Анелия най-предпочитана за компания по празниците

Анелия е най-желаната звезда за компания по време на празници. Това показват резултатите от анкета в slava.bg.

Обратно в новината

Коментари - Анелия най-предпочитана за компания по празниците | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ami bravo na Anito-tq e strahotna pevica,mn krasiva i istinska pri tova,i pravi prosto neveroqtni hitove! :)

Това мога да кажа че е красива жена.Много ме кефи,до толкова че даже дори да не може да пее мен песните и пак ме кефят и си ги слушам постоянно!Успех!!!

MNOGO KRASIVA E -------------------- PEE STRAHOTNO.HARESVAM PESNITE I

MNOGO KRASIVA E -------------------- PEE STRAHOTNO.HARESVAM PESNITE I

е, не е и чак толкова дълбока болката

НАЙ-КРАСИВАТА ЖЕНА!

От споемнатите небесни тела Азис е най-подходящ за купон. Той е и артистичен и забавен и интелигентен, а и има бърза реакция - нещо толкова важмо за добрия хумор.

osven da si pokazvat zadnizi i silekon za drugo ne gi biva a i za njkoi kompleksar biznesmen koito misli 4e e hvanal ne6to po taka a to e edno ni6to

Поздравявам Зорка (06.01.2009 г. 13:58ч.) Браво, Зорке!!!

Анелия най-предпочитана за компания по празниците За това ли им викат компаньонки?

ФЕНОВЕТЕ НА ТАЗИ ПОМИЯ СА НЯКАКВИ НАДРУСАНИ ТИНЕЙДЖЪРИ. ТАЗИ ПЕВАЧИЦА НЕ МОЖЕ ДВЕ ДУМИ НА КРЪСТ ДА КАЖЕ И СИГУРНО МОЖЕ ДА ПРАВИ КОМПАНИЯ САМО В ЛЕГЛОТО НА НЯКОЙ КАТО КОКО ДИНЕВ. ДЕ ДА БЕШЕ САМО ТОЙ. ТЯ СИГУРНО ВЕЧЕ НЕ ЗНАЕ И БРОЙКАТА НА ПАРТНЬОРИТЕ СИ.

А бе, тоа Коку Диньев ногу плудувит, бе! А ние у село останааме без бик баш у гудинъта на Бика...

Тази ли е най ... Бече ми се повдига от скапанячки!

Сладурана !!!

От концерта дето го пуснаха на Нова година стана ясно, че чалгаджийките не могат да пеят друго, освен чалга....макар че чалгата е по-скоро виене, мучене и грачене, отколкото пеене.

Anelia e 4udesna,mnogo gotina i sladka.Mnogo dobre si podbira toaletite. Super e.

Анелия е най-красивата жена в България

не забравяй за кой беше женена несумнено избор на една много интелигентна жена :D

аз пък исках майка ми да ми прави компания по празниците, само че сме много далече една от друга. искрено съжалявам хората, които са си пожелали някоя звезда да ги огрява по празниците, защото идеята на празника, в случая Коледа, е друга и няма нищо общо с позьорство и фалш.

тя само за един вид компания става, иначе мисъл, думи, изречения - забрави

Страхотен човек!Пожелавам и много щастие!!!

Марта, да си чалгар не е само да пееш чалга, виж само за какъв винкел беше омъжена, кошари не знам си кво, мутри кръстници, а сега като и биха шута и смени малко музичката и айдеее, ама тя е добра по душа, нали знаеш, че бивша курва и наркоман няма, освен това чалгата личи по очите и няма как да се скрие с грим или с каквото и да е, ниското, тъпото, пошлото, неинтелигентното и най-вече липсата на духовност и личи във въпросната жена.

звезда на България за 2008 г. - чалгаджийка!!!! Е, щом това ни е манатлитета, не знам защо се учудваме на простотията царяща в милата ни татковина, на безхаберието, на скотщината, на робската простовата психика. Господ да ни пази от самите нас, нормалните хора по белия свят, така или иначе не искат и да ни докосват, дори и да ни презират им е под достойнството им :(.

Гледах концерта на Анелия по телевизията по празниците. Страхотно пя. Тя не е типична чалгаджийка, а на концерта и нямаше нито една такава песен. С чувство и много усет си изпя песните и държанието и не беше такова курвенско като на чалгаджийките. Въобще показа си момичето , че е интелигентно.

az pyk iskam Dilqna Popova... Mn gotina macka e! Ni6to, 4e sym mome :) ;)

га бе да. гласували са постоянно в сайта 12 , 13 годишни фенчета на Анелия .Кака ли пък някой иска точно тази , дето не може 2 думи смислено да каже.А и с новите си цици е още по-голям травестит:))

ми да и аз я искам да ми прави компанийка:)