Красивата Биляна Йотовска се съблече за мъжко списание

23-годишната столичанка е новата корица на Maxim. Биляна Йотовска е на 23-то място в тазгодишната класация на мъжкото списание за 100-те най-секси българки.

Обратно в новината

Коментари - Красивата Биляна Йотовска се съблече за мъжко списание | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Blagodaria Vi :) mnogo mili komentari pro4etoh :) iavno s niakoi ot vas se poznavame .... ? Aide Cuns, elate na party v Yalta!

Biliana e strahotna! poznavam ia li4no - mnogo estestveno momi4e, super harakter i vizia! Na vsi4ki koito sa pisali gluposti za neia .... 6te im kaja samo: prestanete da zavijdate!

Еххх в тая България пълно само със завистливи и злобни хора бееее. Момата си е супер. Яка е мацката и евала за фото сесията..... Браво Билянче!

Бе момата е яка.ма ей селинджър що не си подадеш носа от младост,за да разбереш че навсякъде в бг има хубави момичета,а и 100% тая участва в петък във великото преселение на гражданите от столицата по родните им места:)))

Не само грозните учат мой човек! Лошото обаче е, че заради подобни красавици,които са лъснали навсякъде голите си з....ци, всички сме слагани под общ знаменател: хубава-тъпа! А за 100 $ .....я пак си помисли! ;-)

Bilyanka e super....vanshnost, tialo, harakter...

На тази девойка ще и подаря перлена огърлица...;)

Защо са ви тези мъжки списания,бе,чикидж такива? Толкова ли сте смотани,че само на списание може да видите гола мадама? Не сте ли чували поговорката Плат на лампа и жена на снимка не се избират!

Trqbvashe da se sable4e za da razberem 4e sa6testvuva kato na 4ovek my lipstava talant trqbva pona cici i gus da pokaje

точно пък в това клипче могат да се открият двете силиконови разлики от снимките

точно пък в това клипче могат да се открият двете силиконови разлики от снимките

tq e mnogo seksi i e kato za mene :}}}}

Харна е!

Абе на снимките е хубава, ама на филма към фотосесията..... Като няма фотошоп явно не е толкова хубава.

Съгласен съм с Добре. В днешно време курвите се гордеят с това, че са такива. Стигна се дотам, че родителите съвсем не се срамуват, когато децата им се разсъбличат и дори се гордеят с унижението.

Хубаво е момичето, но е унизително като начин да успееш да си навириш дупето на фотообектива, докато си смъкваш гащичките. И е позтъкано като секси поза, то коя ли вече не се е снимала точно в този кадър?!... Дайте нещо ново, неизмислено, вулгарничко мръсничко, нали това желае таргет-групата : мазния потен тираджия с някоя подобна картинка в кабината. Апропо : забелязали ли сте, колко дълго се застояха по будките разногледите цици на андрейчето?! Тази дали ще има същата съдба?

Нямам микаква идея кое е момичето,но съм сагласна, че е хубавица. Корицата е малко кофти, но другите 2 снимки са супер. верно малко мацките напоследък са като клонинги, но..какво да се прави - то и мъжете са малко по принцип с парвосигнална система :):):)

еми та без силикон нямаше да се снима много беше плоска даски ли да гледаме

i po krasiwi i po tupi sum wijdal ...

евала на мацката.. много болка е изтърпяла, за да стигне до тук - мамопластика, ринопластика, имплант в брадичката... но пък резултата е убийствен.

Вече думите красивата и съблече се вървят ръка за ръка...

priqtelkata na bronzoviq medalist ot svetovnoto, mnogokraten republikanski i evropeiski shampion po kulturizam kat. nad 100kg. Dimitar Dimitrov

hubava e

Много си е готино момичето! Тези, които злобеят са или обикновени чекиджии, или живеят с крокодили. Във VBOX7 има клипче с нея, страхотна е.

никой не може да отрече, че е много красива. Но само аз ли мисля, че да се снимаш гола по разни списания е малко унизителен начин да успееш в място като БГ? Очевидно момите нямат друг шанс (нито капацитет), а циците и баджаците българина ги кльопа яко...

Блазе му на Димитър Димитров. Това е гаджето на европейския ни шампион по културизъм

Блазе му на Димитър Димитров. Това е гаджето на европейския ни шампион по културизъм

На живо е още по хубава, и е страхотно по характер момиче

Хубаво е момичето, няма спор. Всички дето и завиждат го правят щото никога няма да имат жена като нея. Това е предимството на хубавите жени-постигат успех с нещо, за което нямат грам заслуга. На грозните им остава само едно-да учат. Такъв е живота. Виж, мъжете сме по-на далавера, щото 100$ са си винаги 100$.

Хубаво е момичето, няма спор. Всички дето и завиждат го правят щото никога няма да имат жена като нея. Това е предимството на хубавите жени-постигат успех с нещо, за което нямат грам заслуга. На грозните им остава само едно-да учат. Такъв е живота. Виж, мъжете сме по-на далавера, щото 100$ са си винаги 100$.

Бих казала,че е убийствено готина. Всички други коментари са чиста комплексарщина.

hubavo si e momi4eto be,mnogo ste zavislivi,puuuu zavisliva naciq sme nie bulgarite,kato ste grozni i bedni,mnogo lo6i stanahte

Хубаво е момичето! Е, че как няма да изгониш девойката, ако застане гола до твоята врата Бау-Бау? Нали зад теб е Цербер с ролки на ушите.

Хубаво е момичето! Е, че как няма да изгониш девойката, ако застане гола до твоята врата Бау-Бау? Нали зад теб е Цербер с ролки на ушите.

Pisna mi na kura ot kurvi samo parata ni to4at!

Ааа аз да питам - Къде мога да си купя списание с облечени жени?

Стига вече с тези голотий,бе..Покажете нещо облечено.

Силикон и широк таз действа не очень.....

ако ми застане гола на вратата, ще съжелява че си е избрала професията

Bravo Krasi.Dobra rabota si svur6il.Ne samo muzikan si,no i hudojnik.

prili4a na violeta se4kova,no tazi moma e po-hubava ot kle4kata se4kova,ina4e vsi4ki sa kato klonirani ve4e

Ей, страшна работа сте бе! Момичето си е много хубаво. Не знам какво и търсите кусури, който не я харесва за мен си е абсолютен чекиджия и даго духа.

То не остана скъпо платена проститутка да не се съблече и снима за някое списание, вече не са интересни голи по-интересни ще бъдат стилно облечени и в интересни пози. От тая голотия не останаха вече истински мъже, сега всеки втори е обратен. Гледам ги с обици гладки навсякъде като плужеци Боже, Боже какво доживяхме.

тази ако ми застане гола на вратата,ще я изгоня!!!!!!!!!!!!!!

САМО ТЯ НЕ СЕ БЕШЕ СЪБЛЯКЛА.

Каква столичанка само имаме, браво и добре, че е от столицата - иначе, така ще си загине в провинцията, похвално е, че акцента пада на столичанка........

коя е пък тая? Бълват като хребарки, и то голи

АМАН ОТ СИЛИКОН !

emi taka e