Аксиния и Кристина Димитрова позираха за секси календар

Само в 500 броя за цял свят е отпечатан атрактивният календар.

Обратно в новината

Коментари - Аксиния и Кристина Димитрова позираха за секси календар | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

kakva be6e zaspa v big brother ,sega e otvara4ka golyama.nikoi ne i obra6ta vnimanie na taya krava,,,,,,moje bi ako se oble4e nyakoi 6te ya zabeleji,,,

oo boje moi tolko pornografiq ima v dne6no vreme ... goloto prodava ... rodi me mamo typa az sama 6e se sybleka

na vsichki sa vi uvisnali zadnicite ot zaples i zatova vi e iad ;) ami taka shte e i po zle shte stava i oshte po vmirisani shte stavate

каква певица е това, каква звезда - някой виждал ли е Лили Иватова например да се снима в подобен календар. И защо трябва да се каже че това е Аксиния? Добре че сайтове като този са се постарали да ни я натрапят до степен че да я познаем дори под този слой боя. Инали никъде в календара, който впрочем е македонски и въобще не е някакво велико произведение, а календар за масови клиенти, както и в портфолиото на фотографа, не пише че това е Аксиния. Тук Аскиния просто е използвана за фотомодели нищо повече.

Кой е тоя фотограф дето си е позволил тия измишльотини? Да бяха по нормални снимките може би и да имаше успех. . .

Аксиния, престани да срамиш Свищов !

То тя тая Аксиния с глас, че няма да пробие, няма. То се е видяло. Ама като гледам май и с голота само няма да стане. Мотото сексът продава вече е отживелица. Според мен трябва да си се преоринтира пак към селско-стопанската промишленост - виж за трактористика ще е perfect. :-)

А, пък верно, трябва да си пълен перко да си окачиш такъв календар, особено в офиса. Бих го подарила на някой приятел за майтап, но за друго не става - абсолютно съм съгласна. И да...защо на първите две снимки изглежда, че под гърдите има още две??? И определено трябва да си търси парите обратно от този, който и е слагал циците - едната е оче-вадещо по-голяма от другата. Явно не са и стигнали парите за по-добър специалист.

Подобен род фотографии биха изглеждали секси стига да не сребърната боя да не подчертаваше силиконовия топчест бюст. Както са така са много смешни.

За Аксиния, какво да кажа? Преди 2 години на морето, познайте с кой се фръцкаше по монокини- с шефа на Евроком, в една стая си спяха хората. Всичко е секс, само така се успява бързо......

tva kvo e izvanzemni idividi li??????

Всички кадето пишете тука съм сигурен, че имате най яките жени. Или дамите от форума са със стегнат 95 сантиметров бюст, разбирасе естествен. Много сте жалки и комплексирани тия кадето постоянно плюете. Цървули комплексирани, прости, български. Защитавайте си пумиярите като Стоичков и се самозаблуждавайте колко сте велики.

Всички кадето пишете тука съм сигурен, че имате най яките жени. Или дамите от форума са със стегнат 95 сантиметров бюст, разбирасе естествен. Много сте жалки и комплексирани тия кадето постоянно плюете. Цървули комплексирани, прости, български. Защитавайте си пумиярите като Стоичков и се самозаблуждавайте колко сте велики.

Супер идея, супер снимки. Личи си професионализма и замисъла. Но засхто пак тази Аксиния, пфуу язък за хубавия календар!!!

Супер идея, супер снимки. Личи си професионализма и замисъла. Но засхто пак тази Аксиния, пфуу язък за хубавия календар!!!

PROSTO UJAS! GADI MI SE.....

Аз много се радвам на всяка изява на млади момичета. Тя им дава шанс да бъдат забелязани от Холивудски продуценти и да блеснат на червения килим до Джрдж Клуни, Анджелина Джоли, и други величия.

Pisna mi na vsiako otvariane na DIR.bg da cheta za taia cicesta maloumnica..

Pisna mi na vsiako otvariane na DIR.bg da cheta za taia cicesta maloumnica..

Обичам ефтини жени :)

striaska6to grozni sa snimkite.EGATI IZKUSTVOTO

ами така е като няма какво друго да покажат и сега още повече ще им се вдигнат акциите...ще ходят с по старички с повече парички

Има такъв жанр филми-Таковай мен и мойта майка

Правилно са преценили бройката. Повече от 500 едва ли ещ успеят да пласират. А от тази Аксиния им се повръща вече. Престанете да ни я навирате..

Супер са си момите. Вие с язвителните постове, защо ги гледате и списвате като не ви харесват и вълнуват. Сигурно сте по хубави кадърни.

за тези които се питат кой ли е клиента за този календар, ето: http://www.batodivaj календарът е продукт на македонска печатница, и зад високопарните думи, казани в представянето, всъщнос стои, че това е календар, който се предлага на всякакви клинти, на които се печата допълнително логото, както и ще се продава по сергии и книжарници. Тези които искат да видят целия календар, тук: http://photo.net/pho

Тази Аксиния не събра ли пари за дрешки най-после?Милото бедно същество то няма какво друго да покаже освен голотата си.

ебати грозния календар

супер смешници и двете, тия с календара са трябвало някои други да изберат :))) така календара не съм сигурна ,че е секси :))) по скоро смешен !

Аксиния защо не се прибереш в Свищов и не си останеш там!Аман от развяващите ти се изкуствени цици!България така,ли се успява,бе хора ,намираш пари слагаш си гърди и ето следаш примера на Аксиния!!!!

Ми горката кат не може нищо друго нал трябва да се яде...........

Амиии то за Аксиния вече не е никаква новина...тя ако се облече да я пишат навсякъде,амааа...

На мен пък снимките ми харесаха и предполагам, че и календарът ще бъде невероятен

Едното моме го бива да се показва..Ама другата бая е попрехвърлила годинките...

UZAS !!!!! oble4ena izglezda po-dobre !

Коя е тази Аксиния?

Снимките за мен са противни, даже стряскащи. Егати, изкуството... Лъснали някакви силиконови гърди там... само третата снимка ми харесва. А, пък верно, трябва да си пълен перко да си окачиш такъв календар, особено в офиса. Бих го подарила на някой приятел за майтап, но за друго не става

А бе, тая грозна дърта брантия няма ли да се скрие най-накрая някъде с нейната конска и-и-и-а-а-а физиономия!?!?

Нещо не разбрах това се прави за да се плашат децата в къщи ли вместо Торбалан - две баби Яги.

Не вярвам някой да си купи такъв календар. Само някой напълно изтряскал спонсор може да раздава такъв календар. Много бих се замислил за човека който би си закачил такъв календар в офиса.

aksiniq e mnogo grozna,brrrrrr

АБЕ ЕДИН ТИ МАЙ НЕЗНАЕШ КОЯ Е ТАЗИ КРИСИ.ТОВА Е ПОБЕДИТЕЛКАТА ЗА НАЙ-СЕСКСИ ДУПЕ НА СЛОГИ А ПЕВИЦАТА КРИСИ ПРОСТО СИ ПЕЕ....А АКСИНИЯ Е РАЗЛЕПЕНА ГОЛИЧКА ИЗ ЦЯЛ СЛЪНЧЕВ БРЯГ.МИ КЕФИ СЕ МОМИЧЕТО НЯМА ЛОШО

На мисъл ми тва момиче да не настине, щото от къде два-три месециа въобще не се обличала!

Дясната й гърда не е ли по-голяма от лявата?!?!?

Прочети първо статията и ще разбереш за коя Кристина Димитрова се говори.Онази,за която си мислиш..надали някой ще я покани да се снима облечена,че още повече пък гола.

Не са избрали най-подходящите модели за тези снимки,но като се абстрахираме от този факт,фотосите изглеждат яки!!!

Аксиния ще е новина, когато се облече

Защо има 4 цици?

Някои жени явно само работейки в този вид могат да печелят добре, защото им липсват по-стойностни таланти... Е, от голота и музикални халтури може да се правят добри пари, а явно и двете жени, набедени за певици могат да го правят страхотно!