Кои са 10-те най-сексапилни риалити героини у нас

Риалити програмите по българските телевизии извадиха на бял свят не една и две секси дами, част от които се впуснаха да завладяват светския живот, а други просто останаха в мъжките фантазии.

Обратно в новината

Коментари - Кои са 10-те най-сексапилни риалити героини у нас | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Риалити програмите в България бълват силиконови проститутки,които после ни натрапват от всички медии,за да си запълват програмното време.Просто защото немогат да измислят нещо по-стойностно.

Тези които определят коя жена е най хубава са най голямите чокундури които нищо не разбират. Как може да определяте най хубавата като Зара най развалената жена, да не казвам по лоша дума. Недейте смята че като се е снимала в Плейбой е нещо, за пари всеки може да се съблече. Така избират и нашите представителки за различни международни конкурси и затова само си правят екскурзии без да представят страната. Те от курвалък друго не разбират а за нещо по интелегентно да не говорим, пълни нули са всичките които сте представили.

Mislq che ste zabravili Aksinia. Dosta po seksapilna e ot 95% ot prisastvashtite v klasaciata.

какви секси бе. Селянки с надути плондири, та те са за филми на ужасите

Турбо кухарки...

Даже и не поглеждам снимките. Най-секса най-хубавите момичета и жени можете да ги видите из улиците на София и другите градове: скромни, с одухотворен вид. Ето това са красавици, сексапилни, ако щете, умни и така нататък. Всичко друго е долно шоу, където играят пари и други неща.

пълен ужас, пази Боже, никому Господ

Въпросът е: Кои от 10-те реалити моми са доизкусорени най-сексапилно? Въп зададен така предполага отговор: И 10-те! Защото - вкусове разни! Но изводът е един: В 21 ВЕК И БАБА ЯГА СЛЕД ПОДОБРЕНИЯ МОЖЕ ДА ВЛЕЗЕ В ТОП10!

Много кал. Невъзможно да се мие, примесен е със силикон...

Защо не направите класация 10-те най-тъпи класации у нас?

Защо не направите класация 10-те най-тъпи класации у нас?

смрадливи селски парантии

ааааааа няма да заспяя няма ли във България една естествена и готина известна мацкааа кви са тия вампирии :(

ааааааа няма да заспяя няма ли във България една естествена и готина известна мацкааа кви са тия вампирии :(

ааааааа няма да заспяя няма ли във България една естествена и готина известна мацкааа кви са тия вампирии :(

ааааааа няма да заспяя няма ли във България една естествена и готина известна мацкааа кви са тия вампирии :(

тези грозници са платили на някого за да ги показват. излезте на улицата и се загледайте в околнитe.жени като капка. започва секреция на ендорфини краката ви помекват, струйки пот по гърба, започва да ви сърби под езика. жени слънца, жени безсънни нощи, жени от приказките на щехеразака, жени от рубайатите на омар хайам. да са вечни като живота и любовта. о б и ч а м в и.

И мен ми се ще да знам де остана Аксиния пък.

super tapi patki ,osobeno zara ave taq da si napalni u6ite s barut i da se udari v stena

Всички са готини стига сте злобели,да са живи и здрави,като можете и вие правете така ама не можете

Арееее стиииииаааааа беееее Ибанина-секс синвол та тя няма нищо нейно по нея Миризлива некъпана долна чалгаджийка

Коко, перхидролки са били, тъпи са били, и какво ли още не, но ако си мъж, няма как да говориш така, защотото ако ти се отвори възможност, така да се каже няма да им простиш на нито една или само на една. На долу казаха, че аман от показност, така е, тук са прави, но евалата че не казват че са грозни, а говорят само, че къде и да погледнем са цици, но за такива като теб...гроздето май е бая киселко

Да изпуснете Златка добре, но каквото и да говорим, не може да си позволите да изпуснете Аксиния!

Да изпуснете Златка добре, но каквото и да говорим, не може да си позволите да изпуснете Аксиния!

Пламена е ужасна!

нещо се упуаших като ги видех тея!

ПРО-ЗЛЕТА ,ЯКО ПЕРХИДРОЛ ,ГУМЕНИ БАЛОНИ И ЛЕЩИ И НЕ СЕ ТРАЯТ МИЛИТЕ :Р, А И ЯКО ФОТОШОП И КАТО МАХНЕМ МАКИАЖА - ХАПЧЕ ЗА СТРАХ !!!

dd, mislia, 4e ne samo na teb e zapo4nalo da ti pisva ot tsialata tazi prostotia i golotia i gologuzie kakto kazva6e niakoi tuk....Malko po malko dano se osuznaiat horata....

Единствено Милена ми харесва. Абсолютно естествена е, има интелигентно и добронамерено излъчване, което всеки гледал Островът на изкушението е успял да го усети, има хубаво лице и тяло...въобщееее.... класа!!!

Абе сред тези има ли една красавица без подобрения от пластичен хирург??? Сигурно само тази Милена е естествено хубава и не си е сложила силикон никъде.... аман от простотия значи

Да живее силикона. А също и компютъра, за да ги доизкусури. Дошли незная от къде и мислят, че са много велики. Да са завършили висше образование, да знаят по 1-2 чужди езика /а пък и да учат в момента - всички знаем тези и фолкпевиците как си изкарват изпитите/... Това ли е лицето на България? А, забравих къде е Златка??!!!

Смях-смях.....

super sa si momichetata

to kato nqma s kakvo drugo da se pohvalqt milite...neka si hodqt polugoli,vseki izbira kak da varvi nago re i napred ;)))

ами къде оставихте звездата от свищов аксиния

Най е тази, за която мутрата закрилник е платил най-много. Отврат! Оглеждат ги и ги оценяват като расови добичета. Унижение!

като са от провинцията и са бедни,ще се снимат голи.ХА-ХА-ХА-ХА-ХА

да ви кажа хора, нещо взе да ми втръсва от тая показност на гърди...чак ми е гадно.не знам какво толкова си мислят, че показват?!!?!нагледа се на силикон, благодарим ви,момичета,нямаме нищо против да сте само по сутиен и прашки, то хубавото се вижда и през дрехите...тази голотия ми изглежда вече някакси пошло...

Ей това се казва курви...

ot izbroenite mariela e super

Този път как пропуснахте Златка?

nai-kuhite zvuchi po-dobre

НЯМА ГИ СНИМКИТЕ

НЯМА ГИ СНИМКИТЕ

da se preiminuva temata 10-te nai-kuhi :)

Де са тия снимки бря?

всички са много секси