Жени и Спас от Сървайвър 3 прекратиха връзката си

Оказа се, че малко преди Нова Година плейбоят Спас и плувкинята Жени от Survivor 3 са прекратили любовния си романс.

Обратно в новината

Коментари - Жени и Спас от Сървайвър 3 прекратиха връзката си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само да вметна - победителят на жените не просто падна от Николай, а от всеки мъж, с когото се бореше. Дали от мускули, дали от меки китки...

Кой го интересува?Никой.Веч са забравени.Ще се помнят само Николай и Здравко.Омръзнаха ни измислени персонажи.Летвата е вдигната високо и такива като Спасчо и подобни не са вървежни.

Колкото повече време минава след Сървайвър, толкова повече разбирам защо Николай игра сам. Явно наистина режисурата на reality предаването, скрива голяма част от него.

Спас е селски бек

А сега де! Колко заплетена стуация! Каква междузвездна интрига! Съспенс, любовна драма, лек еротичен привкус и като цяло - нищо. Що се хабят тия измекяри за ПР-статии, не мога да разбера.

toq spas4o 6e gi oprai si4kite! dalboko me kefi samo da be6e spe4elil... BTW ne be6e li Jeni tazi koqto go precaka na finala?

Прекратили или започнали,спрели или продължили-все ми е тая!Изобщо не ме интересува какво става с тези звезди-еднодневки

Jeni e mn qka madama,trqbva i samo nqkoi batko kato men da q opitomi!

А тия, Боневите, травестити ли са? Можеха поне мустаците да поскъсят. Готвачът да направи качамак и да го ползват като кола-маска.

ще я перна та ушите ще и пукат

много ма интересува за няква курва и някакъв надут пуяк!!!!!!!!

ами топнал е чушлето в хотела спас

e vzehi si obshta staq che po-tykko da minem, a posle da se hvalim che po nova godina behme na Bansko.

Не упреквайте редакторите. Те също знаят, че това не е новина, но нали с нещо трябва да се пълни рубриката. А и те ликуват, че ние реагираме на писанията им.

Отввратителна и на всичкото отгоре и нахална . Жалко че този Филип се върза на глупоста и всичко е било лъжа и измама зарати играта и парите .

Хотелска тройка направи Хю Гранд с наша престолонаследничка. Това скандализира западната преса, но у нас не и издърпаха ушите дори в царския палат. Явно морала не е достойна черна за съвременни млади мъже и жени. Защо тогава като остареят стават цербери за снахи, внучки и тъщи?

Спасе, не се прави на скромен...Припомни си колко пъти се засичахме в Брилянтини вечерта завършваше със секс между нас. И всичко това зад гръбра на Жени. Хубаво е да мамиш, но теб да не мамят-е, няма безплатен обяд никъде. А ти си момче с ограничен умствен багаж, трябва ти себеподобна. Правила съм секс с теб защото ти за друго не ставаш...то и там има какво да понаучиш, но пак въпрос на възможности. Няма и капка злоба в думите ми, просто ме подразни факта , че изкарваш другата страна виновна, докато ти самият не си честен. За да ти припомня коя съм, в случай че започнеш да изброяваш списъка с жените , с които си спал докато си бил с Жени......Аз имам голям бюст като нейния, с руса права коса...

а Мимето и Гошко от Трекляно се събраха

Тая Жени отдавна ми направи впечатление на доста простовато момиче, да не кажа празноглаво. Като си я спомням как се държеше в играта с наддаването, където си свали горнището на банския, мога да го разбера Спас. Ама от друга страна и той е едно недорасло лекенце, на тати момчето. Поведението му, като казаха, че Николай е победител, беше повече от отблъскващо! Ами като си загубил, приеми го мъжки, мама му стара.

Трябваше да покаже още нещо ..... мисля че има потенциал..... за добър порно филм

Нормално е Жени да си легне с колкото се може повече- има данни за това........а после- нищо.........има мн. хубави цици!

Спасе браво. Мани я тая Жени. Неможе да стъпи и на малкия пръст на Ваня.

Тези хора сигурно са сред новите ``звезди``на България?Много станаха в последно време хората ,който се лансират в общественото пространство и се появяват често в медиите.На повечето хора изобщо не им пука от подобни новини на фона на последната енергиина криза ,която се очерта в началото на новата 2009година.

ПУКА МИ.....

Каква важна новина!!!

Няма да мога да спя от тази новина.

Na fona na vsiakakuv tip krizi, nai-ve4e duhovna - ot 20 godini nasam, kakto i na fona na ostavane bez toplo i tok, bulgarinut ve4e nai-malko teia gologuzliovtsi i gologuzli go interesuvat.....

Na fona na vsiakakuv tip krizi, nai-ve4e duhovna - ot 20 godini nasam, kakto i na fona na ostavane bez toplo i tok, bulgarinut ve4e nai-malko teia gologuzliovtsi i gologuzli go interesuvat.....

Наслаждавал се на е на любенето на Ваня и Силвия.

е и?

kvo ot tova.

а пък Мимето и Гошо от Трекляно се събраха отново

а стига бе, не може да бъде!!! и какво ще правим сега! това е новината на седмицата - няма криза-мриза. Абе на кого му дреме всъщност?

а стига бе, не може да бъде!!! и какво ще правим сега! това е новината на седмицата - няма криза-мриза. Абе на кого му дреме всъщност?

Още в съвайвър се държеше противно и отвратително. Има нещо отвръщавъщо в нея , да оставим , че на всичкото отгоре притежава качеството Предател !!!.

Тоя Спас ми е ужасно противен, да не говорим за Женито. И двамата са ужасно отблъскващи личности!

дайте адреса на Спас искам го за бисекс

Аз пък не знаех...

а какво стана с Филип

Оправи ги, в играта завътя някакъв фарс и искара почти до края, сега и на победителя му пусна и измука от него каквото можа. Да си даде телефона и аз ще се пробвам :)

Евала! Тази лолитка ги натръшка всички.

sigurno kato zenito e s malko umstven bagaz i pokazva dinite si navsiakude....

taq vanq e mnogo smotana

то си беше ясно, никой не е оцелял извън играта в любовта, друго е сами да са на острова, друго е в реалният свят

Тези са като животните. Само че акълът им е по-малко.

На кой му пука!Баси тъпите парчета.

Спасчо е аджамииче още , но ще се научи. Не случаино срещу Николаи няма спечелена игра. Старото куче си е старо куче

малиииии ми ко шъ прайм сия