски има право.

Абе Стоянчо,стига с това думкане,че кокошките спряха да носят.То бива,бива музика,ама вашето с Елица няма край.Дайте си малко почивка.

Не знам защо на това думкане му викат музика?Само тупа-лупа.Едва ли някой може да изпее тяхна песен.Тупанджии....

ELICA E STRAHOTNA!!!!

Не знам защо на това думкане му викат музика?Само тупа-лупа.Едва ли някой може да изпее тяхна песен.Тупанджии....

Не знам защо на това думкане му викат музика?Само тупа-лупа.Едва ли някой може да изпее тяхна песен.Тупанджии....

Извинявай, но ти явно имаш някакъв си твой неразрешен проблем и се опитваш да си го изкарваш на други хора. Ако се смяташ за по-велик от тях, защо още не сме чули кой си и от къде си? Ако пък имаш предвид някакви други познати само на теб (неизвестно защо) уникални гласове, защо не са стигнали до там, че да ги видим на голяма сцена? Много е лесно да критикуваш, без да се замисляш, че това да те пратят на Евровизия не е обвързано само с късмет, а и с много труд и работа, които не остават незабелязани от публиката. На Елица и Стоян мога да пожелая само здраве и да не обръщат внимание на подобни завистливи и просташки коментари!

Средна категория. Нищо особено не са, нито оригинални. Но хората, които малко са чули от световната дръм култура, естествено да крякат и повтарят нещо, разбрали-недоразбрал без да знаят, че ВОДАТА отдаааавна е открита, много преди Стунджи да думка или пък имаме десетки други уникални гласове, които за разлика от средностатистическот пеене на Елица, са наистина уникални. Стадо сме си ние, една овца като каже Ааааа...и айдеееее!

Пише се слеДваща снимка!

Много са сладки, ей!

BRAVO!Strahotni sa!A takiva kato ,Chaikovski.. i j..,vinagi ima, no az veche ne im obrashtam vnimanie.Mojebi niakoi den shte osaznaiat kolko sa jalki.

Жалко е обаче, че вече винаги ще ни свързват с ориенталски тъпани и думкане до небесата...

Сълзи напират в очите ми четейки добрите ви коментари и ярост от просташките. Браво Елица и Стояне, браво.

edno goqlmo bravo na tqx eto takiva xora 6te ni predstavqt dostoino v 4ujbina a ne nqkoi si 4alga pevici s povedenie na k.....i

Какво да кажа освен БРАВО и Благодаря за успехите където и да са.Тези двама млади обаразовани и интелигентно поднасящи музиката си...нима може човек да сграши и да не ги поздрави... Жалко че има просто апак и неграмотни и злобни... Тогава каво остава да кажат за Людмил Ангелов, В.Ешкинази и пр и пр Васок василев... Равносто и талантливи музиканти...Те са със свой почерки и стил...Браво

Е, поне нещо хубаво да се чуе за страната ни. За това заслуга имат и музикантите ни.

Е, поне нещо хубаво да се чуе за страната ни. За това заслуга имат и музикантите ни.

Браво! Гласът на Елица може да напълни всяка една зала, а музиката на двамата не оставя никого безразличен. Не случайно народната ни музика е едно от малкото неща, с които се харесваме навън. Огроооооооооомни музиканти са и двамата. Благодарим на добрите сили, че са ги събрали! Пожелавам им нови вдъхновения и чудеса.

Аплодисменти!

Само да спомена, че сега всички сипете хвалебствия за тях, но ако нещо лошо стане както със Стависки ще се отречете и ще почнете да хулите с най-грозни думи. Както стана с Макс и Албена. Тези, които казваха, че се гордеят с тях после ги плюеха по форумите. Затова мнението ми за Вас е, че сте фурнаджийски лопати и не седите зад думите си. Общо взето бърборковци с празни приказки...

Интересно, как това думкане наричаш изкуство?!! Можеш ли да изпълниш или да си изтананикаш поне едно тяхно парче? Със сигурност - не, защото те са дразнещи, а не приятни за ухото! Аз също се занимавах навремето с музика и не намирам нищо привлекателно в техните парчета, които ми приличат на едни други оригиналности на Андрей Баташов...Не отричам, че са способни и момичето има хубав глас, но това тяхното (не казвам, че е музика), може да бъде само някакъв муз. съпровод да речем към филм или постановка...Просто, в момента са модерни, поради липса на алтернатива на чалгата! Пожелавам им да сменят стила и да развият възможностите си така, че да ни доставят духовна наслада! (като М. Левиев, напр.)

Елица и Стоян изправиха на крака най-богатите германци А бедните си седели!? Ей, сиромах човек - жив дявол.

Елица и Стоян изправиха на крака най-богатите германци А бедните си седели!? Ей, сиромах човек - жив дявол.

Обичам ги!

Някой да сравнява който и да е български музикант с Елвис,Том Джоунс,Бийтълс и т.н. е некоректно и неправилно.Аз съм професионален музикант от 30 години и работя в Скандинавия,в репертоара си изпълнявам парчета на Клептън,Марк Кнопфлър,Кени Роджърс,Уйли Нелсън,Дайър Стрейтс,Бийтълс и т.н. но никога не сравнявам а просто изпълнявам,в искуството въобще сравненията са излишни .Затова казвам браво на Елица и Стоян за това ,което правят,без да сравнявам.

От големия процент почитатели на некадърността може да се направи извода че българите са тъпи, много тъпи. Хубавото е, че не го знаят.

Не само аз ги харесвам. Дори да не можем да преценим качествата им, нима ще отречеш че са професионалисти? Елица е завършила ДВЕ музикални училища и консерватория, пяла е в Мисерията на българските гласове ..... а за Стунджи какво да говорим , освен консерватория има такъв огромен труд след себе си , само се информирай къде, с кого е правил концерти и записи и после се изказвай неподготвен!!!! Или ти си от хората, които трябва да са все наопъки на всичко, дори и хубаво да е, само и само за да се почувстваш значим ... пък то ставаш жалък! Аз слушам Елица и Стунджи с удоволствие и се възхищавам на ТЯХНОТО творчество. Желая им здраве и късмет!

evala mili4ki i uspex za napred

СТРАХОТНИ СА!!! Тази страст и любов към музиката и песента е неповторима магия, която зависттта не може да докосне. Само така Ели и Стояне! Гордея се, че сте БЪЛГАРИ! Обичаме Ви.

Години ви внушават, че сте най-кадърни, най-незнам си какви и ... вие си повярвахте. Много е простодушен българският народ. Отворете си ушите и очите за света около вас и ще разберете колко зле са идолите ви.

e da vzemat da napravqt i nqkoq nova pesen...dokoga s atq voda??? ili poznatite stari narodni pesni..tova li e profesionalizma im???