Вижте предизвикателните рокли на звездите от ”Кан 2008”

Голи гърбове, прозрачни рокли и пищни деколтета показаха холивудските красавици на 61-вото издание на фестивала в Кан.

Обратно в новината

Коментари - Вижте предизвикателните рокли на звездите от ”Кан 2008” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според модните критици - роклите на Ева Лонгория, Мадона, Гуинет Полтроу, Линда Еванджелиста, Салма Хайек и др. са определени като някакъв див кошмар (http://movies.yahoo На мен най-много ми харесва Пенелопе Крус-зашеметяваща е в тази рокля. Съгласна съм с изказваното тук мнение, че тези жени може да се нарекат звезди. Е някои от тях в случая са направили лош избор. Но все пак се вижда, че са опитали да се облекат. А не като разни вулгарни парцалеси като Аксинии, Андреи, Камелии и т.н.

Харесвам начина, по който носят тези рокли- изправени, усмихнати и чаровни. Когато 1 жена прилича на принцеса с поведението си, каквато рокля да облече ще и отива. Много се радвам за тях и успехите им. Мъжете са също от класа.

Andjelina sega e oshte po kraziva!BRAVO eto tova e jena!

Само Мадона е като дърта американска алкохоличка от клип на Еминем/колкото и да я уважавам/ .Има много стил при другите.

Ами какво да кажа, класата се вижда. Естествено има по-хубави и по-малко хубави рокли, но със сигурност са доста над това, което може да се види в нашата родина. Дори отворената рокля на Петра Немцова стои много по-добре на естествените гърди, от колкото на силиконките на Андреа от другата новина в дир.бг. А и цялостното излъчване в единят случай е нежно и ангелско, а в другия просташко и вулгарно...

най ми нареса Петра тя е страхотна и много красива и е с доста екстравагантна рокля

Няма какво да се критикува, тоалетите са си стилни и са интересни. Жалко, че са толкова скъпи. Джоли е много на ниво в това си състояние. Белучи си е Белучи и тук.... Няма безмислено разголване като цяло. Снимките не са много, но всичко дами изглеждат впечатляващо.

А за мъжете някой нещо ще каже ли? Защо ли винаги само жените се коментират?!

нито една не вми хареса язък,им на парите

Haistina mnogo perdeta! Mai ne sa 4eli Ve4nata Ambar! Samo Penelope e 6ik!

Тези дизайнери се надпреварват кой да напави по-голям парцал, а величията си мислят че са уникални с техните произведения. Е нали е висша мода??? Само Моника Белучи и Виктория Силвстед са неповторими!!!!!!!!!

Кът - кът - кът -кудкудякане от скучно дамско следобедно събиране на чай и Вист! :))))) Ма моля ти се госпожа безвкусица , намести си по-добре лорнета, за да доловиш и разликата в нюанса на пръднята на ВАШЕНКИТЕ на гладно и след преяждане!

Натали Портман щеше да стане звезда на кукуво лято, ако майка и не я беше набутала с връзки. Такова кльощаво чучело...

Брей, дъртото си оплакна очетата.

Nqkoi naistina sa nomer edno - Penelope, Anjelina, Monica, Gwineth ..

Ne e dalechno vremeto, kogato shte defilirat goli na takiva festivali i shte se chiftosvat pred kaneritte.

Petra Nemcova i Victoria Silvsted sa strahotni krasavici!

Нашенките хем са ограничени, хем се напъват да се правят на други, хем се дупят,но освен техните чичовци от чалгата, никой не се хваща на въдицата им ,колкото и да крещят и да се чекнат в леглото. През лятото,като вървят , зад тяхна пръска пясък и не се разбира дали от гъ.ото им , от нощните боричкания по пясъка, или е от сабото 20 см ток ,посред бял ден, по пясъка. Простотия до шия и все от нашенсаката курабия.

Къде виждате в тези тоалети безвкусица. Или пък доене за глупости. Всеки тоалет е на мястото си, според тялото. Дори и да има разголеност не е надупеност на коляното на наш главатар чалгаджия. В тоалетите има загадъчност и висок стил, допълнение към красивото тяло. Има изченчени звезди и извън България, но точно тези, моля, не навлизайте в бистрите води на талантите. Иначе сами ще си останете и удавите в батака, т.е в гьола.

Г-жа(г-н) АУУУ, не знаеш ли, че в думата откъде се пишат слято предлог и въпросително наречие? Очевидно не! Но затова пък знаеш да се присмиваш - на кого ли?... Най-вероятно на собствената си неграмотност и простащина. Относно пердето на Херцигова : все е по- добре от червените жартиерки на кандидат-евровизионе ! И да ми публикувате въпросо-коментара, след като вече сте публикували толкова много простотии!

Г-жа(г-н) АУУУ, не знаеш ли, че в думата откъде се пишат слято предлог и въпросително наречие? Очевидно не! Но затова пък знаеш да се присмиваш - на кого ли?... Най-вероятно на собствената си неграмотност и простащина. Относно пердето на Херцигова : все е по- добре от червените жартиерки на кандидат-евровизионе ! И да ми публикувате въпросо-коментара, след като вече сте публикували толкова много простотии!

Времената се менят.По време на Варшавския договор, такива чехкинчета, като Ева Херцигова, Петра Немцова по Черноморието бяха за нас, а сега ги чукат негрите.

Далеч не всички са уцелили десятката, но пък останалите са дами от класа, Моника Белучи, Шарън Стоун, Пенелопе Крус, Анджелина Джоли ... А баба Фей е вечна!Браво!

Катрин Деньов, Моника Белучи, Шарън Стоун, Пенелопе Круз................ Не виждам никъде безвкусицата за която пишете. А дааааа виждам я , но те бе в една друга тема - евтиния кючекчиски тоалет на Емануелчето за който дир-а беше отредил цяла тема. Разликата между нашите звезди и холивудските е потресаваща. А колкото до това , че са стари. Да някои са поостарели , но зад гърба си имат стойностни филми, докато от нашите силиконови чалгаджиики може само да ти се догади.

това са красиви жени,а не като набедените ни за high life наши мутреси.

Мислех си същото като втория коментар - каква разлика с българските пръдли...Лелееее Но за съжаление в България простотията е на мода...А да - и ставаш известна, само ако спиш с когото трябва (особено при чалгарките).

Monica Bellucci za poreden e unikalna..napylno estestvena,bez nikakvi korekcii...i klasa i stil i izly4vane..napravo e meganomer 1..kato porasna iskam da stana ako moje pone 1/10 kato neq...Neveroqtna jena

Много пари,еснафщина и безвкусица. Стилистите ги доят за глупости.

Ужасна е роклята на Мадона! Виж Моника Белучи, Пенелопе Крус и Шарън Стоун са страхотни. Наистина имат класа и стил!

БЕЗВКУСНА МОНИКА? СМЕНЯЙ ДИОПТЪРА! ТЯ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ДФОКАЗА ЧЕ Е....ДЪ БЕСТ!

Колко са богати, а как безвкусно се обличат .... като папагали са ....

Нито една не ми се нрави. Изперкали празноглави и грознички позьорки. Колко ли краставици са изяли? Приличат ми на общински кенефи.

Нито една не ми се нрави. Изперкали празноглави и грознички позьорки. Колко ли краставици са изяли? Приличат ми на общински кенефи.

Колкото по-стари, толкова по-разголени. Най-м и най-красивите са по-загадъчни от старите холивудки.

Това е вече друго. Сами преценете , разликата с нашите пръдли е голяма. Пенелопе Крус е дама от класа. Това са звезди, с тоалети изработени само за тях. Не са парцали и жартери на нашенките с безвкусица.

Колко КАН-СКИ .Г-жа Херцигова от къде е взела това перде ??