Още двама актьори се влюбиха покрай ”Забранена любов”

Актьорите Пламен Димов и Яна Кузова бяха забелязани да си разменят страстни целувки по време на партито по случай продажбата на Нова телевизия на шведската компания MTG.

Обратно в новината

Коментари - Още двама актьори се влюбиха покрай ”Забранена любов” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сменете Елица!!!Моля ви!!!!!!

mislq che tova e ujas zastoto ste svikna li da gledame druga 2ka no lubovta e neocakvana

ne mislite li che trqbva da im se dava vazmojnost na xora koito iskat da napravqt neshto.ne trqbva da gi kritikyvame a da gi podkrepim.ako tozi film e losh to togava sledvashtiqt shte e po-dobre obmislen i sas sigyrnost shte ni xaresa.

Великолепна АРТИСТКА http://w Любенова: Снимам само домашно порно - http://www.temanews.

добър сериал само не мога за разбера защо на Филката бащата постоянно шмърка все едно в носа има един тон сополи направо ме побърква този човек ужассссссссссссс

много хубаво сериалче` обаче тази Саня трябва да получи награда за най дървена актриса много е зле милата много лош подбор на рижисьора направа ужас `

жалко за хубавия сериал. Добре замислен, ама на тези наистина красиви млади хора (ама само толкова!!!) кой им каза,че могат да играят роли!? !? Никакъв дух, ще кажеш ,че си четат ролите в момента на първо четене! Поне малко да се изчакват!! Жалко за красивите им личица иначе, ама...нищо повече!!! А и за голямото им самочувствие! .... с много мъка, сериозно! , си мисля защо не вземат да го затворят този НАТФИЗ ! поне сградата може да се ползва за по-полезни обществени цели!! Жалко! за нашето Кино... Имам чувство, че следВчера, Хан Аспарух, и др.подобни кино в България ИЗОБЩО не е правено. За съжаление, само на историческа тематика, то верно ние освен история друго си нямаме, ама все пак...тъжно!

ники илиев пък кой го излъга, че става за актьор не ми е ясно... и тази концепция да се доближава максимално до реалността направо им гарантира тоталния провал.... забавно е как някакви пикльовци, които се млещят и заклещват на публични места могат изобщо да направят новина...

abe qn4e, mnogo si smotana...ama gramm ne te biwa, ama kato waw wsi4ko ostanalo wsashtnost si zle i tuk ...ujas ne mi se gleda 4ak xaxaxaxaxaxaxa

Abe vie v Balgaria osven za ebane za drugo mislite li izobshto?

ВСИЧКИ ПОХВАЛИ НАПИСАНИ СА ОТ УЧАСТНИЦИТЕ В ТЪПАТА И ЖАЛКА САПУНКА- ЕГАТИ АРТИСТИТЕ! ДОБРЕ ЧЕ САМО ТУК СЕ ГЛЕДАТ ИНАЧЕ СРАМ- ВПРОЧЕМ КОЛКО МУ Е РЕЙТИНГА

Сериалът е сериозно тъп и отегчителен. Актъорите да си сменят професията. Включая Герасков, Любенова и прехваления Ники Илиев. Егати марсианците. Да погледат малко холивудски продукции .Стига са крещяли като изумени пред камерата.Некадърници го спират тоз сериал, че ми се повръща само като им видя отчаяните опити да се вживеят.

Елен Колева е готината! ;)

МНОГО РЕЦИТИРАТ ТИЯ,АПЪК САНЯ ЛИ Е КАКВА Е КАТО УМРЯЛА КОТКА МЯУКА,.ТОЙ НИКИ НАПРАВО СЕ ИЗЛАГА С НЕЯ,АКО НАИСТИНА Я ХАРЕСВА.УМРЯЛА РАБОТА.

Забравяте за Ивайло Герасков.Елен Колева наистина изпъква.Най-естестве е тя.

ПРЕДПОЧИТАМ ДА ГЛЕДАМ ДОБРЕ НАПРАВЕНА САПУНКА КАТО ,, ЗАБРАНЕНА ЛЮБОВ,, , ОТКОЛКОТО БИГ БРАДЪР ИЛИ СЪРВАЙВЪР. ОТ НЕЯ ПОНЕ МОЖЕМ ДА СИ ДОСТАВИМ УДОВОЛСТВИЕ ОТ АКТЬОРСКАТА ИГРА!!!

ЩЯХ ДА ЗАБРАВЯ ПОХВАЛИТЕ СИ И КЪМ ФАХРАДИН ФАХРАДИНОВ- СУПЕР Е !

ЩЯХ ДА ЗАБРАВЯ ПОХВАЛИТЕ СИ И КЪМ ФАХРАДИН ФАХРАДИНОВ- СУПЕР Е !

СЕРИАЛЪТ МОЖЕ ДА Е ТИП САПУНКА , НО Е ДОБЪР.АЗ ГО ГЛЕДАМ С УДОВОЛОЛСТВИЕ , ЗАРАДИ ЧУДЕСНАТА ИГРА НА ЕЛЕН КОЛЕВА, МАРИЯ СТАТУЛОВА,ДИАНА ЛЮБЕНОВА, НИКИ ИЛИЕВ И ,,СОФИ,,/ АКТРИСАТА ОТ ,, ШИВАЧКИ,,/ИМА И ИНТЕРЕСНА ИНТРИГА , НО АКО ЗАБАВЯТ СКОРОСТТА НА СЪБИТИЯТА , ЩЕ СТАНЕ ДРАЗНЕЩО!

Abe vie v Bulharia osven za ebane, za drugo mislite li be?

Da sa zhivi i zdravi vljubenite, no seriala ne struva !

Живея в България. Не гледам български филми защото са бездарни. ОК? И не ми давай наклон на ка къде да живея. Имал съм възможност да емигрирам още когато си гонила патките с върбова пръчка.

Сериала е супер и Нова ТВ ще загубят много, ако решат да го спрат както се говори.

АНАСТАСИЯ Е НОМЕР1

до кога ще се краде чужд сюжет? до кога ще подражаваме на големите? до кога ще се полатиноамериканчвам до кога ще сте глупави? до кога? хайде вече да порастнете и да разберете,че всичко това е мнооого глупаво:)

страхотен е ВСЕКИ АКТЪОР СИ Е НА МЯСТО НА САНЯ ТАКАВА И Е РОЛЯТА ТАКА ИГРАЕ

АНАСТАСИЯ Е СУПЕР И НАЙ МНОГО МЕ КЕФИ!

Kak moje Daniela Lubenova,koqto igrae maika, da e na godinite na du6terq si!?!?Daniela Lubenova izglejda kato vrustni4ka na zubata Sanq!Da smenqt groznata du6terq!!!

Страхотно сериалче! С изключение на Елица повечето актьори вече влезнаха в крачка, така да се каже, не са толкова изкуствени, като в началото. С нетърпение чакам всяка вечер да го гледам, а като го пропусна - чакам да го качат в нет-а. Поздрави за целия екип и дано не се окажат верни слуховете, които чета, че ще го спират заради нисък рейтинг! Повечето мои познати, с които коментираме, също го гледат...не мисля, че е малка аудиторията му!

За всички, които гледат сериали и плюят/не плюят по него, тези - които го мерват само, тези, които го гледат: Пишете, без да знаете как по принцип се правят сапунки. Защо се казват сапунки? Ами защото голяма компания за сапуни финансира първият в света подобен сериал - Пътеводна светлина, възникнал от радио-театър-сериал в САЩ през 1938 г. Приключва, но слушателите настояват за още. Създателите се обръщат към зрителите с предложение да им изпращат своите собствени житейски истории. На базата на някои от тях сериалът продължава до днес. И си пишат и предлагат хората и до днес. Защо чуждите сапунки са по-добри? Много просто, защото се правят от 50-те години насам и хората имат тренинг и професионализъм в това. А жанрът е утвърден - казва се дей тайм шоу. Т.е. телевизионен театър (може и филмиран), който се излъчва в пояса между 15 и 20 ч. У нас почти няма такава традиция и обиграност. Но аз, като професионален критик в тази област, гледам сериала по Нова ТВ и следя. Виждам, че с времето хората се обиграват, отпускат се, стават по-задълбочени в ролите си. Отначало си мислех, че горката Мария Статулова ще изнася на гърба си целия сериал. Сега виждам, че има напредък. По принцип актьорската игра в сапунките си има правила и особен стил. Вижда се по прословутия Дързост и красота. С времето героят трябва да им стане като втора кожа, така че изговореното от него да звучи естествено, достатъчно емоционално или не (зависи от характера), за да е достоверно за зрителя. Все пак, трябва да се има предвид, че сериите не са станали дори 50, а другите държави правят по 300-3000. Гледайте румънската сапунка от 18.30 по ТВ2 - подобен сюжет. Интересна. Може да се направи сравнение.

Най-после ми хареса Явор в роля на педал Много се радвам,че успешно спират снимки вместо успешно да искат съвет от зрители, как да го направят по- интересен, успешен кат Дързост и красота- кой герой да ожени убият, изгонят от сериал: Кларк Гарисън е трябвало да се появи в 2-3 серии като мъж на 1от сестри на Форестър. Актьорът много харесал на зрителите- сценарист написал следващи епизоди с негово участие. Няма да се срамуват българките, че дори във филм няма кой да ги опише и изиграе като българска майка юнашка- силна духом, здрава физическа и способна да роди и възпита 10 деца. Долу тъпия сериал!!!

Не знам колко е хубав филма, но като гледам актьорската игра ми става лошо. Толкова измислени актьорчета са това... Те играят като за театрална сцена, а не за сериал.

NA MEN SERIALA MI XARESVA DOBRE E ZAMISLEN SCENATIQ.AKTIORITE SA MALKO DARVENI,NO ANASTASIQ NAPRIMER IGRAE DOBRE.

Ами, все пак е имало полза от филма! Друга със сигурност няма!

Нереален за наште ширини.

по глупав и по несмислен филм скоро не съм виждала, то въобще не можеш да разбереш за какво става въпрос и бастуни които се мислят че играят някаква роля в този филм жестоко се лъжат - виж това което сега се появява в медийте че се очертала още една влюбена двойка покрай филма може и да е вярно, но в самия филм са гола вода, дано по скоро свържи тоя т.н. български серия, запълват една от гледаните програми и то в най-гледаното време..............б боже................

не че харесвам повече американските и изобщо чуждите филми ,но това не прави този филм по-хубав .Сценария ми харесва и го следя но не мога да понасям изкуствено произнесените реплики .Ако тези артистки не могат да си казват изразително репликите да вземе някой друг да ги дублира ,тогава филма ще има повече реалистичност.Аз харесвам българското и може би затова се ядосвам ,че напоследък филмите ни загубиха много от силата си.мъкар и по-млади моите деца с радост гледат от старите български филми ,в които казваш че артиста не играе а живее в ролята ,за съжаление сега това не им се отдава.Репликите им са толкоз фалшиво казани ,че развалят цялото удоволствие от интересния сюжет

Който не харесва филма да смени канала и да гледа американските филми на които сценария едва ли заема и 1страница.Аз го харесвам ,но за съжаление прочетох ,че няма дълго да го снимат защото интересът бил слаб

Аз всеки път гледам българските филми с надеждата да се появи някои приятен и увлекателен, но за съжаление не става. И това си е! Или по- глупави или по-малко, но все е това положението. А пък тая Саня Борисова откъде я изписаха не знам, за всеки е ясно, че тя не може да играе. И доста от другите също.Имам чувството ,че хотел България беше по- добър филм.

По принцип не харесвам сапунки.Но този филм ме завладя ,дори и децата го следят с интерес. Поздравлен

Влезте в сайта на Нова телевизия и потърсете линк към филмаЗабранена любов.Можете дори да изгледате сериите,които сте пропуснала,а също така и информация за героите. За филма-харесва ми ,гледам го,а на тези на които не им се нрави-сменете си канала,никой не ви задължава да го гледате!

Е тва вече е прекалено - не гледам БГ филми. Извинявайте,ама вие къде живеете-като не искаш да гледаш, защо говориш български, защо живееш в Бг, защо всичко тук е в БГ лева. Хора,щом сме все още в БГ- да се държим като българи и поне малко да подкрепяме всичко българско!

дързост и красота с какво е по - хубав???Ама вече има над 5000серии, и се гледа в над 200 страни, просто всичко е реклама, тук всички са се постарали, целия екип с дотук видяното върви по правилен път, актьорите са много сладки, естествено някои се справят по добре други по зле, от младите най зле се справя Елица, трябва да поработи още защото на моменти е много изкуствена. Сериала ми харесва и в края на краящата може да се приеме като телевизонен театър, а не като сапунка!

za6to sa tezi neprekusnati kritiki-v Bg ne se dava 6ans na bulgarskite zvezdi (bili te pevci, aktiori, hudojnici i tn.). Otrekli sme se ot tezi hora, a te imat ne po-malki ka4estva ot 4ujdestrannite zvezdi, na koito tolkova se vuzhi6tavame. Podkrepiam seriala i si mislia, 4e e pove4e ot spolu4liv. Uspeh

Започнах да го гледам, за да подкрепям българското кино, но сега даже ми е станал много интересен.Хайде хора стегнете се и вие-нали трябва да подкрепим българското все пак.Хем искате да се развиваме като другите страни, а когато има нещо наше веднага го отхвърляме.Хайде и ние да подкрепим нашия продукт, за да има повече български филми и актьори.И освен това диалозите са страхотни!

не коментирам сценария но тона диалозите е като при шекспиров театър монотонно безлично та чак ти става отвратително да ги слушаш.Незнам кой дублира чуждите сапунени сериали но има чувства ,емоцииусещаш настроението а тук пълна пародия.Сигурно деца от училищен театър по добре биха играли

ХАРЕСВА МИ

какво значи не гледам БГ филми с нищо не са по-лоши от останалите.даже филмчето е доста приятно и интересно.аз много го харесвам и се радвам че и в БГ телевизията се появяват хубави неща.Успех на екипа :)

Защо пък да са се влюбили,може само да искат да се изч,,,,