Звездите от Music Idol подлудиха феновете си във Варна

Стотици почитатели на участниците в “Мюзик айдъл 2“ се стекоха на концерт в “Мол Варна“.

Обратно в новината

Коментари - Звездите от Music Idol подлудиха феновете си във Варна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

по броя на коментарите- само 4 , си ли4и че тези от мюзик айдъл ве4е не са интересни на никого. всяко 4удо за 3 дни. сега ще има да обикалят цяло лято по градове и паланки, без да им плащат, вместо да отидат на море. само ги използват продуцентите, големи балъци са.

Е ,те пеят без пари ,а Иван и Андрей лапат !Това е живота джунгла !!!!!!!!!!!!!!Сега докато ги издоят тотално така ще е !!!!!!!!!!!

Супер са! Продължавайте все така и все по-нагоре по стълбата на успеха и известността.

Всеки,който се чувства истински българин нека да чуе това! http://youtub

А къде е онова дебелото?

Стига с тоя МОЛ бе! Това е просто МОЛ все пак! Чувам, че варненци направили опашка 4km за да видят МОЛ-а??? Голяма простотия....Все едно утре ще затвори! Колко малко му трябва на човек...един МОЛ!

Тома не може дасе гледа на малка снимка. Другия път за него само схубав видеоклип разказвайте къде е веселил хората.Тук се вижда, че е в стихията си, но не се чува и разглежда от всякъде. Губи се от чара му с моментни снимки без глас. Искам ВИДЕО!!!

FUCK OFF

Абе надали точно сценаристите са ги обличали, все пак това е работа на стилистите ;). На мен много си ми харесват в този вид.

Сега вече може да обикалят и детски градини и старчески домове, пък и щом е безплатно... Между другото Тома вече съвсем е заприличал на ТАС (тасманийския дявол) от едноименното мултфилмче.