Банева и Барбукова разкриха тайните на стила си

През месец юни списание Beauty чества своя 10-годишен рожден ден. Бизнес дамите Евгения Банева и Весела Барбукова разкриха в юбилейния брой на списанието тайните на стила си на обличане.

Обратно в новината

Коментари - Банева и Барбукова разкриха тайните на стила си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Банева ми прилича на Кондолиза Райс, само, че Кондолиза се облича много по-стилно от нея.

Абе, не ви ли прилича тая Банева на Майкъл Джексън??? Мисля, че скоро ще го стигне и по броя на пластичните операции, а като гледам и резултата няма да е по-различен! А за стила....без коментар!

Иска ми се да споделя с читателите за една ЖАБА, която отишла на фотограф и му казала : Много искам да ме снимаш, ама някак си да ми направиш устата да изглежда по-малка . А фотографът и отвърнал : О, добре , това е много просто. Като ти кажа готови...! ти ще кажеш пред обектива конфитююююююр... Добре, рекла ЖАБАТА, вярно, просто е. Речено, сторено : начевила си устата, накиприла се, да се снима. А когато фотографът рекъл готови...!, ЖАБАневаТА произнесла с все сили : мАрмАлАААААД....! е, те, това е.

кич и простотия

Двете бизнес дами ги съветвам да гледат внимателно филма Дяволът носи Прада, за да добият представа как една почти 60-годишна жена може да изглежда стилна, елегантна и красива едновременно. Но стилът преди всичко е вътрешно усещане, което не би могло да бъде придобито дори и с повечко финансови средства......

постотия,селяния,кич

Не мога да се стърпя да не напиша нещо.Всичко, което се пише по нашите вестници и списания е предварително редактирано и одобрено от героя на статията.Всички тези Дами си плащат за ласкавите думи и комплиментите и никой не би посмял да напише нещо друго, защото просто списанието му ще изчезне.Иначе Барбукова с тези килограми и крива усмивка изобщо не ми изглежда стилна и елегантна.Банева изглежда толкова алчна и проста, че нямам думи.Със сигурност дрехите и са маркови, но те не могат да изчистят миналото и.

STIL????????????????

Много кич и никаква елегантност. Двете умират да се снимат, но едвали нещо са направили сами в този живот. Харчат парите на мъжете си и искат да се изтъкват калко са хубави. В България има много по- хубави и стилни жени. .

Вече съм сигурена, че нарочно сте сложили тази новина, за да ни предизвитате . Знаете прекрасно коя по ред// Банева е. Благодаря.

Коя по-ред Банева?

Банева безумно много прилича на Филип Киркоров. Като близнаци са. Сигурно са от един цигански катун и двамата....

Двете двойки Баневи-Барбукови са еманацията на просташката първенющина в България. Не е нужно масмедиите постоянно да ни занимават с кичозни проститутки!!!

боже каква простотия какъв кич каква селяния мислят,че като имат пари имат всичко горките съжалявам ги

Дали са се погледнали в огледалото, ако не, да го направят!

Двете двойки Баневи-Барбукови са еманацията на просташката първенющина в България. Не е нужно масмедиите постоянно да ни занимават с кичозни проститутки!!!

Двете щяха да са много fashion в Латинска Америка - особено Банева.

Двете щяха да са много fashion в Латинска Америка - особено Банева.

Банева, ти си позор за женското съсловие!!!!

многото пари не значат стил. евгения е трета жена на банев, а на нея? този брадясъл тип сякаш е излязъл от кориците на В.Юго ,сещам се за Жан Валжан. тази евгения пишеше за алкохолни напитки във в.Пари, сега бизнес дама, на какво ?

имат мн просташко и грубиянско излъчване. Вкусът не се купува със зелено.

Това не стил! Това е КИЧ, ама ужасен КИЧ! Това,че са богати,не значи,че имат вкус.Всяка уважаваща себе си жена никога не би се облякла като плашило,та макар и с дизайнерски дрехи.Класа и стил не се купуват!

Пари,пари,пари,много пари,малко сиво вещество и голям кич.Ако имах техните пари щях да съм на километри ниво от тях,нека си вярват,вярата крепи човекът

Почти всички коментари тук са доста негативни. Според мен това са си съвсем нормално изглеждащи жени, които се обличат по последна мода. Но не съм съгласна, че като станеш на 40 като тях трябва да носиш само пастелни цветове. Завиждайте по-малко, хора и носете по-шарени дрехи ако трябва за по-шарен живот!

пълни селянки

Na snimkite vijdam edinstveno bezvkusica i kich.Lipsata na stil e mnogo iavna! Inache Banev e gotin!

Всяка друга на тяхно място щеше да е същата, хубави, грозни, това са.

Не знаех, че с толкова много думи и толкова префърцунено може да се каже - гардеробът й е тюрлю гювеч, няма никакви цветови предпочитания, липса на какъвто и да е стил, а за индивидуалност - може само да си мечтае (Банева). Всяка една българка между 30 и 50 може да се облече по-стилно, дори и с ограничените средства от заплати. Под 30 г - не коментирам. Никога не е късно да станеш за резил.

Louis Vuiton hahah smqh pishi se s dve t-ta Louis Vuitton )) teq dvete voobshte ne mogat da se oblichat .... nito edna skupa dreha na snimkite deto gi pokazvat pff.... smeshna rabota ... na teq stila im e ki4444 ....

tq prostotiqta ne hodi po gorata. baneva e absolutna ligla, s kradenite pari na maja si se pravi na nqkoq.smehurkovci.

Списание Beauty явно получават завидни хонорари, за да правят реклама на безвкусица и кич.

Evgeniq Baneva prili4a na prostitutka,i to ne elitna,dori.Naistina klasa s pari ne se kupuva!

Боже опази! Стил имаше предишната съпруга на Банев, Дочка! Тази циганка докато не я вкара в гроба не миряса! Да се надяваме, че има провидение!

Въпрос към г-жа Банева-Каква е разликата между стил и стойност.При нея виждам стойност , но стил...

baneva e mnogo qka madama

Нямям нерви да чета... Тая Банева - очевидна ДОЛНОПРОБНА ЦИГАНКА - откъде накъде ще е мерило за стил и класа, просто не ми го побира ума. И КОЙ ИЗОБЩО РЕШАВА, ЧЕ ТОВА Е ЕЛИТЪТ НА БЪЛГАРИЯ?!?! КОШМАР И ПОТРЕС!!!

Нямям нерви да чета... Тая Банева - очевидна ДОЛНОПРОБНА ЦИГАНКА - откъде накъде ще е мерило за стил и класа, просто не ми го побира ума. И КОЙ ИЗОБЩО РЕШАВА, ЧЕ ТОВА Е ЕЛИТЪТ НА БЪЛГАРИЯ?!?! КОШМАР И ПОТРЕС!!!

stiga s tazi zavis

Из Уикипедията: Съде претенции Николай Банев и ръководстово на неговия холдинг са подсъдими в десетки дела за умишлен банкрут на над 100 приватизирани предприятия. Срещу Николай Банев са заведени и десетки граждански искове от граждани на Созопол за узурпиране на частно имущество е неправомерното му използване. Съдебни дела се водят и за неизплатени заплати на работници и служители във многобройните му фирми.

Г-жите да ходят на фитнес,че ръчунките им са доста тлъсти,чак висят целулитни пуздри.Срамота е да се обличат с рокли без ръкав при това положение. Баневица да намери свестен фризьор и свестен оскубвач(неоскубвач) вежди,че прилича на дърта селска тьотенка с тез дъгообразно извити веждички. Стилът им на обличане типмандахерцащи се парцалки не е удачен за тяхната възраст и не им отива,независимо от чия прочута модна къща е)))))))

дай боже всеки му - да може да си позволи поне една от тези дрешки. Не искам коментара ми да изглежда злобен (защото наистина - не ги познавам и честно казано ми е все едно ао искат и голи да тръгнат) но СТИЛЪТ ил наистина не ми харесва. Евгения Банева си е грозновата (дори и фотошопа щом не може да я оправи за снимките...), Барбукова е по симпатична в лице, но и двете като цяло не ми допадат, и все пак желая им късмет, но моля ви нека не ни учат те на стил - защото в българия все пак невсички сме любовници и мутреси ...

Много добре подбран качествен и скъп кич.....Някой да знае какъв им е точно бизнеса....приличат на забогатели своднички. Чалга певачките са класи над тях....

no comment!

Кич и снобизъм. Изглеждат натруфени като панаирджийски бараки. С толкова много милиони, само толкова ли могат да им измислят мозъците? Много са зле, горкичките.

Трябва да ги покажа на една приятелка, която работи във френския Вог, сигурно ще си помисли, че си правя мощен ташак! Виждам всичко друго, но не и СТИЛ! На тези псевдо дами и най-скъпата дершка им седи като евтин китайски боклук. Излъчването им е евтино, няма спасение за съжаление.

v edin reportaz za bogatite po RTL pokazaha bogata6ite, koito prekarvat vakanziata si v St. Moritz. takmo intervjuiraha edin ruski biznesmen, kogato v intervjuto se namesi evgenia baneva i go prekasna, iznikvaiki ot niakade vidiala kamerata. vze da se hvali na angliiski, 4e e biznesdama ot balgaria i kakvo pritezavali, bez niakoi da ia pita ne6to. g-n banev stoe6e sramezlivo vstrani, bez da kaze ne6to. mnogo lo6o vpe4atlenie napravi baneva-fuka6e se i se iztakva6e. ako moite pari biaha izkarani po tozi na4in, kakto na banevi, bih si mal4ala pone, a ne da se paham v kamerite i da se fukam. no horata ot RTL za sazalenie ne znaiat istinata.

Каквито управниците, такъв и елитът, т. е новобогаташите. Докато госпожата се кичи с бижу Фаберже някой студент се чуди как ще си плати наема следващия месец. В една държава, където на 80% от народа липсва най-необходимото, поведението на тези набързо неизвестно как забогатяли простаци е меко казано цинично.

Е. Банева е типична циганка и не мога да се начудя как не се вижда очевадното. За стила са нужни две неща: 1. Естествена красота и 2.аристократизъм-той също е вроден. И двете дами нямат нищо такова. И двете са накичени като коледни елхи с безумно скъпи парцалки защото мъжете им са богати но стилът го няма и не може да го има. Това е. И паче перо да си набучат отзад все селянки.