Алекс Раева пя на рождения ден на Евгени Минчев

Светският хроникьор и паркетен лъв Евгени Минчев отпразнува 45-ти рожден ден в голяма компания от V.I.P. личности в хотел „Кемпински-Зографски”.

Обратно в новината

Коментари - Алекс Раева пя на рождения ден на Евгени Минчев | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Накрая всичко отива в двата метра!

Mnogo mu zdrave ;)

Tozi chovek izobshto ne mi e priqten.. Adski lukav i hitar izglejda..

А бе, какъв е хроникьор този пръдльо!!!

моите уважения към гала много я харесвам,но на това събитие е облечена като домакиня току що обърсала праха и очакваща гости най-добре изглеждаща ,най-стилна е ива екимова

Интересно, защо за мене не се пише !!!

ВИПедераска работа

Ако тово е елита на България, то аз съм трамвай. Преди човек да пише подобно нещо,като елит ,трябва да се справи с речника за чужди думи. Да пишеш,че този елит има ум колкото хамсия, е по вярно ,отколкото да внушаваш на хората,че един от най-вулгарните хора на България е събрал елита ни.Лаи боже от такава объркана социална прослойка ,която се има за елит. Минали,че заминали покрая елита ,както казваше баба ми.

Poziori MIn4ev.....exxx kakva kartinka e toia sme6nik!

nqkolku puti sum go vijdala i vse po molovete i vitoshka ...ne go znam kfo raboti ma v rabotnu vreme e na shopping !

Освен да повърнеш от всички персони, друго няма какво...

Ч.Р.Д. Гена!Голям да порастеш-от паркетен лъв-дракон!Напряво ги влачи предкамери- Мистър България или заместник на всички ВИП- партита, а не го крии само за себе си. Разкажи успя ли да изстържеш кирливите дънки и ризка от гърба на мъжа на Алекс?

До кога тази пошлост и перверзия, докога??? И Аня Пенчева, и Гала и целия кич на псевдо хайлайфа пие е яdе с парите от мьжката проститутка ЕМ...

Има една групичка от 20-тина човека, които си ходят взаимно на организираните от тях партита, а после всички медии, се чустват задължени подробно да ни информират, кой пял, кой се изпърдял и т.н. Никой не се интересува от тези клоуни.

Who the f.ck is Alex:)))))))

Retro pedal si ti evgeniii .Ama vatmanite maj ta napraihaaa .

Бас ловя, че тая скрънза им е поискала и такса за участие в рождения му ден. И тъпите п---и са си платили, само и само да се снимат на това кичазно сборище.

Някои хора,за да са в публичното пространство,са готови да се излагат в компанията на един гей..

Tija vsichki maj jivejat na druga planeta - na koja li ?! sigurno e na planetata na majmunite

Egati maznika

Евгени минчев съм го виджал един единствен път на живо. Беше около един след полунощ. Аз излизах от един клуб на 6-ти септември. Той седеше в масленозелено BMW, на задната седалка, свалил прозореца и .... псуваше всички и всичко, което му се мерне пред погледа. Казвам всичко, щото мина една котка по тротуара и той запсува яростно по нея. Дали се беше напил, дали се беше дрогирал не знам. Може и да си му е такъв стила на изказване, може така да разбира бон тон. Момента съм го запомнил като снимка със звук. От тогава изпитвам лека погнуса като се говори за него като светски хроникьор, арбитър елеганциум и въобще учител по добър тон и стил.

a onazi deto ste mu rajda deza...ruskinjata potomka na neznam koi si kyde e...nesto e zabravil da ja pokani maj...oh typazi..

Da e jiva i zdrava Evgeniq.Jelaq i o6te mnogo da ni radva s provincialnata si pederastiq!

РЕТРО ПАРТИ

EVGENI...GOLIAM KRASAVEC SI! KADE TI E TRAMVAIA????

Бая богати пишки е счупил за да стане от ватман паркетен лъв.

Този чикиджия ще си умре така - като някакъв измислен паркетен лъв, този лентяй който така и така не се разбира как си плаща сметките или кой му ги плаща? Този комплексар който освен да си врътка задника по лъскави мероприятия надали си е мръднал пръста да работи нещо смислено! И за това се пише тук???

ВИЖТЕ ВИПА-А НА БЪЛГАРИЯ И СЪДЕТЕ ЗА НИВОТО. ЕВГЕНИ МИНЧЕВ ВИДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ВИПА-А НА БЪЛГАРИЯ. ТОВА Е ДОСТАТЪЧНА ИЛЮСТРАЦИЯ. НЕ Е НЕОБХОДИМ И КОМЕНТАР. БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !

Гала си е коригирала носа!!!!Преди няколко месеца я засякох в клиниката на доктор Николов.Беше с гипс на нослето.Явно се е решила на тази интервенция , въпреки, че е твърдеше , че се страхува.Така е.Младо кагже и на 50 ще те стимулира:)

Смех!!!!

Гала, както винаги е страшно сладка

Алекс доста е понаедряла. Какво стана, нали щеше да се омъжва? Или Камен е поразмислил както често му се случва. Жалко за предишната му приятелка, беше доста по-сладка от това прасенце Алекс, а и с новите и цици изглежда още по-дебела.

Генааа: На някой обекти пише НЕ ВЛИЗАЙ ПРЕЗ ИЗХОДА!

ей педал грозен какъв е произхода на парите ти а?

Ей пак му дъпнахте една рекламка на тоз гей, пфуууу

6te prestanete li da ni zanimavate s tozi bezdaren krokodil Aleks Raeva ?