Лора Крумова се снима по бельо

Лора Крумова се снима по сутиен за корицата на мъжко списание.

Обратно в новината

Коментари - Лора Крумова се снима по бельо | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

голи снимки на лора : link и link

МИЛЕН Е ДАЛЕЧЕ ОТ ИСТИНСКИТЕ НЕЩА, КОЙТОСТАВАТ В НАШАТА БЬЛГАРИЯ!

И ДВАМАТА СА ДАЛЕЧЕ ОТ ИСТИНСКИТЕ ПРОБЛЕМИ НА БЪЛГАРИЯ! НАПРИМЕР -ТУРЦИЗИРАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ!ТРЯБВА ДА ПОЖИВЕЯТ МАЛКО В ТЕЗИ РАЙОНИ ,ЗА ДА ВИДЯТ , ЧЕ ТАМ ВЕЧЕ НЕ Е БЪЛГАРИЯ!!!

Лорчето е страхотна водеща и е много секси

Има какво да показва и показва г-жицата.Хубавото при нея,че не се преструва,като другите набожа кравичка.Бори се за хляба си и е права в някои свои изказвания.Лора продължавай да си живееш и действаш така както мислиш за добре.Де да бях по млад щях да ти предложа.

щъ ги и снимат само цицити, щот гъзът и ие ТУПАНА НА ШЕСТИЙ ПОЛК, съм го виждал на живо кат си разхожда грозното куче у парка... иначе циците биват, ма верно не я е натаманил фотаджията... некой път сабахлем кат съ натамани с некой по така сутуйен верно ми рипа биберката ;))) и да махнат да я гримират кат инстамбулска проститутка - руса коса - черни корени, рунтави вежди ... сини сенки... червено червило... яз не съм , ма един приятел дет е ходил на ебана сокак разправа че баш така се докарвали на сурат - най връзвало;))))

Лора няма нужда да си прави реклама в мъжките списания. А този форум е пълен с чалгари.

Айде стига, писна ми от злоби, Лора и хубаво и интелигентно момиче, тя е журналистка, така, че не е важно дали от кръста надолу не е съвършена. Важното е, че си върши работата добре.

Що така бе Лорче? Имаш интелект .................защ се правиш на РУСА?!!!!!!!

Много готина жена, бих искал да я познавам от близо, точно такива жени харесвам, симпатяга и малко отгоре. На който не му харесва да не я гледа!

Да,Бравос-страхотна е снимката,особено когато е имало много работа с фотошоп-а.Интересно е обаче,дали щеше да тостанеш с това мнение за красивата снимкаако не ѝ бяха махнали природно придобитите дебели целулитни ръце?

Абе кво му се радвате на тоя Рубенсов манекен, дори от екрана лъха селското и потекло, да не говорим че Темелко се е изложил зверски и за пари само се е прежалил да даде толкова смешен материал за публикуване, който няма нищо общо с фотографията. В тая сесия има толкова Фотошоп, че 100% майка и дори не може да я познае. Нямала 30 години тази? А как ли ще изглежда когато ги направи??? Да се ориентира към земеделие , докато е време.

Ето това доживяхме - слонче по бельо. Нищо против момичето, има някакви умствени качества, но бивали такава излагация: Рубенс отдавна не е сред живите!!!

Щом толкова се възхищавате на Лорчето, представям си какви ценители на женската хубост сте. Ами изберете си я за мис Космос.

Писах веднъж, но нещо не се получи с коментара (май имаше бъг вчера?!?). Откакто се появи М.Ц. в Здравей България не са развили нито една тема докрай. Започнат да питат нещо госта и след това Цветков като се разлигави и разводнява темата. Лора се опитваше да направи нещо в началото, но май се отказа и на принципа на най-млкото съпротивление се повлече по Милен и сега май прекарва повечето време във Facebook и си чати :). Иначе Кеворкян написа много точен анализ онзи ден в труд, но Миленчо реши да си покаже комплексите вчера и покрай снимките на Лора я заклейми и й се обиди, защото смятала Кеворкян за харизматичен. Кой е М. Ц., за да диктува мненията на останалите. Последната проява на комплексарщината му бе, че смениха столовете в студиото с регулируеми и сега той изглежда по-висок в сравнение с останалите :)). Ако е вярно, че ще правят ремонт - може и щъркели да му сложат, а гостите да седят на пода. Смешник.

Много и падна имиджа с тази постъпка. Една публична жена със сериозна професия не трябва да пада на това ниво. Чалгарско. Впрочем, то е нейната същност.

ОТЛИЧНА ПРОФЕСИОНАЛИСТКА!!! НО МИЛЕН ЦВЕТКОВ НЕ И ДАВА ДУМАТА. ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА РАБОТИ С КОЛЕКТИВ. ЖАЛКО ЗА ПРЕДАВАНЕТО!!!!

samo ne razbiram za6to kato e tolkova inteligentna i umna i t. n. triabva da se snima polugola

Без да е някаква изключителна красавица има един особен загадъчен чар. Иначе критикари много - ама я да ги видим тях по бельо как изглеждат! Я по-добре не. И още нещо. Да, Лора е интелигентна дама. Не като за блондинка ( е, шегичка). Но има нещо по-важно. За 1-2 години тя израстна страшно много интелектуално. Може и отношенията й с водещите журналисти да не са били само професионални (е, и аз самият не бих се въздържал, ако сме съвсем честни), но е прихванала всичко най-добро от тях. Жалко че й натресога този педал, Миленчо. Ще скапе и предаването и екипа.

супер мацка,от малкото с акъл в главата,чаровна и готина.Да е жива и здрава.

На каво отгоре това самочувствие? А за глупавия й смях - не коментирам.

На каво отгоре това самочувствие? А за глупавия й смях - не коментирам.

Не съм сигурна каква профисионалистка е Лора в това с което се занимава, но определено се справя. Извън това ми прави се струва,че е много приятна, забавна, с чувство за хумор и изобщо готина мадама. Хубаво е да се покаже,че не е нужно да си гол за да получиш внимание и да си интересен, разбира се ако има с какво друго да се изявиш.

Слаб чай е!

всичко е пари! сега всеки, който няма пари и достойнсво се продава!

dosta e porabotil nqkoi s foto6opa...

Лора КРУМОВА е образована, интелигентна и с много чар. Бяха страхотен екит с Коритаров. Сега Лора трябва много да внимава, за да не падне и нейния рейтинг, покрай тази Миленка, защото този надут селски фукльо може само да я повлече към дъното. Лора, бъди все така усмихната и лъчезарна. Продължавай да бъдеш себе си, и много внимавай покрай Цветкова, пардон, Цветков, защото него зрителите не го харесват, определено. Дано Крумова, да съумееш ти да запазиш хубавото предаване, до преди месец! Успех, чаровнице!

Харесвам Лора, тя е чаровна, но чак красавица не е и като попадне и на лош фотограф резултата е ясен. Фотосесията не струва.

ей я не плюйте момичето много си е добричка даже ,за разлика от вас-простаци такива

Лора Крумова е страхотна. Образована, интелигентна, с много чар. Гледах Коритаров лайф всяка сутрин, когато съм имала възможност. Бяха страхотен екип. Допълваха се взаимно. Жалко, че отстраниха Коритаров, а сега с този нахален селяндур Миленката, не зная как ще се отрази и на Крумова неговото просташко поведение. Жалко за хубавото предаване. Съсипаха го!!! Добре, че все още е Лора, иначе не зная, кой би издържал пред екрана по цял ден с тази мазна физиономия на Цветкова., пардон Цветков, (ха...ха...ха...)

СЛЕД АНИ ЦОНЕВА ТОВА Е ВТОРАТА ЖЕНА В ТЕЛЕВИЗИЯТА, ЗА КОЯТО ВСЕКИ МЪЖ УСЕЩА ЕРЕКЦИЯ АВТОМАТИЧНО. Завиждам на този смотан арменец - Кево.

ОТ КАКТО И МИЛЕН ВЛЕЗЕ В СУТРЕШНИЯТ БЛОК У ДОМА ГЛЕДАМЕ БТВ И СТРАННО КАНАЛ 1- ПО-ДОБРЕ И СПОКОЙНО БЕЗ СЕЛСКИЯТ ПАЛЯЧО

mnogo e gotina super estestvena goljma 4arovnica.iskam samo da znam ima li ne6to ob6to s Kevo?:}}Bravo lora davai vse taka malko ostanahme tezi koito postigame ne6to bez da sme v horizontalno pologenie s raztvoreni kraka!!!!!!!!!!!!!

Това е резулта от среща на приятна жена с най-добрия фотограф в БГ Уникални снимки

затвърдих си мненито , че тази жена няма никъкъв вкус към обличането и показването и в ефир !!! С тези разголени дебели рамене и ръце незнам какво парадира , прелича на тетка , а не на младо момиче . Може би ръководството но НТВ трябва да и обърне внимание ... и да престане да ни занимава с нейният живот това е лигавщина а не предаване , много ви моля !

Sesiqta sus snimki e strahotna, ne moga da razbera zasto nqkoi hora tolkova gi kefi da opliuvat i misulta im raboti samo s otricatelen zarqd (da znaete che e mnogo kompleksarsko) Namiram snimkite za mnogo stilni, ako edna jena se poddurja i ima duh i na 45 moje da napravi takava sesiq.

Лора Крумова е ужасно тъпа.Вземи да ходиш само по магистралите.

В тази няма нищо женствено. ПОЗОР ЗА НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ !!! КАК МОЖЕ ДА ЛАНСИРАТ ЕДНА БЕЗДАРНА ЖУРНАЛИСТКА КОЯТО ВИНАГИ Е БИЛА СЯНКА НА ПО - ИЗВЕСТНИ НАЧЕТЕНИ ИНТЕЛИГЕНТНИ И ЕРУДИРАНИ ЖУРНАЛИСТИ . ЗАПЪЛВА СУТРЕШНИЯ БЛОК НА НТВ КАТО НИ ЗАНИМАВА С НЕИНИТЕ ОТЗИВИ И КОМЕНТАРИ ОТ УХАЖОРИТЕ Й В ЕФИР .

кога ще добавите коментарите , не е честно само да лъскаете Лора Крумова ,защо не публикувати истинските неща за Лора написани от хората или тя не търпи критики .

Човек като загуби рейтинг прави всичко за да си го вдигне: АКО ТРЯБВА ЩЕ СЕ СНИМА И ГОЛ. Някои журналисти дори влизат в Биг Брадър, фолкпевици дори пускат и порноклипове със себе си. КАКВО ЛИ НЕ ПРАВИ ЧОВЕК ЗАРАДИ ЕДНАТА ИЗВЕСТНОСТ?! Това показва какви са ЦЕННОСТИТЕ МУ. Има хора, които държат на други неща: честност, почтенност, професионализъм, интелект, позиция... Има и други, които предпочитат пиара и парите. Представяте ли си ТОМА ТОМОВ да се снима гол в някое списание за да си вдига рейтинга!? В сутрешните блокове не работят журналисти, а наши хора, красиви лица, държанки, некадърни и послушни репортери.... Изобщо в медиите няма един журналист, който да заслужава уважение. Сашо Диков не знам дали да го броим...

Зъбла и нищо повече

BRAVO LOR4E RAZBRA KA SE STIGA PO NAGORE.MAHAI GI TIQ PREDAVANIQ DET GI VODI6.Q SE POSABLE4I DA VIDI6 KAKVO E VNIMANIE I REITING.EH KO MOJEH I AS TAKA PUK VMESTO TVA SE PRUSKAM OT RABOTA I SI PEQ: TIH BQL DYNAV SE.....

da vi kaja 4esno po dobre si be6e s kuritarov ot koLkoto s toia seLiak.

нито е сексапилна нито има излъчване просто е излгация за НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ !

Много е смотана тази Лора има вид на питбул . Поведенито и е доста арогантно , нафукано незнам откъде идва това селско самочуствие . На снимките които са дадени е озъбена КАТО ВЪЛК и няма нищо сексапилно и предизвикателно по скоро страшо е !!!

Тази женица изглежда с много селска физиономия . Защо я пускат в ефир ,мисля ,че ръководството на Нова Телевизия трябва да се замисли , рейтинга на предаването Здрав. България доста пада . Незнам защо я лансират има много по -кадърни хора от Лора Крумова запълва ефира на последък с неините глупави и никому не интересни изяви . Срам за Нова Телевизия - Моля помислете !!!

Без Коритаров сега Здравей България е нищо.Вече не го гледам предаването.Коритаро и Лора бяха много добър екип.

Лора Крумова е по вкуса на чичковци със занижени критерий и намалено зрение Не е чак грозна ,но тези тънки ,стиснати устни ,широка мандибула и за капак дебелия задник Мда,ясно е колко дърти са феновете й щом им се вижда (цитирам)изключителн МЛАДА

Много фотошоп .Селско лице за селски вкусове-а да мен съм 100%.

Ето как един добър фотограф може да направи и грозният кон да изглежда добре.