Анита Мейзер избра „Мис мокра фланелка”

Сексбомбата Анита Мейзер избра „Мис мокра фланелка” във Варна на конкурса в клуб „Exit”.

Обратно в новината

Коментари - Анита Мейзер избра „Мис мокра фланелка” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

na men pak anita mi haresva,mnogo e sexy madamata

Поканете Иво Инджев да направи и води конкурса Мокри бермуди-само заяки мъже. Аз ще ги мокря най- старателно, затова не ме изпускайте!!! 1 път Иво беше на гости в предаването за манджи на Иван Звездев. По погрешка и за голяма моя радост не му сложиха престилка. Имаше нещо голямо в панталона, от което не откъснах поглед. Вярвайте ми това е най- вкусно, сладко и еротично приготвеното ядене!!!

Оффф писнааа Мииии от тая Анита беее Дарта грозотия, направи едни цици да си избива комплексите и не спря да ги вири на хората в очите. Като че в цял свят само тя е с изкуствени цици Айде стига вече

защо ли забелязвам, че едни от най-красивите жени на света са без силикон или най-много чашка - С, абе момичета защо си мислите , че колкото по-големи толкова по добре????????

тази жена сигурно си мисли, че има красив бюст щом като постоянно го показва, нека да уточним, че за да е висока класа жената броим КАЧЕСТВОТО, А НЕ КОЛИЧЕСТВОТО (всички знаем, че дори естествените гърди прекалено големи са грозни защото са задължително отпуснати, а пък силикона - две гумени топки в сутиен)

Anita e naj-goreshtata macka v Bylgaria.

Абе тия участнички пълнолетни ли са??? Като им гледам датските физиономии !!!!!! А за тази Анита за първи път четох тук преди седмица-два...мали тая направо страшна бе...в буквалния смисъл страшна. Каква жена трябва да си за да си причиниш това и да изглеждаш така... потресаващо ужасно.

прилича на дърта парантия, съдържателка на евтин публичен дом, организираща промоция. бляяяях

И тези все още млади и красиви момичета са се подложили на унизителния кастинг да им избира циците най-пошлото, и най-сбабичкьосано порно създание в булгаристан...хах-ха язък за красивата дъщеря - и тя ли ще е в курвенския занаят на майка си - такава грозна картинка след някоя и друга годинка?

И тези все още млади и красиви момичета са се подложили на унизителния кастинг да им избира циците най-пошлото, и най-сбабичкьосано порно създание в булгаристан...хах-ха язък за красивата дъщеря - и тя ли ще е в курвенския занаят на майка си - такава грозна картинка след някоя и друга годинка?

Най- после една добра новина- бомби, които не гърмят. Жените в България ще оправят с финес и мерак истинските бомби, бомбохранилищата и бомбоубежищата- само да вземат властта 1път!! До тогава ще забавляват бомбофили,стига дане са силно заразни. Поздравления и успех момичета!!!

Под евтини разбирам поведенчески. А иначе който има пари, нека им плаща, щом дотам са му изискванията!

не знам да ми е жал ли или да ми е смешно...убедена съм,че тази жена(то да се чудиш,като какво да я определиш) не е добре с психическото състояние.според мен тя има сериозни отклонения в главния мозък и киро скалата(това противно човече) и компания яко се възползват от това недоразумение на човечеството-анита някаква си.и не се и съмнявам,че тя е точно порно звезда,кой знае киро от къде я е изкопал да си я врътка м/у приятели и да си правят клипчета,а тя дали въобще осъзнава на какво прилича и за какво служи в момента?

Чак да му се повдигне на човек.

тази каки4ка ,не е ли една циганка от максуда?

анита мейзер да участва в мис травестит

Ох, горката, има физиономия на много изстрадала порнозвезда...

ех, Анита Мейзер ... ех, цици ... ех ...

E pa mnogo sa im malki CICITE na tia .

Поредната простотия от зората на мутроподобните!Няма край, а и майче няма да има!Аман!!!

много грозна картинка е тази анита...добре, че не са я снимали отблизо, че щеше да изплаши съвсем хората

това е сиво искърско говедо

Мутро-цица

Pak li toq zvqr se poqvi ot neide...

жалка картинка!

Ау,каква е тази с очилата?Направо ми се появи стресница когато я видях.Има много хубави момичета,но са срамежливи,а на такива конкурси се явяват само курви оперирани от чувство за срам.

Нибелунг, прав си с изключение на второто - никак не са евтини.

Това травестит ли е?

Имаш цица имаш и парица,да му мислят тия дето немат :))))

mnogo e cica

Пошлост гарнирана с евтини курви - дива радост за приматите в Булгаристан.

тая е много страшна, бе. Не стресирайте така хората с такива чудовища