Люси и No Angels пристигат с 9-метрова суперлукс лимузина

Тази вечер един от седмината финалисти в "Music Idol" ще напусне шоуто след поредната “Война на гласовете”.

Обратно в новината

Коментари - Люси и No Angels пристигат с 9-метрова суперлукс лимузина | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хех, ами с лимузина ще я карат я, няма да я карат с електрокар! По тази логика на фестивала в Кан всичките до един са чалгаджии. Аман от хора, които не гледат човека, а с какво се е облякъл и с какво са го докарали. Ама хайде; другият път от Германия до тук на запотено магаре. И без седло, че да не се окаже прекалено скъпа кожата му!

нещо по темата http://sinoby.com/mu

Много харесвам Люси.Тя е весело момиче, жизнерадостно, с щаслива всеотдайност към публиката. Добър професионалист е. Невероятна любов към музиката има. Ето защо ехаресвана от цялаГермания и у нас.

Абе,Сашо,абе щуро главо,откъде рабра че Люси е обратна.Като не си опитвай недей да ги разправяш тия.Кой знае какво ближене на долните части правиш.Нищо лично,само коментар на твоя пост.

Абе,Сашо,абе щуро главо,откъде рабра че Люси е обратна.Като не си опитвай недей да ги разправяш тия.Кой знае какво ближене на долните части правиш.Нищо лично,само коментар на твоя пост.

Vajnoto za mene e ce Lusi ne e izpiala i edin fal6iv ton kogato otvori usta.vsi4ko drugo i se polaga .

DOBRE 4E BA6TA I E OPEREN PEVEC V GERMANIQ INA4E 6TE6E DA VIDI NO ANGELS PREZ KRIV MAKARON ,NQMA NIKAKVI KA4ESTVA,A ZA6TO NE KAJE 4E IMA BRAT NA IME ALEKSANDAR BASKETBOLIST OT SPARTAK PLEVEN A I TOVA KRIE ZA KAKVA SE VZIMA TAZI.

както вика баба ми язък ти за хубоста... образованието..., че тая баба няма ли да я смъква на земята не си интересна мила!

6alalal brao lql lal

Тази група в Германия има статуса, подобен на този на Ъп Даун в България - т.е. много шум за нищо..

страхотна, Люси е лъчезарна, земна, невероятна; успух

Абе хора, в какво да дойде, в мосвич ли? БТВ що така прекъснаха накрая песента на Люси, не разбрах. Може би времето ги е притискало.

Не запореден път БЪЛГАРИНО показваш своята гановщина .Вместо да кажеш БРАВО едно непознато в БЪлгария момиче е успяло в Германия , да кажеш топли думи ти винаги хулиш и защо - ЗАВИСТ . Не е ли време да се събудиш , ходиш в чужбина , не се ли научи или те научиха как живеят хората .Ами лимузина , лимузина - има правила на играта - ШОУ БИЗНЕС ние не сме дорастли за него . Така че се научи да уважаваш

да и еба майката на люси !

Много е сладка Люси, естествена, темпераментна, лъчезарна! За съжаление на снимки се губи излъчването й.

Браво на Люси..Жалкото е,че на Евровизия не пее за България..

Уау наистина ли ? И ся ко прайм ? Тея платените пиарингови трикове не ме впечатляват.

а защо само не си покажат циците без да пеят, видно е че това е основния критерий по които са събрани + различните раси

da go duhat i liusi i neinite fenove i neinite vragove!!! kazah!!!

Super jaka madama,kofti oba4e 4e e lesbiika:)

Люси ми харесва с интелигентното си излъчване и непрестанно кипящата енергия. Щом има публика в Германия значи я бива. Упех на момичето ни!

Научете се да хващате новината,, а не подробностите, които не вълнуват никого, каото например гардовете на не знам си коя група. Глупаво е!!!!!!!!!!!! Научете се да пишете съществени неща!

Големи яйца бих добавил. Язък, че мацката е лезбийка и няма да ми се навие. Но само това

Люси е страхотна!!!Естестве и лъчезарна! Успех Люси!

Ей злобари, добро си е момичето ни. Тя е най-земна и чаровна от журито. Браво на нея, а иначе и аз се ядосах на БТВ, че орязаха изпълнението и в понеделник, простотиите на Иван и Андрей ги пускат докрай.

Trjabvat, trjabvat mnogo limuzini i bodigardove za v Bg, v takava bedna darjaviza trjabva da se pokaje nivo... Nisto che narodat e beden i izostaven na sadbata si i njakoi njamat pari za hljab i lekarstva! Gledaite krasivite kraka i drugi raboti na pevizite, peite i se veselete! Tova vi trjabva!

нашето момиче си е най-хубаво.страхотна си люси цялото ни семейство те обича

Искам да поздравя Люси.Тя е естествена, емоционална и лъчезарна.Най-добрия член на журито.Няма е тази злоба, която лъха от Есил Дюран.Успех Люси!

Люси е страхота, за разлика от някои превъзбудени родни звезди, които отиват за един месец в чужбина и после се оказва, че са забравили българския (като Камелия Тодорова), Люската просто ме възхити колко е земна и мила с всички. Направо евала и правя, че е отишла в Германия без да я знае никой и е постигнала такъв голям успех.

И какво от това?!? Бедни хора с пари...

Леле какви измислени звезди. Половината статия е за охраната им. СМЯХ!

Нашето гардже си е най-хубаво! Успех им желая от сърце! На Люси - много красота, доброта и хармония в живота! А на злобарите ще кажа: вашите мисли оформят вашия свят. Така че, не се чудете защо всичко хубаво ви се изплъзва....

По-полека със злобата. По-добре се порадвайте на нещо приятно. Че групата имаше кратък живот е факт, но че Люси е много симпатична и за радост е българка, която по различни начини създава добър имидж на страната в чужбина също е факт. Люси има много изяви в мюзикъли и то в големи германски театри, където хората влизат с конкурс. Това че БТВ най-безобразно отряза изпълнението й онзи ден е само срамно. Що се отнася до популярността на конкурса на Евровизия в Германия, за мащаба на страната има достатъчно хора, които се интересуват от него. Особено като се има предвид, че хитра лисица като Щефан Рааб се интересува от него, е вече показателно. Младите хора в Германия следят конкурса и това особено личи от щурите и съвсем нетрадиционни песни, които Германия, противно на здравия разум пуска.

В Русия за 200 евро на час всеки може да се повози. Обикновено младежи събират парички като си правят пати и се кефят! Така, че нищо необикновено в автомобила....

Люси е много готина.Всички я харесват.Успехи.

Песента можете да видите на You Tube: http://youtube.com/w

Krasota. Oh, kak iskam da gi vidq najivo

Страхотни сте! Обичам ви!

Люси, жалко е , че и ти се измутри...

Bih kazal 4e taq Liusi e malko pove4e muj ot kolkoto jena. Mnogo e oburkana psihi4eski zavaliikata :)

Колко много простотия...

майнете я тая лисбийка проста бе, каква звезда е тази Люси ? айде някой компетентен да ми обясни, щото до преди началото на тъпотията мюзик айдъл не знаех коя е тази, стига с тия ПР кампании на псевдо звезди

lusi leko na travestit prili4a!

бати болната нация....централната ноевина в статията е с какви коли ще дойдат суперзвездите... не , че ще пеят у нас...бахти комплексарските вестници и журналисти....

голям праз!!!

Люси е много интелигентна и чаровна. Дано и песента да е хубава и атрактивна

v kakvato i limuzina da se ka4i ni6to ne moje da promeni fakta 4e e ujasno posredstvena i s ujasna viziq ako za velikata germanie e zvezda za balgariq e porednoto dookazatelstvo 4e ima mn psevdoveli4iq

НЕ Е ВЕРЕН НАДПИСА ПОД СНИМКА ТАЗИ НЯМА ЕЛЕМЕНТАРНО ВЪЗПИТАНИЕ