Как приемат родните знаменитости петък 13-ти

Една от най-суеверните дами е певицата Силвия Кацарова, писа Стандарт.

Обратно в новината

Коментари - Как приемат родните знаменитости петък 13-ти | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз вярвам в такива суеверия

TI SI LUDA!!!

abe V.V,nqma li da spre6 s bezkraino tapite si i ograni4eni komentari?!

Що е то и има ли то почва у нас?

Хе хее суеверия...та днес е рождения ден на най-добрата ми приятелка...следоват чудесен ден...а иначе ден като ден,се едно четвъртък 18 и квоооо;):);)

Milan4o dragi mnogo mi e interesno ti s kvi jeni spi6,ne mi se vqrva da sa po-gotini ot Alisia,daje nai-veroqtno ne se i doblijavat do neq ama aide.Grozdeto e kislelo....

На единствената знаменитост Силвия Кацарова със запомнящ се глас не сте сложили снимка.Вечно някакви нагъзени простакеси с претенции за нещо което никога няма да бъдат

Много ми дреме как ''звездите'' приемат пети, 13!

Ех, аз малко късничко разбрах, при мен е вече 8 вечерта... Ама и по-рано да бях разбрала - файда нулева! Ако беше първи април, примерно, да излъжа някого ей-така, за майтапа - ОК, а то... някакъв си ден, на който трябва да се страхувам да не се случи нещо лошо! Пфу! Днес ми беше страхотен ден, от началото, та до сега... (да не кажа голяма дума)

Не мога да разбера защо и кой определя тези недоразумения на природата - майка, като родни знаменитости, какво са допринесли в областта на културата, науката, медицината,техниката спорта и т.н., че да ги определяте зазнаменитости, ами питайте известни светила в съответната област, така де, но не ми натрисайте тези магистрални работнички, те и класа нямат твърде......

Ами беги си лй куршум бре :)))) То бива то може ама.. хахахахахах

Харесвах Алисия преди да почне да се прави на Викъория Бекъм-някак си изгуби уникалността си.

stiga prevzemki i prostotii.

И моя син е на 13- ти , и за мен деня е като всеки друг (като изключим рожденния ден). А ето и една гатанка: български знаменитости - що е то? И къде трябва да са кавичките в български знаменитости? Аз не познавам такива.

май на хората им писна вече да коментират звездите.браво!!

Тази грозница на снимката Алисия ли е? Ми тя прилича на лелята на Валери Божинов.

Освен Силвия Кацарова, макар че и тя не е знаменитост а звезда от 80-те, тия другите какви знаменитости са бе хора?!

Zdravei,blizna4e.i az sam rodena na 13.07 i si mislya dori,4e 13 mi nosi kasmet.kato cjlo sam protivnik na sueveriata.

Според мен петък 13 е просто ден от годината.Аз въобще не вярвам в никакви поверия.А и баба ми е родена на 13 и за мен това е щастливо число и влиза в групата ми на късметлийски числа.Много пъти съм имала късмет с това число.Пожелавам и на вас такъв късмет!

Ква работа има Светлето при тези, които могат да пеят, тя не може да пее и не е звезда. Колко ли е платил спонсора да й се споменава името.

to za mene ese edno 6ot po princip ne mi varvi po princip

Освен Силвия Кацарова други знаменитости невиждам-останалите освен физиология за сега не виждам какво могат да покажат.То като няма мозък поне да се похвалим със секс.

Ами по-принцип съм малко суеверна, но но се надявам, че 13-то число не ми носи лош късмет, защото съм родена на 13-ти и то 7-ми месец. Така, че какво е писано да става ще става независимо кога

През к,ра ми е как я приемат! За тях всеки ден е айляк! Стига сте занимвали хората с тия плоски новини!!! Вия вижте как хората приемат инфлацията!!!

какви знаменитости са тия цървули

Алисия, как може да не си суеверна, не виждаш ли, че не ти върви в любовта от както си го счупила това огледало.

Аз вярвам в повече неща. Когато срещна съседката, със или без празна чанта, нищо не става, за което се надявам. Вторник е гаден ден. В гр. Русе най-тежък е въздута всеки вторник, особенно след обяд. Не гледам в очите хора със сини или пъстри очи, защото после ми е лошо и ги мразя.

МОЯТ СИН Е РОДЕН НА 13 И ЗА МЕН Е ЩАСТЛИВ ДЕН ! пОЖЕЛАВАМ И НА ДРУГИ ТАКАВА РАДОСТ И ДА ВИ РАДВАТ ДЕЦАТА И ДА БЪДЕТЕ ЩАСЛИВИ.

Не се влияя от поверия, въпреки че огледалото се пръсна на седем части Е що тогава ги брои, а направо не ги помете с метлата? И откъде знае каква поличба е, ако пък е точно на 7 части, а не на 5 или 19 примерно? ГЛУПОСТИИИИИИ!

гледам една от снимките на соф4ето маринова и ми прави впечатление, че много бг звезди са ги снимали на един и сущи диван с възглавничката на ВЕРСАЧЕ

гледам една от снимките на соф4ето маринова и ми прави впечатление, че много бг звезди са ги снимали на един и сущи диван с възглавничката на ВЕРСАЧЕ