Гергана Полежанова: ”В България съм на 33, в Италия - на 24”

Гергана Полежанова даде едно от малкото си интервюта в български медии за списание "Max". Тя направи ослепителна фотосесия с фотографа Калин Руйчев и с охота отговори как си представя един идеален свой ден: „Отивам на работа, снимам два часа и прибирам 1 милион евро...”.

Обратно в новината

Коментари - Гергана Полежанова: ”В България съм на 33, в Италия - на 24” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да и ние сме чули от някои места, а и то е очевидно, че манекенките не ги набират по красота и по-голямата част от чуждите са грозновати. Но Полежанова за разлика от тях има красиви, изискани черти, има излъчване. И това е лично мое мнение. Тя е една успяла в нейния бизнес жена. Тук не говорим доколко е здравословно да си манекен. Просто ми омръзна от този манталитет да плюем по хората, които са успели да постигнат нещо повече от нас. Да, прекалено слаба е и това не трябва да се насърчава, но такива са правилата в нейния бизнес. /Поне доскоро бяха. Чух, че вече няма да допускат прекалено слаби манекени /. Съгласна съм, че трябва да се спре с личните нападки срещу хората, които не споделят мнението ти, но самият ти не си добър пример за това.

Пак ще дам малко разяснения на непросветените папагали, за които меродавно е само какво някой е казал по Fashion TV или другаде. Манекенките не се избират по красота. Избират ги, заради някакви стандартни мерки, които са наложени в индустрията, за да не се налага да кроят тоалетите за всяка една поотделно. Ако си мислите, че манекенките се набират по красота, то значи сте много зле и трябва да се прегледате. Има измежду тях и красиви, но са единици. Прави впечатление например, че почти всички чужди манекенки са преобладаващо грозни. Не може някой да нарича красиви изгладнели, анорексични жени, с изхвръкнали кости, с криви крака и отпуснати задници. Слабите жени също имат целулит, а тези които не се занимават с активен спорт - повечето от манекенките (защото просто нямат сили от недояждане) също ня правят изключение. Смее ли някой да твърди, че анорексичната жена има по-хубаво тяло от атлетичната жена с хубави, стегнати и поддържани форми? Кльощавите жени не са и особено здрави. Умерено слабите без наднормено тегло са наистина изключително здрави, но не и анорексичните. Доказано е, че при загуба на определен процент мастна тъкан при жената се наблюдава и загубване на детеродните способности или влошаване на същите. Е има ли още защитници на кощрамбите? И моля ви престанете с личните обиди в този форум! Точно по този начин личности като аз, white eagle и до всички глупаци не ми показват по убедителен начин, че самите те не са селяни както се изказват за другите без да ги познават. Културата ви личи от изказванията ви. И пишете на кирилица, ако обичате!

Явно не си ходила в Европа и Америка - там по-голямата част от жените са дебели, разплути и неподдържани. Да видиш хубава жена е рядкост, а в Америка такива са плод на пластичната хирургия. Така, че не давай определения за бай Ганьовски вкус, едва ли Армани, Фере и т.н. нямат вкус. Сигурно си дебела, а, че си злобна и завистлива се вижда.

Аууууу, каква фукня....И какво от това - да не са й поникнали рога например?! Пък може и да са! Пфу...

Вярно е, че вече нашите вкусове са се доста променили. Защо в една манекенка трябва да се търси нещо пошло и вулгарно? Фен съм на Полежанова - тя е красива, естествено красива, чаровна, стилна и знае за какво работи, защото е и умна. Прекрасна е и ще си остане прекрасна, независимо от годините, които ще навърши, защото красотата й е одухотворена.

az ne sam medik no go vidqh... tova 4e ima priznatzi na anoreksiq, pazi Boje...

UMNO MOMI4E

Не знам дали вкусовете на хората, които харесват нормално изглеждащи жени са ориенталски или пък повлияни от чалата, но факт е че вкусовете на останалите, които изпадат в захлас от всичко, което идва от Европата или Америката, също не са много обективни!Ако живееха в малко по-различно време щяха да блеят от радост при вида на нечий рубенсови форми.Но сега блеят от радост при вида на някоя анорексичка!Друго си е да ти го излъчват по fashion tv...:)Даже и да са от някой концлагер!Бай Ганьо си е Бай Ганьо!:)))))) --> Tova e edinstvenoto intelligentno mnenie vuv foruma! Ne stava vupros za tova grozna li e ili ne, tia e zastra6itelno slaba i tova ia sustariava i zagroziava. Vse pak vseki si ima sobstven vkus, niakoi muje haresvat po - zakrugleni mazki, tova ne znachi, che jenata e grozna ako osven kosti ima i meso. Iasno, che za da e model triabva da e STROINA i visoka, no vuv nikakuv sluchai ne burkaite stroina sus SKELET tova sa dve razlichni neshta. Spored men tia e po princip hubava jena, i shte izglejda mnogo po -dobre ako sloji niakoe drugo kiltze...puk i togava niama nujda da luje za godinite si

svirepa e gergan4eto

еба си тоягата

Мили Боже, тя на нищо не прилича! Според мен трябва незабавно да влезе в болница, тя е опасно близо до гладната смърт.

Ne burkaite maneken ot klasa s hybavo momiche ot ylicata. Prednaznachenieto na dvete e suvsem razlichno. Gergana e kachestven model, zastoto vunshnostta i pozvoliava na dizainerite da se razvihriat i mogat da ia napraviat kakto krasiva snejanka, taka i plashest skelet, v zavisimost ot tova kakva istoria iskat da razkajat s kolekciata si. Az moga da i kaja samo BRAVO! Dano da ima yspeh i za napred, nezavisimo ot godinite i.

Айде... на всеки му според вкуса! За мен лицето й е грубо и непривлекателно! Не ме кефи! А пък че говори тъпотии... говори ги! Кой знае, колко й е акъла, но вероятно е надута за сметка на това! :) А и въобще не й завиждам! Не съм жена! :)

че крие годините си не ме дразни,не е на изповедник.но че ми натрапва анорексичното си тяло и грозните си колене,ме побърква.

Ideiata ti za GP da se snima vuv film ne e lo6a, no mai malko e zakusniala. Ve4e moje samo za niakoi trilur da ia vzemat :)

Za italiancite na 24, za bulgarite na 33 a realno na kolko e ?? ili vseki si preceniava .. no opredeleno nablijava pensia i triabva da se orientira kum niakoi 4i4ko pari4ko po vazmojnost sus problemi sus zrenieto..

e mnogo mi haresva....njamame po- dobra manekenka ot neja....nemoga da si predstavja da ja sravnja naprimer s Irena Onteva....boje pazi

Никой не е станал пророк в собственото си село. Хората са я признали в меката на модата от най- великите, това е тяхната игра. Красива, стилна, с класически черти. И изключително висока и слаба. Такива са световните модели. А не като нашите топмодели с тресящ се целулит, къси крачка и силикон... а грешка, те май бяха просто скъпоплатени компаньонки.

Гери е страшна!!! Когато бях на 24г., моя преподавателка по английски се учуди- изглеждала съм като на 18г. Така че не се учудвам насладка заблуда на чужденците относно възрастта на българките. Жалко, че не участва вснимане набългарски филм Така щеостане за поколения като Камелия Тодорова вТърновската царица.Снимай се!

Не знам дали вкусовете на хората, които харесват нормално изглеждащи жени са ориенталски или пък повлияни от чалата, но факт е че вкусовете на останалите, които изпадат в захлас от всичко, което идва от Европата или Америката, също не са много обективни!Ако живееха в малко по-различно време щяха да блеят от радост при вида на нечий рубенсови форми.Но сега блеят от радост при вида на някоя анорексичка!Друго си е да ти го излъчват по fashion tv...:)Даже и да са от някой концлагер!Бай Ганьо си е Бай Ганьо!:))))))

Тази мацка ако продължава с тия диети на които се е подложила е готова за пациентка.Има признаци на анорексия.

Съгласна съм с pepa-гроздето е кисело :)). Полежанова е една от наистина успелите бг манекенки и е срамота, че дори неможем да го признаем. Булгаристан

polegni gergan4e az she te snimam s moia fotoAPARAT

iako masturbation :)

явно като малка е гледана като бройлерче в апартамент. доста кльощавичка но по-добре от тези с сисикон.

Много е неприятно, когато сме принудени да лъжем за годините си. Тъжно е, но светът е примитивен и за съжаление възрастта на жената е нейното поражение. Тези клиенти, за които говори Гергана, сигурно са много късогледи. Каквито и процедури да правим, на 33 не можем да минем за 24. Някяк си дори и под ботокса си личи възрастта.

aha vidjh go sorry aide bye

kade mi zatrihte komentara skapaniazi ??????????? egati kretenskijt site pak i komentari iskate da picheme che da gi triete posle

Гергана е много готина мацка и си е нормално слаба за професията която си е избрала, много е готина и класата и е на ниво.злобари

Определено има аристократичен тип красота, която не на всеки се нрави, но също така е факт, че е по-слаба от общоприетите норми за красота..никой тук не говори за балкански манталитет, нито за пухкави и закръглени и т.н...Едно атлетично красиво развито тяло на което не са изскочили кокалите е доста по-красиво..Факт. Въпреки това, един модел трябва да бъде точно като Гергана - висока, стройна, грацилна, по-слаба от нормалното и интелигентна, като нея по възможност. Манекените от витрините на магазините забелязали ли сте с какви мерки са? Значи така трябва да бъде.

Za da ne q haresvash taq macka trea ili da si vyrl chalgajiq(ili pone orientalec po dusha) ili debelogyza kompleksarka. Mackata e krasiva i sys strahotno izlychvane. Se pak za 5 veka normalno dosta da sme prihvanali ot orienta, i zatova ima i hora s takiva cennosti, koito im e trudno da vyzpriemat evropeiskite kriterii za krasota, te ne vkliuchvat tova gyza na mackata da trea da e po golqm ot shepata ti.

КРАСОТА ! НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ОТ СИЛИКОНОВИТЕ ПАРЦАЛЕСИ , ТЛЪСТИ И ОТПУСНАТИ . И НА 73 ПАК ЩЕ Е ПО-ЯКА ОТ ТЯХ ! УСПЕХ !

Мненията ви не са обективни, а злобни и комплексарски. Нито съм фен на чалгата, нито пък сам се залетял по разни мутреси, които дефилират по модните шоута в чужбина. Благодаря на другите във форума, които поддържат моето мнение! Една жена е женствена, когато има форми. И тези форми се поддържат с физическа активност в фитнес залата или другаде, а не по креватите на известни или небезизвестни личности, с пластична хирургия или само с диети. Там, където съм в момента, която и да е жена от улицата изглежда по-добре от тази хърба. Явно аз и white eagle не виждат по-далече от селската София.

Мненията ви не са обективни, а злобни и комплексарски. Нито съм фен на чалгата, нито пък сам се залетял по разни мутреси, които дефилират по модните шоута в чужбина. Благодаря на другите във форума, които поддържат моето мнение! Една жена е женствена, когато има форми. И тези форми се поддържат с физическа активност в фитнес залата или другаде, а не по креватите на известни или небезизвестни личности, с пластична хирургия или само с диети. Там, където съм в момента, която и да е жена от улицата изглежда по-добре от тази хърба. Явно аз и white eagle не виждат по-далече от селската София.

na men lichno mnogo mi haresva, izobsto ne prilicha na bulgarka, mnogo e gotina

на 60, нали?!? :))

изглежда на 40 и е доста страшничка

Слаба или не красотата и е впечатляваща,но не и интервюто и.

emi tq ima kade da gi investira maja i e stroitelen predriemach bate i ima s-r mn pari

българите трудно могат да кажат на нещо евалла - приказката за лисицата и киселото грозде е измислена за нас. Герганова била скелет, но Анджелина Джоли е супер така ли? Или Кристи търлингтън или новата мадам саркози...това са просто жени от друга планета и нито една от тях не е пухкава и закръглена каквито сте свикнали да ги гледате в син сити и биад...Те са си го казали хората - красота като тази на Полежанова трудно може да бъде оценена от балканци като нас!!!

Стилна, красива, високо интелигентна! Модел от световна класа! Корицата е копие на кадър с Анжелина Джоли 1 към 1 /стол, поза, цялостно изпълнение/?!

Не е много истината в интервюто. Отишла и - хоп по анцуг с токчета. Кой знае дали сутринта не си облякла анцуга пред когото трябва?!?

Има стил за разлика от повечето манекенки у нас затова са я харесали модните световни корифеи, но селяните у нас не могат да го усетят, затова не разбират и не доумяват защо е единствената успяла манеканка на световните подиуми. За сравнение ще дам пример с роси иванова която е красива но има е типично балканско селско излъчване и никога няма да я вземат на запад.

Oslepitelna e!vizdala sum j nazivo i mislj che e mnogo zenstwena.Ima izluchvane i stil.Rjdkost sa takuv tip zeni.

Oslepitelna e!vizdala sum j nazivo i mislj che e mnogo zenstwena.Ima izluchvane i stil.Rjdkost sa takuv tip zeni.

а в умствено отношение по-млада ли е?

И в двата случая - в задния двор.

PREKRASNA I NEJNA,STRAHOTNO,4E E SLABA. POVE4ETO MAJE V BG SA ORIENTALTSI I E NORMALNO DA HARESVAT PO-PALNI JENI.USPEH,GERY