Параскева Джукелова и Теодора Духовникова ще стават мами

Една от най-красивите актриси на Народния театър Теодора Духовникова чака дете през май, каза самата тя пред "Монитор".

Обратно в новината

Коментари - Параскева Джукелова и Теодора Духовникова ще стават мами | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радвам се за Параскева Джукелова. Всичко чета за нея. Аз съм майката на нейна съученичка-съименнич Параскева.

Браво,Паци!!!Много се радвама!лека бременност ти желая!Теди също е много красива и ще бъде прекрасна мама за още един бебок!Успех,момичета

Абе тия стари моми могат ли да родят??

От сърце пожелавам на Теодора и Параскева лека бременност и да родят здрави бебета!

Много красиви и талантливи!

Рядко красива жена е тази Теодора! Да е жива и здрава и да ражда здрави и красиви дечица! Стискам палци и пожелавам същото и на Параскева Джукелова!

Хубава новина. Пожелавам й леко раждане и едно хубаво и здраво детенце, което да и носи много радост и щастие. А на нас българите пожелавам повече такива хубави новини да четат

Калинке, свекъра на Духовникова е мн известен гинеколог, така че едва ли знае по-зле от теб как се следи бременост, пък и това ще и е второ дете!

ot foruma bg mama sigurno :))

ti ne si v red....... shtom edna jena na 30 spored teb e baba?!?

До ххх и други подобни умници: На някои тук не би им хрумнало, че пола на детето не е най-важното нещо на света. Може пък да не иска да знае, за по-интересно. Каквото Господ дал и да има изненада. Така че що не почакате с дълбокомислените коментари!

Да им е честито! Ама от кое село дойде тоя лаф мами?

Да са живи издрави и всичко да мине без усложнения, а за УМНИТЕ коментари относно ходенето на видеозон, полът се разпознава най-рано в 5-тия месец, не значи че не е ходила досега .....алооо :) включете мозъка и изключете телевизора :)))

taia teodorka shto mi prilicha na toplo veiana skumria ne znam. ma da e jiva i zdrava. profila i e dosta primitiven, ma shtom sa ia narochili za ubavica, karai, makar che e gola voda:)

Хубава новина!

Да са живи и здрави бъдещите мами!Да се раждат повече деца от нормални хора и да се отглеждат с любов в нормална среда.

ОТ КОКО ДИНЕВ ЛИ? ;)

Първо станаха баби, а сега мами...

Вероятно скоро ще ми се наложи да отида на видозон...(ама здравна каса, ама профилактика, ама просвещаване на младото поколение, ама превенция...) Оф, ти скоро ще се наложи да родиш...Откъде ги копаят такива кухи и тъпи.