Ана напусна Music Idol, беше номинирана с Ясен и Деница

Ана напусна достойно Music Idol, макар че влезе във "войната на гласовете" с най-висок зрителски вот измежду тримата номинирани.

Обратно в новината

Коментари - Ана напусна Music Idol, беше номинирана с Ясен и Деница | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На кой говориш бе скъпо? Ако е на тая под мен, той/тя не съм аз! Те са от агентите провокатори на които им правя живота весел ...хаха

На колко години си бе, мило? Явно не достатъчно, за да знаеш как се пише липсва и оценка, а си тръгнала да критикуваш целия свят. Я бягай да си четеш уроците, че много имаш за наваксване!

Имам чувството , че в България хората са стадо в истинския смисъл на думата. Без собствено мнение, без усет за нещата и т.н. Май българинът без продуцент едва ли може да си управлява живота. Една шоу програма е толкова показателна за една народо психология. На тези шоу програмки още в самото начало проличава крайния изход. Щом така нареченото жури погали някой и срита друг , то е ясно г-н ПРОДУЦЕНТА ,кого си е заплюл за победител. Ами миналата година кво беше? Ама Невена най-талантлива ...Като Невена нямало кой да изпее титаник... Тъй, тъй, ама най- ударната беше Красимира и май за нея по се чува нещо сега, отколкото за онова девойче. И младежта като жабки квакаха Невена, Невена.... И сега е така. Тази девойка Пламена не се класира миналата година за участие, ама явно сега обслужва нечий сценарен интерес. Норчето я прелансират :), Деница я използват за интригата, макар, че това дете най-добре се справя с всичко. Но журито пее - Нора , Нора, Нора... Та така драги зрители и за Ана. Ако някой ви беше подсказал да мислите правилно от самото начало , сега нямаше да се чува ни дума, ни вопъл, ни стон против нея. Само се чудя ако никой нищо не ви подсказва, колко безпомощно ще гледате.

Хора много извинявайте, но май не разбирате много от музика (като се има предвид, че повечето от вас слушат само чалга, музика която се слуша само в Бг. нищо чудно да не можете да разграничавате едно добро изпълнение). Първо искам да кажа, че Деница пее добре, но пее само един стил, на колко много от поставените задачи не можа да се справи ( което е от доста голямо значение за евентуален идол ). Но тя не бе единствената, имаше още доста като нея и то от останалите в момента (примерно Нора на мен като цяло ми харесва как пее, но и тя на много от стиловете се изложи адски много). Докато Ана наистина не пее кои знае колко добре, но се справяше много добре с всички поставени и задачи и да я слуша човек е много приятно (Мария също не пееше кои знае колко добре, но и тя се справяше блестящо винаги с поставените и задачи). Това е истината и няма на къде, просто си го признайте ако можете ( но май това трудно се отдава на българина). Те наистина са малко по различни, но не мисля че са по зле от другите И НАИСТИНА АМА НАИСТИНА ИМАТ КЛАСА, ИЗЛЪЧВАНЕ И ВЪЗПИТАНО ДЪРЖАНИЕ, докато на голяма част от останалите им липства. МИ е нагласена работа , как пък решиха да връщат хора, това са пълни глупости, Пламена може и да пее що годе добре , но щом е изгонена веднъж не трябва да я връщат освен това има ужасна визия, отвратителен характер, селянка със самочувствие без покритие ( със нея се засякох в един магазин на витошка, отвратително невъзпитано селско държание, нямам думи и това да е идол на Бг. е не съм съгласна). А това жури е НЯМАМ ДУМИ , онаия чалгарка (туркиня отгоре на всичко) тръгнала да критикува, какво ли разбира тя, я да вземе да се скрие. Единствения които става е Фънки , но и него БГ го критикуваше, защо ли ? Може би защото разбира от музика и до голяма степен от изказванията си беше прав ( е не че е перфектен, но по става от онаия чалгарка и червенокоста простачка). А Вили Казасян тои същата работа, има си свои фаворити и това е и за другите не дава справедливи отценки, защото не са му фаворити и мисля , че това е непрофесионално отношение . НО ПОДЯВОЛИТЕ НАЛИ ЖИВЕЕМ В БГ ТО ТОВА Е НОРМАЛНО Надявам се Ана и Мария да не обръщат внимание на простотията на хората и да продължат да следват мечтите си, и най вече да не се връзват на простите българи.

Чуйте изпълнението на Съмър тайм на Пламена от последния концерт и няма какво да говорим повече. Тя е най-добрата певица с перфектно поведение на сцената, невероятен глас, най-добрата техника и темпераментна, умее да предава различни емоции и настроения на сцената, както никой от другите. Само на 19г, но на сцена изглежда зряла и завършена певица. Има самочувствие, но е и много работлива и дисциплинирана и преди всичко талантлива. Извън сцената се вижда, че е малка и тепърва се учи да говори пред медии и т.н., но какво от това, все пак е само на 19. Пламена, желая ти успех, ти имаш най-голям потенциал и от всички участници единствено твоето пеене ме кара да настръхвам, както и някои изпълнения на Ивайло. Което в никакъв случай не важи за Ана. Ана може би има класа, но е пропита с толкова претенциозност, че в крайна сметка резултатът не е от класа. Съжалявам, че заради нелепата ситуация в самото начало на МИ, Пламена беше аут за толкова много кръгове от конкурса и пропуснахме да я чуем при различни жанрове и възможности, вместо това слушахме Ана с големите претенции и надувки и лошото произношение и граченето. Как развали песента на Алиша Кийс, просто нямам думи. Другите не я харесвали, а тя дали се държа приятелски с другите? Обикновено каквото повика, такова се обажда... Аз също я харесвах в началото много, но не толкова пеенето й, колкото поведението й ме отблъснаха от нея.

повярвай ми Есил може да пее и то мн.добре!!!аз специално съм я слушала не само в чалга вариант!вервай ми душо,мн. е добра,ама за теб незнам!!

Абе, ти като се възмущаваш, че човека плюе срещу чалгата, защо самия ти плюеш срещу него и срещу Ана?

Форматът стигна до това ниво, където вече трябва да излизат навън качествени певци. От тук нататък който и да излезе все ще е несправедливо за неговите фенове. Несправедливо и то спрямо тези, които останаха е връщането на Пламена. Зрителите след като веднъж са я изгонили са си казали мнението. Тя си почиваше 5 седмици и сега с нови сили та до финала. А лично мои фаворити са Нора и Деница.

Мой човек, бъди сигурен, че краката ми са толкова дълги, колкото и на Ана, но далеч по-добре оформени:) Хайде не обиждай българските жени, не става дума за завист, а за естетика. Тези безформени щеки далеч не са хубави крака!

писна ми от тая ШАНЕЛ-15 ГОДИШНАТА ТУРСКА МРЪХЛА.НЯМА НИТО ГЛАС НИТО ВИЗИЯ!

Sajeliavam za Ani che napusna Music Idol tolkova rano i che prizova horata da glasuvat za drugite uchastnici,no naistina ia razbiram che ne moje da se tvori v takava zlobna atmosfera i tya ya napusna po nai-dostoinia nachin,besporno e che niakoi uchastnici sa po-glasoviti ot neia,no samo tova ne e vajno,triabva savkupnost ot mnogo neshta-a tia gi pritejava-povedenie, zaedno s glas,ne biva da ya ukoriavame che ne e bila perfektna s peeneto vseki pat-na jivo i s neinia problem s garloto zaslujavashe mnogo po-dobra ocenka i razbirane ot strana na drugite idoli i razbira se i na jurito.Moga samo da i pojelaya mnogo,mnogo uspehi!Gore glavata!

хаха, АРТИСТ-а , погледни си края на поста и тогава говори за съдене ! Артист в кой селски театър си ? Всъщност не трябва да се обиждат хората от село , защото те май имат по-добри ценности от теб. Ти си артист в някой СЕЛЯНДУРСКИ театър ! Но по вероятно е да си роднина на Ана. Айде много ти здраве

Да, но това не оборва факта, че тя пее фалшиво:). Трябва слон да ти е седнал на ушите, за да не си го забелязал!!!

Saglasen sam s izkazvaneto na Koshlukov.Za sajalenie i szenaristite na predavaneto vodeha ne4estna kampanija srestu ANA-ne s4itam,4e e po pravilata na predavaneto. Ani, trjabvashe da se borish-imashe podkrepa v bitkata srestu poshlostta! 4lenove na jurito se izlagaha s izkazvaniia za falsh.peene- koi opredeli u4astnicite?

Ami ne mene nai mi haresvashe Nevena ot parvbija Idol i mislja che segashnite ne mogat da se sravnjavat s neja.

Нора, какво правиш ти, бе момиче... на последните два концерта видимо се вижда, че си качила поне 5 килограма?! Екранът е голям издайник.

anna ima klas,ima izlucvane i harakter.liysi beshe tragicna

do dragia redaktor na site-KOGA SHTE PUBLIKUVATE MOJ KOMENTAR DRAGI(A)?

жалко,беше много готина!!!!!!!!!!!!!!

жалко,беше много готина!!!!!!!!!!!!!!

типичната родна картинка- простите се мразят помежду си, но когато трябва да изядат някой, който се отличава от тях, стават като един не човек, а желязо...

Много ме е яд, че изгониха Ана, а това кюфtе остана. Чудя се даже как допуснаха Свиница, опа Деница в това предаване. Нали се казва, че търсим музикален ИДОЛ. Не може един идол да изглежда така. Това не е само състезание за глас, а и за визия, стил, атристичност, маниери, всичко. Дано на следващите елиминации се махне дебеланата, а след това да я последва онзи гнусен червей Тома.

Прочетох Ви коментарите. Абе, много злоба леете. Гледам го това предаване от самото му излъчване. Не бих казал, че най-добрите останаха за последно. И аз имам фаворити. Двама са - Нора и Ясен. Предпочитам Нора. Истината е, че хората се изнудват с тези SMS. Много ми е любопитно - как ли пее Есил Дюран, има ли глас, фалшиво ли пее, визията я видяхме.

Na vsi4ki e qsno 4e Ana ne e mnogo talantliva pevica no pyk ima6e nqkakvo pozitivno izly4vane. Denica se prave6e na dobri4ka no naposledyk se dyrji dosta zlobno. Vsi4kite u4astnici se izkazaha mnogo podlo sprqmo Ana. Ako naistina ne q 4uvstvaha kato konkurenciq nqma6e da zlobeqt taka! Toma e to4no tipa SELSKI METYL! Samo nqkakvi glupovati tineidjyrki moje da glasuvat za nego!

Ne otricham, 4e vsi4ki imat glasovi vuzmojnosti( Nora, enica, Plamena i co.), no sum sugasna, 4e Ana be6e edinstvenata, koqto pritejava stil istunchenost, finest, gracia, inteligentnost.. prosto samoto izluchvane e razlichno! Neznam, no ne ste li zabelqzali hora, 4e Denica naprimer gleda mogo zlobno???!!?? Na neq i lichi ot daleche, 4e e ne samo komplexirana zaradi razniraemi fiun6ni nedostatuci???? A za Norcheto, Plamena i Chanel, emi te sa prosto edni posretstveni momicheta... makar i da imat golqm talan. Dano sega pone Qsen da specheli! Uspehi na Ana za v budeste!

Ани не трябваше да се отказваш а трябваше да ги разбиеш още веднъж ...

Ne otricham, 4e vsi4ki imat glasovi vuzmojnosti( Nora, enica, Plamena i co.), no sum sugasna, 4e Ana be6e edinstvenata, koqto pritejava stil istunchenost, finest, gracia, inteligentnost.. prosto samoto izluchvane e razlichno! Neznam, no ne ste li zabelqzali hora, 4e Denica naprimer gleda mogo zlobno???!!?? Na neq i lichi ot daleche, 4e e ne samo komplexirana zaradi razniraemi fiun6ni nedostatuci???? A za Norcheto, Plamena i Chanel, emi te sa prosto edni posretstveni momicheta... makar i da imat golqm talan. Dano sega pone Qsen da specheli! Uspehi na Ana za v budeste!

Със сигурност слушам по-качествена и стойностна музика от теб; със сигурниост не падам до там да плюя слюнка срещу хората, които слушат чалга - да си слушат; със сигурност не харесвам някаква си псевдопоинтелигенчил се и самозабравила се Ана, която НЕ притежава артистизъм, ако под артистичност разбираш пулене на кравешки поглед и опъване на вратни жили, плюс впити черни лъскави боксерки дълбоко в междукрачието - на това ли му викаш финес? За пеенето няма смисъл дори да отварям дума... Ти ако имаш поне грам покритие на предтенциите, които предявяваш за над нещата, няма да злобееш и плюеш срещу хората, харесващи Пламена, Деница и сие селянки, както ги наричаш...а просто ще отминеш без да се вълнуваш. Не мисля, че има хора, които могат да пеят в това шоу, нито пък някой ми е фаворит, но такива нарочени псевдонякакви си като Ана са много по-вредни от всяка безобидна чалгаджийка. А такива като теб - още повече.

до?! Направо ме срина със суперлативите за Ясен. Не забравя, че е ученик на Алис Боварян, по-нататък сам(а) си довърши изводите за милите очички на журито

i za madona sa kazvali 4e pee fal6ivo ama sega i kazvat KRALICATA

Абсолютно точен коментар на !!!! ..., но кой ли се интересува как звучи един глас без да зяпа в телевизора. Първото е Музика, а другото е просто шоу.

Абсолютно точен коментар на !!!! ..., но кой ли се интересува как звучи един глас без да зяпа в телевизора. Първото е Музика, а другото е просто шоу.

С каква по-точно музика се занимаваш професионално? Да не би с чалга?

Абсолютно точен коментар на !!!! ..., но кой ли се интересува как звучи един глас без да зяпа в телевизора. Първото е Музика, а другото е просто шоу.

Абсолютно точен коментар на !!!! ..., но кой ли се интересува как звучи един глас без да зяпа в телевизора. Първото е Музика, а другото е просто шоу.

Абсолютно точен коментар на !!!! ..., но кой ли се интересува как звучи един глас без да зяпа в телевизора. Първото е Музика, а другото е просто шоу.

Абсолютно точен коментар на !!!! ..., но кой ли се интересува как звучи един глас без да зяпа в телевизора. Първото е Музика, а другото е просто шоу.

Абсолютно точен коментар на !!!! ..., но кой ли се интересува как звучи един глас без да зяпа в телевизора. Първото е Музика, а другото е просто шоу.

Не мога да разбера какво толкова го превъзнасят този Тома. Не е лош певец, но чак пък да е толкова велик, колкото се опитват да го изкарат... Като изключим ефектната визия, по която тийн се превъзнасят, не откривам идолски качества. Търсих, гледах, слушах всеки път и ... нищо чак толкова особено не откривам. След Денислав той е другият, който пее най-фалшиво. Абе ,хора, не употребявайте само очите си, имате и глави. Няма да ви заболят, ако ги използвате.

Абсолютно точен коментар на !!!! ..., но кой ли се интересува как звучи един глас без да зяпа в телевизора. Първото е Музика, а другото е просто шоу.

Абсолютно точен коментар на !!!! ..., но кой ли се интересува как звучи един глас без да зяпа в телевизора. Първото е Музика, а другото е просто шоу.

Абсолютно точен коментар на !!!! ..., но кой ли се интересува как звучи един глас без да зяпа в телевизора. Първото е Музика, а другото е просто шоу.

Абсолютно точен коментар на !!!! ..., но кой ли се интересува как звучи един глас без да зяпа в телевизора. Първото е Музика, а другото е просто шоу.

Абсолютно точен коментар на !!!! ..., но кой ли се интересува как звучи един глас без да зяпа в телевизора. Първото е Музика, а другото е просто шоу.

Абсолютно точен коментар на !!!! ..., но кой ли се интересува как звучи един глас без да зяпа в телевизора. Първото е Музика, а другото е просто шоу.

Гледам шоуто предимно заради ЯСЕН. Изключителен талант, невероятно чаровен и обаятелен, магнетичен, с прекрасна, по детски чиста душа; истински. Той заслужава титлата, за която се бори. Дано хората прогледнат за истински стойностното и да го подкрепят. Желая на ЯСЕН успех и много сили. В моето сърце той вече е идол. А сърцето никога не лъже.

До всички дето се изказват неподготвени, че Ана не била артистична. Нека не се правим на специалисти по всичко. Аз не се бъркам в професии, които не разбирам! Ана е висока топка за всички останали казано на футболен език и за това си тръгна. Винаги в БГ-то посредствените стават първи! Така е било, така и ще бъде! Ана и Ясен са най-артистични от всички. Няма песен, на която да не търсят адекватно артистично поведение и креативност! ФАКТ! Всички останали са изкуствени и доста импровизират без да имат ясна представа за текст, музика и превъплъщение. Шанел не може в никакъв случай да се нарече артистична защото няма от къде да дойде това - трябва опит и знания не само в професията, но и житейски план. За другите по-добре нищо отколкото да си кривя душата. Ана е безспорно най-интелигентния участник тази година, пък и май изобщо. Харизматична е и се държи с достойнство! Не пожела повече да я унижават разни псевдо оценяващи и селски интриганти дето със зъби и нокти се трепат да докопат наградата, и си тръгна в гордо вдигната глава. Евалата! Относно обидите и злобата на повечето тук, казвам, ако бяхме една бяла държава до сега да са ви осъдили за опорочаване на личността и обида като стой та гледай. Какви са тези епитети в пряк текст, селски чеда нещастни! Чалгаджии, хайде под строй, дома у село Левуново, да си избирате блеещите крави за идоли на оборите ви.Так де да умувате, кой е по-, по-, най- от кравите Деница и Нора, селянката Пламена и сие сиви искърски говеда.

Не мога да разбера, проблеми със слуха ли имате или какво, как може даже да си помислите, че Ана по гласови възможности може да се сравнява с останалите, доста по-добри от нея отпаднаха, и какво им е на другите деца, талантливи са, могат и го правят, а не като нея, тя даже не се усеща сама, несправедливо нарочена, глупости, видя, че няма да стане и сама се отказа, голямата героиня, та тя просто дразнеше с това пеене, ей, хора, вървете на доктор, че никак не сте добре и стига хвърляхте злоба по другите участници.

Мястото й не е в Music Idol. Считам, че това не е конкурс за анорексични манекенки. Единственото й добро представяне беше в Кабаре - оттам нататък почти навсякъде интонираше фалшиво. Колко е добра като актриса - не мога да кажа, защото не съм я гледала в роли. Ако под артистично поведение феновете й имат предвид - еротично, това е друг въпрос. Колкото до Деница -престанете с глупостите и обидите по неин адрес. Монсерат Кабайе също не е фиданка, а е пяла в Ла Скала, Ковънт Гардън и др. световни сцени, както и др. певци от световната сцена - Павароти (лека му пръст), а и по принцип тенорите са по-пълни. Деница си има гласови възможности, слух, излъчване. Аз лично я харесвам, както и Нора и Пламена. Дори на моменти да са пели фалшиво, е било в много по-малка степен от това на Ана. И накрая - Томата е абсолютният ми фаворит - може да пее абсолютно всичко - от рокендрол до латино, даже и чалгата в негово изпълнение прозвуча човешки.

Абе, тъпи женки такива, точно за краката на Ана нищо неможе да кажете. Сигурно ги сравнявате с вашите дебели пръсци и бутове... краката са и перфектни....пфуу... ходете си сипете зависта другаде щото като кажете на бялото черно сте направо смешни!!!