Късо подстриганата Нона Йотова изгледа конно надбягване

Пищни манекенки разходиха не по-малко пищните шапки на Ирина Сардарева.

Обратно в новината

Коментари - Късо подстриганата Нона Йотова изгледа конно надбягване | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

EI 6TOM KATO TQ SE 4UVSTVA DOBRE TAKA VIE KVO SE OBAJDATE NE MI E QSNO

Тоя кон кон ли гледа ,сигурно е имало огледало там !!!!!!!!!!!!!

Нона никога не е била актуална, интересна и харесвана, талантлива! Натрапваше се сама с курвенски номера! Циганска работа! Грозна, но се показваше чисто гола и из пресата с прекалено висналия си бюст още на младини! ОТВРАТИТЕЛНА жена, ПЪЛЕН КИЧ!

Блазя му на Богомил Бонев! С тази кобила винаги ще печели кушиите !

MNOGO E DEBELI4KA, GROZNA I BEZDARNA! Q DA VIDI madonna(50 godi6na) I DRUGI PO-VUZRASTNI OT nona, NO SA KATO MOMI4ENCA! GOLQM E OTVRAT, NE Q HARESVAT, A SA NATISKA DA E PEVICA!

TAQ DRISLA SA MISLI ZA ZVEZDA, A E PULNA PORNOGRAFIQ!

МНОГО Е НАХАЛНА, БЕЗДАРНА, ТЪПА, КАТ ЦИГАНКА, ПОНЕЖЕ БАБА И БИЛА ЦИГАНКА! ГРОЗНА Е, ПРИЛИЧА НА КОН В ГЛАВАТА! БЕШЕ РОДИЛА НЕЗАКОННО ДЕТЕ, ПОСЛЕ ЛЮБОВНИЦА НА КОЙ ЛИ НЕ! КАК ПРИМАМИ бонев ДА СЕ ОЖЕНЯТ ИЛИ Е ЛЪЖА! КОЙ ЩЕ ОТИДЕ ДА ГОСТУВА ПРИ азис, АКО НЯМА РОМСКИ МАНТАЛИТЕТ КАТО НЕЙНИЯ, КРЪВТА ВОДА НЕ СТАВА! ГОЛЯМА Е ЦИГАНИЙКА!

strashna grozotia!

Abe tazi nona iotova prilicha na grozen kon!

strahotna e

Нали знаете, жените си подстригват косите късо с надежда да свалят някоя и друга годинка от визията си...

Последният модел, в кафяво и бяло е невероятен! Ирина Сердарева е смела жена.

Вече вместо с БАБА ЯГА плашете децата си с НОНА. Ефекта е един и същ !

Тази има ли още кой да я гледа и слуша. Защо си губите времето с тази бездарница , която заради Бонев я пробутваха. Вече и той , и тя са достатъчно БЕЗИНТЕРЕСНИ А пък що е грозна горката нахалитетка .

В неделя гледах предаване на ПАТРАШКОВА по ТВ 2 и останах безкрайно доволна от гостенката и Мила Искренова.Толкова умна , обаятелна и интелегентна и неволно снощи направих сравнение с г/жа Нона Йотова толкова голяма разлика между двете жени. Защо не ни показвате такива личности ,ами ни занимавате с такива като Йотова.Тя се държа по-грозно и от фолк певица.

НОНА ПРИЛИЧА НА ГАДЕН ТРАВЕСТИТ! УЖАС! А ТАЗИ БЕЗДАРНИЦА БИЛА МНОГО ГРОЗНА ! ДА СИ ПЛАШИ БОНЕВ - ДА НЕ НИ Я ПОКАЗВАТ!

Между другото тя само е гледала ли или? В смисъл, че така, както изглежда, спокойно можеше да мине някоя отсечка наравно с животинките...

Леле майко! Ама верно поне да не се беше подстригала - поне преди не изглеждаше така страшно - сега косата ми настръхна! Добре, че не я виждам често!

Явно иска да подражава на Шарън Стоун. Ама да, ама - не! Беше много готина с дългата тъмна коса, даже и с русата дълга. Ама от много манипулации, явно коса не й остана.

Нона не била певица...Някога да ви се е натрапвала да я слушате?! Да сте я слушали нон стоп по радиата до втръсване? Твори си нещо жената...Аз пък харесвам музиката й, защото няма комерсиално звучене. На вкус и цвет товарищей нет

НОНА ПРИЛИЧА НА 70 ГОДИШНА ПОДДЪРЖАНА БАБКА. НА НЕЙНАТА ВЪЗРАСТ ЖЕНИТЕ СА ОЩЕ МЛАДИ И КРАСИВИ.

Ebati travestita!!!1

Явно си въобразява, че прилича с тази прическа на Шарън Стоун, но далеч не. С тъмната гъста и дълга коса и беше много гот. Сега май не й е останала коса от много интервенции.

Аман от платени статии. Нончето не спира да се вре при журналисти и кмеетове на градове /които да спонсорират песньовките и/. Страда че не е оценена, ама истината е че не става нит за актриса нит за певица. Нонче време е да хванеш гората.

Нали тя беше разлюбила конете. В едно интервю по ТВ2, тя каза, че някакъв кон се бил опитал да а убие и за нея вече конете ставали само за колбаси. Асега, пак ще ни демонстрира конска любов. Ако не е мъжът и има да си пее сама в гората...

Аз помня Нона от времето, когато беше млада певица и се вреше край СДС-то. Това последното не и правеше чест, ама тогава всеки си имаше някакви възгледи и беше нормално да си ги изкаже гласно. Да тя е вече зряла и улегнала жена. така и изглежда, не е хулиганесата дето я помня. Харесва я, ще си призная. От моето поколение е. Успяла е, направила е кариера и пари и даже дете и семейство има. Какво сет и се нахвърлили отгоре. Ебати какви сет злобари това новото поколение. Само се интересувате от пари и материя. Нищо духовно няма в мозъците ви. Ще опропастите България.

Izplashih se!!!

Това не е Нона. Това е изрусеният Богомил Бонев.

браво съвсем е заприличала на кон.

е,хайде ,не я показвайте тази бездарна грозна дърта кранта ,на всичкото отгоре перверзно развратна.

Тя дали ще е с дълга коса или с къса мисля, че няма значение,защото конската й физиономия няма как да се промени (явно е прихваната от конете).А пеенето й може да се конкурира само с виенето на койотите.

бе не е грозна ,че е добра актриса да ,ама тази прическа я прави по стара, иначе беше по секси,но щом си я ввзел човека значи му харесва,нека си я ползва каквато на него му допада

Трябва малко да коригирам това съобщение поради явно допусната грешка. Нона Йотова не е наблюдавала конна надпревара, а е участвала в конна надпревара и за малко не е спечелила даже. Виновен в случая е жокея, който я е яздил. Бил наднормено тегло.

Трябва малко да коригирам това съобщение поради явно допусната грешка. Нона Йотова не е наблюдавала конна надпревара, а е участвала в конна надпревара и за малко не е спечелила даже. Виновен в случая е жокея, който я е яздил. Бил наднормено тегло.

Несправедливи сте! Не е горзна, може да не ви харесва, но грозна не е, за жена на нейната възраст изглежда съвсем прилично! Освен това е много добра актриса. Но онзи, който я е подкокоросал да пее определено трябва да бъде линчуван.

Ако идеята е била по-близо до конете и по-голяма прилика с тях, постигната е.Браво!:-)))))))

ужас горкият Богомил дали не се стряска на сън,

i predi be6e grozna,ama sega e napravo brrrr

Ами няма какво да добавя, съгласна съм с по- долните коментари.

А НОНА НЕ СЕ ЛИ ВКЛЮЧИ В СЪСТЕЗАНИЕТО В РОЛЯТА НА КОН???

izob6to ne i otiva rusoto . Otvrat e !

Боже.. Нона Йотова, олицетворение на Деса-поетеса. Поне някоя от шапките на Сердарева да си беше сложила.

Нона -винаги трябва и промяна, но си най-хубава с дългата коса.Приличаше на самодива!!!

Дърта коза...

UZHAS!!!!

Вярно е! Права си! А с тази къса коса зъбките и са като на мишка.

Вярно е! Права си! А с тази къса коса зъбките и са като на мишка.

С тази прическа прилича на абсолютен травестит

Тази дърта кобила не прилича на нищо - кич и порнография до безкрай!