Алекс Раева отново отслабна, отрича бременност

В петък вечер в студито на Азис ще бъде известната денс и хаус изпълнителка Алекс Раева.

Обратно в новината

Коментари - Алекс Раева отново отслабна, отрича бременност | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕДНА ОТ РОДНИТЕ НИ ЦИРКАДЖИЙКИ

Слаба друг път,не сега!Прицвъкнала се е като кремвирш в тоя корсет да и изглади корема и да и оформи малко талията.Предназначен н а бухналата пола е да прикрие бутовете и визуално да акцентира колко и е тънка талията,онова нещо върху главата и има з ацел да разсеива зрителя,а 15-те санта ток да издължи трътлестата визия.Все пак жената се занимава с дрешки,нормално да се светне визуално да прикрива,обаче е допуснала една основна грешка-ръцете са и като на сумист,трябваше да сложи нещо с дълъг ръкав,иначе беше заголила цици и никои не се заглада колко и е топчесто лицето.От цялата и визия плюс интервюто мисля че иска да има дете,а очевидно не може заключавам че пие хормонални таблетки и вероятно затова е надебеляла,в което няма нищо лошо или срамно!

ама изглежда абсолютно като бременна, явно има проблеми и на моменти дебелее и после отслабва, и аз съм изпадала в такива състояния

Ми право е момичето..то човек да не се поохрани, веднага тръгват да бият камбаната..ужас и простотии

Грешката е верна - бременният съм аз! Или обремененият, как се пишеше? А бе, къде е дедко?

Ако не беше при Слави,нямаще да и обръщат такова внимание

У-А-Е - Е -ееее , ДЕБЕЛА СВИНЯ ХАХАХАХАХАХАХА

Смешно е да се твърди, че една жена е бременна само защото не прилича на скелетите, които се разхождат по улиците на България. Съвсем нормално е жена на нейната възраст да бъде малко по закръглена. Супер е!

Хубава жена с хубав глас.

известната денс и хаус изпълнителка Алекс Раева?!?!?!?!?!

не знам защо, но ми е адски противна

Golem bibek e :) Ne stava veche

Не ви ли омръзна вече една година да ни занимавате с една мутреса, коята си плаща рекламата и връзките?

известната денс и хаус изпълнителка Алекс Раева. И от кога е толкова известна?

абе що за новина е това - вие като сте дебели да ви пишем ли по вестниците! Всеки си прави каквото си иска със собственото си тяло - а това е супер махленско да се обсъжда - искаме свежи новини, а не жълтини, колкото до Александра Раева - супер фенка съм и, колкото и килограма да е!

Това Алекс от Александра ли е? Аз предлагам да се казва -екс само.

Нервната жена избива ядовете си с ядене. 3 златни правила за зачеване без нерви: 1.Сутрин пиеш 1 хапче наречено Майната му- на Каменчо. 2. Поддържаш външния си вид в отлично, завидно за други жени състояние. 3. Не ставаш, а лежиш поне половин час по гръб след секс. Успех!!!

Алекс е повече от хубаво лице,тя има стил,глас и изглежда готин човек!

дали са останали приятели със Слави ....

АЛО! МОДЕРАТОРА!

Дреме ми колко кила е неква кифла. Известната?? Кому, къде? Помня само че май лигавеше биберона на някакъв селянин от Учиндол. Тази ли е?

Aleks e sladurana.

лелеле на нищо не прилича

Добре , че пишете за алекс. Много се притеснявах, какво става с това девойче. А и приятелчето било ревниво.Голяма драма!Продължавайте да ни информирате, иначе ще изостанем от лайфа.

защо ни занимават с килограмите на някаква си лелка, тя за нищо не става

Откога има хаус певици в България?Нищо против Александра,но това определение на фона на музиката, която изпълнява, ми се струва доста комично....Това че някой е написал едно хаус парче и тя е изпяла вокалите,не я прави хаус певица.....

просто се пишат много тенденционно заглавията и се поднася материалът колкото се може по-пикантно. иначе кой ще обърне внимание на големите и сензанционни новини за наши набеден, измислени ВИП персони

известната денс и хаус изпълнителка????!! Вие луди ли сте???

...Известната денс хаус изпълнителка.. - вие добре ли сте бе, хора?! Коя е Алекс Раева? Позната на редактора ли?

Честно казано и аз си помислих, че е бременна, в което няма нищо лошо разбира се, но след като не е истина ми се струва, че по-правилно е да се напишеАлекс Раева отново надебеля

Явно е минала на по-сериозна секс-фитнес програма.