Сексапилни красавици мият коли, за да конкурират ЕВРО 2008

Единадесетте красиви момичета от Jim Beam Party Team привлякоха мъжкото внимание днес на автомивка "Фреш".

Обратно в новината

Коментари - Сексапилни красавици мият коли, за да конкурират ЕВРО 2008 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съгласна с Лори и Ася. Вие какво очаквате някви тъпанари от бар да измислят нещо умно ли?

Жал ми е за теб и за съратничките ти, мойто момиче. Така са ти промили мозъка, че направо не е за вярване. И като те гледам какви глупости говориш, т.е. - колко ти е сивото вещество, си мисля, че си заслужаваш участта.

Деси от Jim Beam, идеалната приятелка не знам какво прави докато гаджето и гледа мач, но идеалният мъж би следвало поне колата си да мие сам. А нямам нищо против и да пуска по една прахосмукачка в къщи.

Ako vi podbiraha taka dobre styling-a, kakto tvurdi6, nqma6e da se sprat na tezi obuvki:) neprakti4ni sa za slu4aq i izglejdate nelepo s tqh.

Здравейте,аз съм част от парти екипа на Jim Beam.Искам да ви кажа,че ние всъщност не се опитваме да отвлечем вниманието на мъжете от Евро 2008,а напротив.Стараем се да покажем какво прави идеалната приятелка докато нейният приятел гледа мач.Не се занимаваме само с миене на коли,а и с много други типично мъжки неща.Ще продаваме коли на Горубляне,ще отидем да подкрепим националния ни отбор по волейбол,ще ходим в Шоуто на Слави и др..Относно вашите коментари за обувките,те не са ни големи.Обувките са ни точни и на всеки е известно,че когато си на ток и кракът ти се намокри,той се пързаля.Винаги много старателно ни подбират аутфита с който да изглеждаме повече от перфектно.Всъщност истината е,че ние много се забавляваме,а нашите приятели с удоволствие си гледат мачовете докато ние вършим тяхната работа.Кой мъж не иска такава жена до себе си?

gorkite momicheta, kakvo li ne pravi bednostta

Простотия!

Само толкова ли им е силата?Да привличат е заложено в природа на всяка жена. Ако иска използва това или лапа мухите до побъркване от скука. Смешни са момичета, които не го знайт и се натискат сякаш се имат за невидими, незначителни и прости, та никой не им обръща внимание без окикерчване. Бъдете по- находчиви!!!

И баба знае да мие джип, да им бяха дали да измият с тези красиви и секси дрешки някои камион например бетоновоз да е по еротично и мъжко...

poneje e mnogo fe6an da se miat koli s obuvki na tok4eta i na6tite momi4eta da ne izglejdat mnogo niski ili kasokraki i za tova sa s te zi obu6ta. problema e 4e sled kato se namokriat krakata im se parzaliat nadolu i prastite im otpred zapo4vat da star4at...ina4e za samite obuvki sa6to e mnogo polezno da se polivat i sapunisvat redovno..

Аз съм жена и гледам футбол с огромно удоволствие и ми е писнало от жени, които опищяват квартала, че мъжът им бил гледал футбол! Гледам и Формула1 и тенис, случвало се е дори да гледам спортове като снуукъра и кърлинга, а иначе съм слаботелесна и женствена, имах и двойки по физическо. Едно време майка ми мислеше, че ще стана обратна, ама сега и тя гледа с мен от време на време. Дори и баба гледа този път финала на Шампионската лига. Честно казано писна ми от тъпи клишета! И още нещо - не понасям напудрени футболисти-манекени, които само изкривяват образа на футбола и ме въвличат в спорове с тъпи фенки, които и хабер си нямат какво е футболна класа, но ще ти издерат очите да защитават и хвалят разни плейбои.

Отвратително е! Чудя се как се съгласяват момичетата да вземат участие в такива унизителни акции?! Абсолютно безобразие е да ги карат да мият коли с бели роклички, че и да се усмихват на всичкото отгоре, за кеф на мъжките сеирджии!? Ама и жените са си виновни, че са се съгласили на тази гавра с достойнството им.

golemi grozotii,osobeno taq s tatuirovkata,egati i vulgarnata,blqqqqqqq

Така се чувстват по-силни.Нали искат да са на мястото на силният пол.Дали се получава знаеме очевидците, ама защото ми допаднаха ще скрия.

Ей, куха лейко не разбра ли, че става въпрос за жени, които по принцип си немат работа.Нито мъжка, нито женска и понеже не им се върши женската правят мъжката.

Браво Lori: Айде като има световно по художествена гимнастика искам да изтепосате група мъже по боксерки да перат килими, пък ние жените много ще им се радваме, обещавам.... ха-ха-ха.. би било забавна гледка наистина.

Хаххаххааааа, как се смях искренно...и лично...ама какви са тия големи обувки??? Усмивки от старите ленти.....пародия ....

Абе какво е това разделение женска - мъжка работа?! Няма такова нещо! Нито съм съгласна бъдещият ми съпруг да си хвърля чорапите насам-натам и да си пие биричката гледайки ТВ, а аз да мия чинии и да пера, нито съм съгласна само той да работи и да носи пари в къщата. Това е отживелица, разберете! Живеем в 21-ви век! Още повече, че при упростени условия като днешните (съдомиялни, перални, които сушат, прахосмукачки, които едновременно изсмукват, измиват и подсушават пода и куп други полезни пособия), не виждам да има проблем и мъжете да вършат със същия успех същите неща, които жените са вършили преди (колкото и да твърдят, че не се справят добре).

какви са тия шорти, бе хора? ако някой намира за много сексапилно мацка да се облече в парашутни гащи..

да дойдат да измият и моята кола...

Ebasi prostitutskata i selska rabota!!!!Dumi nqmam!!!

Готови на всичко за да налапат правилния пишок и де не работят нищо докато са живи. Ново мото: ''Курви без граници''

големи са им обувките да,защото са им ги раздали заедно с дрешките от Jim Beam...жалки са.

Нека си мият, аз нямам кола :)

svejo

Какви са тия големи патъци дето са ги обули?

Ха-ха, всеки е забелязал как им стърчат обувките, но сигурно е защото са мокри и стъпалата им са се хлъзгали напред, а не щото са им големи обувките. Но все едно изглеждат смешни и нелепи, чак да ти е жал за девойките. Дано поне са им платили за тая глупост.

Е толкова лошо нещо ли са мачовете, че всеки иска да ти отвлича вниманието от тях- най- вече гейове като Део, който вика и след като най- после свърши футболната истерия ?

Кой умник го измисли това, чиста подигравка с женското достойнство.Значи за мъжете кеф от гледането на първенството с компанията и биричката, за жената гърч да мие колата, как я мислите тая работа кеф срещу гърч, и в кое точно е конкуренцията ако мога да попитам?????Айде като има световно по художествена гимнастика искам да изтепосате група мъже по боксерки да перат килими, пък ние жените много ще им се радваме, обещавам.

Обувките са им големи, защото са с високи токчета, а краката са им мокри... и пръстите им са изкочили напред...

Vajnoto e,4e e imalo odobritelni podsvirkvania s klaksonite....xaaxax

Кой умник го измисли това, чиста подигравка с женското достойнство.Значи за мъжете кеф от гледането на първенството с компанията и биричката, за жената гърч да мие колата, как я мислите тая работа кеф срещу гърч, и в кое точно е конкуренцията ако мога да попитам?????Айде като има световно по художествена гимнастика искам да изтепосате група мъже по боксерки да перат килими, пък ние жените много ще им се радваме, обещавам.

наистина простотия, кой болен мозък го измисли това??? Сигурно някой мъж а тия тъпачки се хващат, къде да ходят, нали им плащат!

наистина простотия, кой болен мозък го измисли това??? Сигурно някой мъж а тия тъпачки се хващат, къде да ходят, нали им плащат!

hahahahah kolko sa im golemi obuvkite

hahahahah kolko sa im golemi obuvkite

to pa i edni krasawici .... da se upla6i6 :)

Е, да мият в това няма нищо интересно.

Тези явно не са гледали по филмите в какъв екип се мият колите. Аз ще им кажа по бикини и най-много сутиен ;). Иначе такива по улиците в София колкото щеш. Все ми е едно дали мият коли или не.

Простотия до шия...

поредната простотия! Как ли пък не?! Да покажат, че мъжката работа е приятна... За кого обаче?! А защо обувките на всички са им големи?! Не ми харесва..Глупава реклама

kyde gi nameriha tez djofri- na vsi4ki obuvkite im sa golemi...na ednata ste i padnat gastite- da gi bjahte poopravili malko...pyk taz s tatuirovkite- kakvo momi4e- tja si babi6ker napravo...ama seir da stava- prostotijata da blesne...njama sto- konkurenzija ne na Euro 2008- a na tez na okolovrystnoto- te pone znajat zasto sa tam- ot zor...

Как ли пък не! Не ни стига на жените женската работа, че и мъжката да вършим. И не знам на коя жена, която няма домашна помощница и бавачка, може толкова да й доскучае, докато мъжът й гледа едно-две мачлета. Трябва да е много празноглава персона, че да й е досадно да остане малко сама със себе си!

mi to po4ti kato da perat 4orapi i da miat 4inii..neka da svikvat :)

А снимки?