Ивана: Защо силиконът да компенсира дефицита на мозък?

В събота мегазвездата на попфолка Ивана стана на 40 г. Тъй като по старо суеверие тази годишнина не се празнува, тя прекара рождения си ден в тесен семеен кръг.

Обратно в новината

Коментари - Ивана: Защо силиконът да компенсира дефицита на мозък? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най - много силокон има Мария. Тя има силикон и в гърдите и в устните.

Защо под първата снимка е написано "Ивана иска монолози за пениса"? WTF

не це ли намери някои надарен да и обарне .........та да миряца.цлед като пее чалга и ци цложи циликон-нима има акал *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Като не могат да си мерят акъла,щото го нямат, ще си мерят бомбите.. А по-големи има тая идиотка, която си е изработила за по-големи.. :) :) :) Тъпи крави... Ама по-тъпи са тея, дето като ги видят и им увисват ченетата.. От надутите им изкуствени цици... Баси отврата..

Мен ме дразнят само тези дето щракат с пръсти и се качват по масите под ритъма на Ориента, колкото до изпълнителите - евала че взимат парите на чобаните от селски тип!

кажи му балгаин и всичко става ясно, и век да мине нама да се оправите. ако мислите че това са думи на ивана, то е ясно кои е глупавия,и вапреки това всеки има правото да си каже мнението, необходими ли са тия всички обиди, колкото до чалгата рогаите сарбите, то балгарите освен да копират друго не заят. а и силикон в пениса или в бюста си е негов. завист и злодеиство няма да ви помогне никак за да си избиете комплексите. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тази жена била титан на мисълта!Какви екзис въпроси си задава само! В някои от следващите новини очаквам да поместите и отговорите.

АМИ,ТО КОЙТО ГО НЯМА В ГЛАВАТА, ГО ИМА НА ДРУГО МЯСТО !

Da i e chestit i vse taka da ni radva s neinoto prisustvie i hybavi pesni:)

Бре моми....Що си мислите,че като сложите по кило от тука и кило от тамока от туй-силиконя де..та като си го сложите и вече ще сте най-убавите,и най-умните...Макар че за фолка,акъл колкото по-нямаш,толкоз по-добре..Все сте си съшите простакеси ако ще и трета цица да си направите,бе..Блонди

тя може добре да изпълни монолог на пениса

Монолози на пениса - sashtestvuva sashto, da prochete malko presa, ama de akal?

според мен Виолетка е много красива жена и невероятно дърво в леглото...така тълкувам аз нейния коментар:)

Впечатлява Ли Ви факта, че почти всички културни новини са за проститетки, полупроститутки или проститутки на прикритие фалк или мода? дали не е редно тогава просто да сменим думичката и да стане вместо култура -- проститутура, хум ясно, хем съдържателно, какво мислите, моля? Или по правилно .. порнофоля?

Въпросите, които си задава Ивана подхождат на младо момиче.На нейната възраст и с нейния опит би трябвало отдавна да знае отговора им.И да си задава въпроси, подходящи за зряла жена.

като занм колко е интелоигентна иванка калудова се досещам че за пореден пат си е порачала на някои интелектуалец да и напише отговорите на вапросите от интервюто за да се направи на максимално интересна. убедена сам на 100 % че иванка не е гледала постановката монолози на вагината. не че е пропуснала много. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Иванки, я си носи силикона и не говори много... простотии. Като господ не ти е дал сиво... наблегни на визия и глас... Остави умните неща за по-интелигентната част от обществото-ДОКАЗАНО Е, ЧЕ ДЕБЕЛИТЕ СА ПО-ИНТЕЛИГЕНТНИ--- така че, няма да те объркаме...

Права е! Нищо лошо няма в това да имаш пари и да изглеждаш добре! Ако не изглеждаш добре ставаш комплексар и злобар и ако някой от форума иска да каже, че е мис или мистър свят и не мечтае да промени нещо във външния си вид ще е най-големия виц! А грозните жени винаги компенсират външния си вид със великото висше образование, което се изтъква на всяка крачка, кариера и акъл, обаче има мнооооого красиви жени със същите приоритети, просто мъжете са комплексирани и си мислят, че много хубаво не е на хубаво и дори не опитват. Затова е пълно със самотни красиви жени, а грозните директно нападат и чукат, защото всеки път си мислят, че им е за последно. Визията променя мисленето. Лошо няма

Ах Ванюшка...не всичко набъбнало е мозъл или пенис..Може да е силикон..Същия като в устните ти и бюста ти..

Ама ноу омно Ванчето от маалата беееее. То интелект , то риторика, то мозък. А тези коиото я възхвалятават са по-малоумни дори и от Ивана. Хич не и завиждсам за умственит качества. Какъв анализ божеееееее. Ма какво да искаме от кварталната к.......

Ne moga da razbera kakvo tolkova imate protiv silikona? Kakvo losho ima edna jena da si ima pove4e samo4uvstvie - to e sushtoto kato vsiaka druga plasti4na operacia. Mejdu drugoto ima dosta intelegentni i stoinostni jeni s dobur podurjan vunshen vid - ne e zaduljitelno da si grozen i zapusnat za da si intelegenten. Ili moje bi zlobeete zashtoto ste grozni i neuspeli i niamate pari za taka nujnata plasti4na operacia - nezavisimo dali e ni gurdi ili neshto drugo?!

Пустата Каварна - що е тъй далеч? В София - Ивана и тюрлюгювеч! :-(

Ивана е доста умен човек и знае какво е професионализъм.Прав всичко с много труд и не е от типа на повечето така наречени певачици...Аз мразя гласа й,защото се влачи лигаво в песните и няма почти никакви гласови данни,но наистина знае кое как да прави.

от българина по завистливо създание няма!!! Евала на Ивана-аз лично много я уважавам

Ивана е мн умна и красива жена!;)

Защо ли наистина очакваме умни отговори? Ами Ивано, Иванке от всички медии ни заливате с каква ли не информация за вас, децата ни гледат и ви копират.

Ах!

Браво Иванке а ти защо си сложи силикон, можи би компенсираш ум.

Защо силиконът да компенсира дефицита на мозък - интересен въпрос.Тя беше първата чалгаджийка,която си сложи и го обяви по ТВ и списания.Задава абсолютно риторичен въпрос,имайки предвид самата себе си.

Тия поверия за това как да не си празнуваш 40тия р.ден сигурно са го измислили тези, които си крият годините. Ако попитате някой свещенник със сигурност ще ви каже, че няма такова нещо и че не е и чувал за подобно. А доколкото до мисленето над житейски, литературни и други въпроси си е личен избор и никой не може да й каже дали да го прави или не. Така че ние ще си останем само с писането ;-).

Никак не е проста Ивана и доста се различава от другите чалгарки - природно интелигентна, с естествен чар и хубав глас. Единственото лице в чалгата, което се откроява от другата маса. Жалко, че не е избрала друг жанр.

Ако и останалите 20 въпроса на жените са като първия, е ясно защо повечето учени са мъже.

Тази сега отново да прочете какви глупости е надрънкала и да си вземе поука повече да не се прави на мислеща.

monolog na joroilieviq penis

Да си опява грозните песни и да не ни занимава с глупости.

А защо трябва да си известна,ако не си в състояние да говориш умни неща?Сигурно за да покажеш дупето си,бюста или силикона?!А това си е най-старата реклама за най-старата професия.

Защо, когато си известен, от теб се очаква да говориш само умни неща? - ами жената очевадно се затруднява да каже нещо смислено и се чуди защо го искат от нея. Не са злобни коментарите ни, просто се присмиваме на напъните на един ограничен интелект да се извиси над себе си - не му се отдава, по-добре да не го прави.

Ей,аман от злобари.Вие сте още по-тъпи.Сигурна съм,че и вие си задавате тези въпроси,ама се правите на мн. ЕнтелЕгентни.Екстра си е жената,пее си и радва народа!желая и успех и здраве!!!

АХАХАХХАХАХАХХАХАХАХ

Айнщайн е казал нещо, което Ивана може би няма да разбере, защото очевадно мозъкът й е пилешки, но нищо: Според мен има само две нещо на този свят, които са безкрайни - вселената и човешката глупост, като за първото не съм съвсем сигурен. Това е Иванке положението, спри да говориш, пей си там (който иска да те слуша), защото явно си доста тъпоъгълна, можи би направо вдлъбната.

Интересно твърдение за свестните мъже.Но,както е известно критериите на фолк певиците ,а и на повечето жени за ,,свестен мъж,, е да има доста парички .Реалността го показва.

Ивана е единствената фолк певица, която е интелигентна, начетена и приятна, не само за гледане, но и за слушане

Ей,аман от злобари.Вие сте още по-тъпи.Сигурна съм,че и вие си задавате тези въпроси,ама се правите на мн. ЕнтелЕгентни.Екстра си е жената,пее си и радва народа!желая и успех и здраве!!!

Ивано ,Иванке- много си семпла в акъла!!

Ей,аман от злобари.Вие сте още по-тъпи.Сигурна съм,че и вие си задавате тези въпроси,ама се правите на мн. ЕнтелЕгентни.Екстра си е жената,пее си и радва народа!желая и успех и здраве!!!

Ех тази Ивана, взе че за кожения микрофон се хвана. С две висящи тонколонки.

В това списание Слава всички страдат от дефицит на мозъка! Монолози на вагината и на пениса! Блясък, силикон и чалга! Удри, уйно, укьо е у Либия!