Кои са най-красиво стареещите български звезди

Съществуват личности, които с десетилетия успяват да ни впечатляват не само с таланта, но и с красотата си. Въпросът не е в това човек да няма бръчки. Важен е начинът, по който несъвършенствата се превръщат в плюсове и го правят още по-естествен и красив.

Обратно в новината

Коментари - Кои са най-красиво стареещите български звезди | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ANJA PENCHEVA-FUCKING BASTARD

ANJA PENCHEVA-FUCKING BASTARD

NAJ DOBRE OT VSICHKI IZBROENI NE IZGLEZJDA ANJA PENCHEVA.OSOBENO MORALNO.DOLNOPROBNA INTRIGANTKA.KARANJOT DA SI JA ZAVRE TOJ DA IZBERE KADE.

По повод супер гласовете: Незнайко от повестта на Н.Носов смята, че свири хубаво защото свири силно. Е, айде да не превъзнасяме някого, че супер певец, само защото е гръмогласен.

Ani pen4eva da disha prahta na Kameliq. Nai sexy bg zvezda mlada i stara!

Миглена Кунева бих сложил в категория мрачни и неприятни физиономии. Жалко, че такова е лицето на България в ЕС.

PRIRODATA E NAI BLAGOSKLONNA KUM D. HRISTOVA- RAJDALA E 2 DECA I E BEZ PLASTIKA PO SEBE SI.

Пропуснах и Аня Пенчева-секс символът си е секс символ, а и артиска за милиони!

Най-красиво стареещите български звезди са Лили Иванова и Стоянка Мутафова! От мъжете това се Стефан Данаилов и Калата! Камелия Тодорова е загубила гласа си и държнието й към Даниел е твърде фриволно-той може да и е син! Краката и нямат значение! Достолепието е красотата на стареенето!

Как може въобще да слагате в класацията двете алкохолички - Злобната Катя Евро и Камелия. Камелия поне като млада беше прекрасна. Дали с пластики или не, но и двете не остаряват красиво. Пропуснали сте наистина Гинка Станчева, Анахид Цонева, Й.Христова. Има и други красиво остаряващи жени, но тези от вашата класация не струват.

Лили Иванова е номер едно

ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ И ЕДНА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТАЛАНТЛИВА И КРАСИВА ДАМА - РАЙНА КАБАИВАНСКА ! ИМАХ ЩАСТИЕТО ДА СЕ ЗАПОЗНАЯ С НЕЯ И ОНЕМЯХ ОТ ЧАРА Й ! СВЕТОВНА ЗВЕЗДА !

Да живее пластичната хирургия!!!!!!!!!!!!

Да се гримират, че и пластиките не могат да скрият болнавия и алкохолен вид! Който си е здрав и одухотворен, той изглежда добре на всяка възраст!

Красиво остарява Камелия Тодорова. Орлин Горанов е просто неостаряващ. Той е абсолютно секси.

хайде стига коментарите за тези пластики- след някоя и друга година нама да има и една звезда без пластика. Тогава к`во ще коментирате- я ги вижте сегашните млади звезди с по 4-5 операции вече.

Емилия Масларова - жена ? Мазно същество - да!

Имам снимки от първите изяви на така наречените звезди! Лили Иванова е корегирала носа,устните и има лифтинг на челото.Няма лошо за стара дама,но не може да се каже ,че остарява красиво без намеса на пластичната хирургия! Глас !дал Бог!

Чета коментарите ви и си мисля,че хората коита са написали за Йорданка Христова и Искра Радева,че остаряват красиво имат право.

ЛИЛИ ИВАНОВА-ТЯ Е НЕДОСТИЖИМА ВЪВ ВСЯКО ЕДНО ОТНОШЕНИЕ-ГЛАС,ВИЗИЯ И .......

Ненормалният чар на Катерина Евро... ахаха що за глупост е това???? верно е хубава ама и много се излага бидейки шут на другия шут Азис

Най ми хареса онова за , ;неостаряващия чар на катето евро; Ето други две думи- Дърта курва

Възхитителната и умопомрачителна Лили Иванова ако държеше на себе си - и на уважението на околните, нямаше да изглежда толкова потресаващо. Тя очевидно се увлича прекалено по модата на хирургията... няма никакъв собствен стил в обличането... Не може да предложи и нищо ново и интересно и в музикално отношение... е, възможно е да има и лоши съветници.. Да, пее вярно и силно ... упорита е - и има високо самочувствие - предполагам, че много от хората, които я харесват не могат и това... но простете - естетическите ми чувства тук са негативни... колкот до жените около 50 - влизат ли в категорията остаряващи? хм, аз пък ще насоча вниманието в друга посока - има и други изявени хора все пак, не само певици... Примерно Меглена Кунева - родена през 57-ма... и е, ако ще говорите за класа - ТЯ е класа, а не богданка... ами то и Емилия Масларова може да ми е доста антипатична като личност - но поддържана на ниво - род. 49-та... колкото до наистина бабите - първо вижте Джина Роландс - http://www.imdb.com/ после ми говорете за лили иванова

Стига глупости!!! Лошо ми става, като чуя за звезди - кич на суетата, наречена медийна шумотевица. Звездите са на небето, а за простосмъртните им остава да си чешат езиците с някакви си там измислени идоли. Който иска, нека се залъгва - нали от това печели родната индустрия:)

Opredeleno Neli Rangelova izglejda strahotno!Evala na tazi jena.No Kameliq Todorova- ama molq vise- toq sysuhrqk...tolkova mu li4i 4e se e sbabi4kqsal i prognil ot alkohol i narkotitsi 4e e tyjna kartinka....

Съгласна съм за всички, освен за лудото Кате...прилича ми най-много на алкохоличка;(

Моля, публикувайте български звезди стареещи без пластични операции! Нели Рангелова изобщо не се вписва в звездите! с безбройните си операции!

I Iskra Radeva!

Кеми Тодорофф, както сама се наричаше по едно време, е на 54 години. Като се има предвид, че потна вода не е пила /тя вода май и не пие/ ко пайм са? Изглежда като поддържана 65 годишна.

Йорданка Христова е най най красиво остаряващата ЗВЕЗДА. Тя просто е ненадмината и все още много красива

А тоя вампир Катето Ерво повече да не я показват или още по малко да я слагат в такива класации!Ужас

Е па я съм се мумифицирала и младоците много се лажат. Казвам им да гонят младите мОми, а не баба Пена, ама они нЕчат, оти сакали баба си. Те и дедо си моат да сакат, ама и баба им сака дедо:) Е па тва е нармално, оти другото е педо..., педикюр ли беше или педе...ненам кво си:)

Прав е Gogo - нито една от изброените не остарява красиво. Явно авторът не ги е виждал на живо. НО!! Искра Радева (една година по-стара от мен) е наистина много приятна, чаровна, лъчезарна и харизматична жена. А гласът й не може да бъде сбъркан с никого. И още: Силвия Лулчева. Богдана Карадочева - тя наистина остарява бавно и красиво. И още актриси: Гинка Стачева - прекрасна жена, младежка фигурка, финес, възпитано поведение, чаро и излъчване. Анахит Цонева-Тачева - покрай тази жена (говорителка в БНТ в миналото) времето минава, без да я докосва изобщо. Не зная как е възможно подобно нещо. А тези всички, които изброих никога не са ползвали хирурзи, ботокси, фитнеси, липосукции и дъръ-бъра. Обаче страхотни жени! А от мъжете - наистина Орлин Горанов е неоспорим и неустоим лидер. Христо Гърбов, Сашо Морфов, Иля Велчев, Иван Иванов, макар че много се измени, остарява красиво и страшно секси. Има и още. Но нито една от цитираните в статията не са приятно и красиво остаряващи. В никакъв случай.

Подкрепям мнението на кака Дорчи. Камелия Тодорова е страшна в лице в буквалния смисъл на думата. Последното нещо, което мога да кажа за нея е, че е красива.

STAROST I KRASOTA SA DVE VZAIMNOIZKLIUCHVASHT SE PONIATIA, OSVEN AKO NE STE GERONTOFILI.

Камелия за съжаление не старее красиво, а напротив. Но пък Нели Рангелова и споменатата от някой от вас Йорданка Христова изглеждат страхотно.

От всички споменати дотук, никоя няма съчетанието на красивата външност и финес и красивия начин на мислене и изказ като на Михнева!

По Македонския край има един лаф....Как стареем,как убавеем....Да са живи и здрави пластичните хирурзи!

По Македонския край има един лаф....Как стареем,как убавеем....Да са живи и здрави пластичните хирурзи!

За мен най красиви и все още сексиса Йорданка Христова Маргарита Хранова и вечната Лили Иванова а от мьжете Орлин Горанов мъжа с латино американска хубост който страшно много харесвам

На първо място в класацията трябва да е Йорданка Христова. При нея няма вънщна намеса, а и като човек е страхотна!!!!!!!!

Според мен красиво остаряващ ще рече остаряваш с красив дух, щастливи очи, обичащ и обичан. А не ботокс, силикон, опъване, липосукции, грим, колаген, фризьори и гримьори с талант на реставратори. Нито една от изброените от вас за мен не е красивоостаряваща, освен може би К. Тодорова. Харесвам Й.Христова, Горанов, Гърбов..

Аня Пенчева, о Аня... Красива женам да е жива и здрава и да радва и дарява с огнена любов там не знам кого :) Камелия тодорова, боже , кошмарно грозна вещица е горката, ужас.

Камелия няма нищо общо със себе си отпреди! Такова невъобразимо остаряване е само болест или прекаляване с алкохол! Тази жена просто е страшна за гледане, а беше Търновската царица, която искахме да виждаме! Еххх, не всеки остарява, но и да погрознееш стареейки, си е трагедия! А за останалите си е съвсем сигурно, че не само фотошоп, а и доста процедури, които ако не използват или спрат да използват ще приличат на мумии!

neli rangelova mi e super sme6na...na klipovete q pravqt da izglejda na 30 :D haha ama v sm,na hubavi 30 godini :))) a Orlin Goranov o6te e sexy :)))

Мх, харесвам ги, но не бих казала за това естествено-остаряв

Ах, какви матрони! / Топящи се бонбони.

Taq puk Kateto Evro e ujas!!!!!Taq jena bradche ni moje da se grimira ni nishto odvratitolno grozna i bezlichna-dumi nqmam!!!!

квото и да правят егн.-то трака яко;