Софи Маринова напусна ”Пей с мен” след гафа с телефона

Софи Маринова и дуетният й партньор вече не са част от "Пей с мен", стана ясно на концерта в понеделник.

Обратно в новината

Коментари - Софи Маринова напусна ”Пей с мен” след гафа с телефона | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Простотия! Хубаво е да има такива шоута с пеене, та ако може поне малко хората да се сещат за култура. Ама Софка...добре си отиде, да не й падне ореола на ромска перла

Циганска работа, па и тъпа. Отвсякаде я снимат камери, а тя нетърпелива да пре*бе другарчето си. И то участието на Надка Караджова и прекрасното изпалнение на Мелинда и Десислава. Софка е проста, та дрънка. Естествено, че продуцента ще и спре участието след като е очевадно, че зрителите няма да и простят невежеството и със сигурност щеше да си остане на последно място. Така ще и спестят неудобството и унижението. Много простотии прочетох от хора, които уж не са гледали шоуто, а се изказват и кой ли не обвиниха, а истината е, че Софка сама се закопа. Концертите са страхотни и без нея. А от аматьорите има по-добри и от айдалите и ако спечелят Десислава и Мелинда, то ще е защото напълно заслужават наградата. По-голям талант от Мелинда няма и между айдалите.

Що се отнаса до Софи, продуцентите й са взели най-правилното решение, никой няма право да унижава човешката личност, като я показва в неловки ситуации, каквито и вие като ви слушам какви ги дрънкате имате май доста честичко, нали? Както впрочем абсолютно всеки човек.

И какво от това, че Софка е писала 2 на Деси,така я е преценила.То цялото шоу е една пародия,учудващо е ,че Слави е снижил толкова летвата.Включвам от дъжд на вятър предаването,защото имам и непоносимост към водещите.Как Слави с неговите претенции на професионалист търпи този гологлав псевдоводещ и псевдопевец,кой изобщо го допусна там.Все още могат да го изгонят и да оставят Камен да пелтечи сам.

Според мен това е свързано със слуховете, че Слави е обещал на Деси голямата награда, и по този наистина недостоен начин се опита да манипулира хората да гласуват за нея, недостоен недостоен, но я вижте колко ефикасен, та хора, освен да викате циганска работа, пращайте и смсчета, това се очаква от вас и явно ненапразно.

Продуценти,певци,сце са маскари готови на вси4ко за ПАРИ!!!

Кво толкова е станало, че немога да разбера! Да не би да е направила нещо, което не е в регламента? Егати....

ZA6TO GI LANSIRATE TOGAVA KATO SA ZIGANI?ZA6TO IM SLU6ATE MUZIKATA?XODITE PO KONZERTITE A SEGA ZIGANSKA RABOTA?!SAMITE VIE NE ZNAETE KAKVO ISKATE....

tova sa novite grajdani na Republika Bylgaria! Idete po provintziata da vidite koy jiveee veche tam. Samo romi/tzigani. Niama obrazovanie, niama vyzpitania, niama kultura. Vsichko e kradene, vikane, i revove da im byde dadeno nagotovo. Ey Sofiantzi opusheni , sled 10 godini sa pri vas!!!!! Shte vi otnesat nishto che sega se pravite che ste veliki i ste druga Bg. IDAAAT

Хубава работа,ама циганска!

Аве хора резила си е резил . Какво като е звезда . Катоо човек е видяхме , че не я бива . Не разбирате ли , че като я защитавате все едно защитавате сегащния си начин на живот ( мизерията в която тънете ) . Да си звезда е и стил , и начин на живот . Тя доказа че не е такава . Всеки който е защитава си остава кон с капаци . А като се замисля може би такива като вас са допринесли най-много за лайната в които живеем ( безаконието и др. ). Именно поредицата от малки компромиси на нраствената система води до сриване на нраственоста в обществото . Айде със здраве . Какъвто народа такова и правителствоти , сган от безмозъчни и плиткоумни същества мислищи се , че ефтините номера и кръшкането са начина да пробият в живота .

Хубава работа, ама циганска.........

Слви Трифонов е испята песен. Вече е за пенсия. Сигурен съм, че скоро ще предложи брак на някоя в ефир за да си вдигне рейтинга. А сватбата му ще се предава по всички големи телевизии. На кума ще даде Ферари а на кумицата лодка с мотор. Ще пусне и СМС игра: Най голям купонджия на сватбата. Печелившия ще спечели система за домашен театър. Хахаха...

Хубава работа, ама циганска...

abe za vsicki komentari...nestruva obi4ate 4algata-balgarski mangali mrazite ciganite a peete i tancuvate calga

не четете ли мненията преди вашето? то за тая циганска работа са писали 100 човека ,да не би пък нашата българска работа да е нещо по ? И аз да бях, щях да пусна за себе си 6 а за тоя дето мразя -2 Ясно като ден ,какво толкова станало?

Nie si pishem,no niama koi da ni otrazi.....

Triabvashe da se otkaje,za da ne si vdigat reitinga na nein grab. Sega mnogo poveche se gleda,zastoto ima intriga.

Крайно време е курвите и педерасите да не бъдат величаени като звезди. И що за звезди са? Черни интелектуални дупки.

Тая неграмотна циганка изобщо не трябваше да я пускаме в телевизията, ама нали трябва и сеир да има - софката и без това не става за друго.

Вари го, печи го - циганинът си остава циганин!

Това шоу изобщо не може да ме впечатли.Камо ли пък и да им пращам sms.

мангала си е мангал

jalka rabota postypka na 4ovek s bolni ambicii.

Какво искате от неграмотна циганка със съмнителни гласови данни? Тя показа, че освен циганска чалга, нищо друго не може да изпее. Добре, че има цигански сватби, та да си изкарва хляба.

Хора,просто не пращайте смс-и,т.е. пращайте,но на близките си,на приятелите си,за болните деца и сираците...е,може и за Нора от айдълите

NAI GOLIAMATA GLUPOST KOIATO MOGE DA SE IZMISLI SAS SMS DA SE OPREDELIA KOI E NAI DOBRIA I TO PO TOZI NA4IN. NAI PRAVILNOTO BECHE KOITO E ZA DA PRACHTA SAMO IMETO NA PO DOBRIA......

А какво искате от миризливата циганка, която врещи като прискрипана. Тя нито е певица нито е умна. това е една проста ама много проста циганка

Цигански истории в циганска държава, не знам защо има учудени....

Хубава работа ама циганска

Изгониха я, защото е циганка - това е истината. Българите тъпчат ромите най-нагло и нахално! Според мен Софи трябва да си търси правата в съда!

на туй му викаме цитанска работа. Тя очевидно е и глупавичка като мисли че нейните есемеси ще променят нещо съществено. Ама сигурно си е и злобничка та затова го е направила.

CIGANKATA CIE CIGANKA. 4ALGADGIITE CA TOVA.TRABVA DA CE ZABRANI TAZI MYZIKA

CIGANKATA CIE CIGANKA. 4ALGADGIITE CA TOVA.TRABVA DA CE ZABRANI TAZI MYZIKA

Имало едно време една мнооооого красива циганка, толкова красива, че самият крал се влюбил в нея и я направил кралица. Всичко си мала новата кралица - дворец, слуги, скъпи дрехи, кланяли и се поданиците, но... нали си била циганка и така била свикнала: като се прибирала вечер в покоите си, нареждала пред себе си корички хляб и почвала да нарежда : дай баби едно залче, моля ти се, дай баби... Какво да се прави, циганска им работа...

hubava rabota, ama ciganska...

Цигания... Тя и без това не и беше мястото там. Това не е двор с изпотени играещи кючек пияни цигани. Та в такъв двор и е мястото...Всеки да си знае гьола

циганите на сапун и тези които ги слушат също;Сега Славчо искаше да представч БГ на евровизия с тая- ква евровизия има един неумит мангал; тази циганка пее колкото марая кери, една дума не могат да изпеят и двете, могат само на буквите ,,Е'' и ,,И'' да вият по две минути и после, ако успееш да виеш 3 минути си имал 16 октави.

mnogo tapo predavne

ДОБРЕ СЕ Е МАХНАЛА И БЕЗ ТОВА НЯМАШЕ НИКЪКЪВ ШАНС ДА СПЕЧЕЛИ.ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГИОЛА.

циганска работа. от циганина човек не става, разбрахте ли го най-после.

С постъпката си да напусне шоуто Софка още толкова се изложи. Това показа, че е в предаването не да даде шанс за развитие на някой млад талант - нейната дуетна половинка, ами просто за да си направи евтина реклама. Грешен ход от нейна страна.

Циганина си е циганин където и да иде.

Циганска работа.

Gipsy work :)) Sofka ne moje da si skrie lipsata na parvite 7 godini...prostovata romka..li4no men dori ne me kefi kak cvili, no 6tom si ima fenove - neka i se radvat..

ами щото не са 50 , а са 500 хилядарки- и явно хората във вълци се превръщат- ужким се пее за престиж , ама кат става дума за много пари- вси4ко се обръща от нерви- а и се имат за големи звезди- ама те си знаят колко нощи се дерат за парите- а така -хем по ТВ(не по ресторантьорски дупки)- хем шанс за много пари, ама Софка си е завистлива и сметкаджийка голяма-че айде по ТВ-и това да се види- и според мен е добре направено- защото СЛАВИ така ПРИЗЕМИ всичките, мислещи се за звезди в тази държава!!! ЯСно беше ,че ще си отиде- нали кат изпусна големите хилки, гледат и малките пари4ки по банкетите да не изпуснат...... БРАВО,че звездите са приземени!!!

чета циганите, циганите, циганите, циганите голяма работа, че го е направила ... как мислите другите не го ли правят?!

чета циганите, циганите, циганите, циганите голяма работа, че го е направила ... как мислите другите не го ли правят?!