Бляскави ревюта и топ дизайнери на “Златна игла 2008”

Най-значимите постижения в българската мода бяха отличени с наградата “Златна игла 2008” на изискана церемония в “Шератон”.

Обратно в новината

Коментари - Бляскави ревюта и топ дизайнери на “Златна игла 2008” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Член съм на журито на Златната игла и ме избива жесток смях, като чета тъпотиите на т.нар. pu. Наградата Златна игла така е измислена, че да не може да се плаща за нея. Няма как да се купят наведнъж 36 журналисти, за да гласуват за някого. Освен това имената на наградените не са едни и същи - тази година Бипоне, Бучи, Паола Апси, Светла Димитрова, Аля Милушева - за пръв път взимат Златна игла в своите категории...Но ние българите сме си такива - оплюваме хубавите и стойностните неща, а подминаваме истинските простотии. Златната игла е толкова желана от много дизайнери, че като не я получат - те започват да оплюват - или журито, или Академията за мода, или персонално някого. Гласувала съм през повечето години в журито за Златната игла... Знам със сигурност, че няма как да се гарантира наградата на който и да било...Заслужават уважение усилията на Донка Ганева и Любомир Стойков - нейните председатели, защото са неподкупни и защото четиринадесет години да устояват на всякакви интриги, мърморения, удари под пояса...Драга (драги) ми pu, да ти дам един съвет - друг път не се изказвай неподготвен(а) и не пречи със злословията си на едно от малкото хубави неща у нас!

Едни и същи имена са, защото само те си плащат. То е всеобща тайна, че т.нар. игла се взима срещу 10 000 лева или май евро по-точно. Прави ми впечатление хаоса в провеждането на това измислено фиктивно награждаване. За тези 14 години всеки път в различен период- то не лято, то не бе пролет, а сега късна есен. Явно на Стойков му е проблемно вече да номинира, а без да си плащат той не го прави, каето означава, че тази т.нар. награда НЯМА СТОЙНОСТ!

Само кожените палта и шоуто на Джулия заслужаваха внимание. В другите колекции нямаше нищо особено, интересно и сложно. Българите трябва да учат, за да бъдат дизайнери. Не става само с желание.

Браво Аля, ти си невероятна. Ти си пример за жените в България. Ти не спираш да ни впечатляваш, гордеем се с теб. Успех и на световният подиум

Браво на дизайнерите, не е лесно да правиш нещо, камо ли изкуство в тая криза/перманентна/.И талантливи млади хора, ама простащината, която царува навсякъде, им пречи. И все пак, евала!А и моделите са хубави, не онези втръснали на всички боклуци от ''елита''./Макар че и тук Желязкова пак се намести!

Dobre 4e ima 4ovek do Alia Milusheva da pla6a 4e ina4e s tia sme6ni rokli 6e6e da vzeme edin goliam....

Ами кризата!

Ами кризата!

Ами кризата!

Браво, Аля! Пожелавам ти много бъдещи успехи!

Най- много ми хареса дебелия негър с дебелия бял кожух. Такова чудо не се показвало дори на фантастичните филми. Когато човек реши да избере някоя дреха от показани, ръководи се и от излъчване на посланието- ти не си за това, но е шик!!!

Леле колко си грозна Альо....Добре че пак си плати та да станеш Звезда. Айде бе, хора, стига! Докога ще гледаме фалшиви неща. Дайте нещо истинско!!!

Bravo Buchi! Chestito i vse taka da ni radvash!::))

Има толкова млади и много талантливи дизайнери, но ние си знаем все едни и същи имена. Като гледам как се правят изпитите в ХА и в НБУ та затова и изкустото - изящно и приложно- всякакво е на тази висота. Заради това младите хора бягат от България!