Скандален психолог разкри тайната на щастието

Скандалният автор Еленко Ангелов, известен в средите като Българският Дан Браун, издаде една от първите електронни книги у нас - "Лека Нощ, Нещастие" - Част III. Подобно на Джордж Лукас, авторът избира да представи трилогията си, като започне от издаването на финалната й част. В нея той прави шокиращи разкрития за световните лидери, най-влиятелните кралски фамилии, масоните и илюминатите, като разкрива откъде извира силата на тяхното влияние и свързва произхода им с този на влечугоподобните създания, наричани Рептили.

Обратно в новината

Коментари - Скандален психолог разкри тайната на щастието | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Книгата си я бива,а че автора е сладък ни е известно...

АЗ съм преподавал на господин Еленко Ангелов и знам, че той е възхитителна личност, много от теориите си той излагаше като студент, да ние му се смеехме и му казвахме, че само се ИЗЛАГА. Прочетох дискът му и съм съгласен с повечето но той продължава да блести още по-силно с младежкия си устрем. Еленко не ни забравяй, нас твоите учители! Успех! Ти си знаеш най-добре, както винаги.

Ne znam za knigata, no avtora e sladyk! :P

Parvo iskam da pozdravia avtora i da mu pojelaia da prodaljava v tozi duh i za napred,a na ostanalite zavistlivtzi koito spored men ne sa zapoznati s materiala iskam da kaja,4e avtora navsiakade e opisal podrobno koi material ot kade e vzet.Taka,4e parvo se zapoznaite s originala a sled tova si pravete truda da draskate vreli nekipeli v svobodnoto si vreme.Uspeh na avtora i s drugite 4asti.

Толкова е приятно да я прочета.Успех!

Браво Еленко! Продължавай да пишеш! Истинските хора винаги ще бъдат с отворени сърца и умове за нови знания!

Нека има повече смели хора като Еленко!

Браво Еленко! Пожелавам ти да продължаваш да будиш истинските хора!

А бе това отдавна сме го чели и гледали по филмите в Колибка.сом. Той е хванал стари писания и ги препрочита на нов глас като уж набутва и България вътре. Кое му е новото. Иначе браво - умее да печели пари от баламурниците.

Книгата е много добра нищо, че е първа публикация за Автора.Да проблемът е в това, че четем, гледаме ама не възприемаме и не осмисляме нещата.Все някой друг трябва да ги осмисли напише или каже за да можем ние да му намираме кусури.

стари, известни,но не добре преписани истини,огледайте се,осъзнайте се!Вашето щастие е във вашите ръце

Стига сте говорили глупости, бе. Човекът дава много свои идеи и то именно свързани с БЪЛГАРИЯ!!!

poprepisal e ot The biggest secrets na David Icke, preporachwam originala

рептилите били виновни за кредитното робство-не капиталистите. умно, господа капиталисти

Значи първо, подобно на всички психолози и този е пълен шарлатанин. Университетите трябва да престанат да включват в програмите си тази псевдонаука - има редица сериозни изследвания за това колко некомпетентни и дори опасни може да са завършилите въпросната специалност. Второ, шарлатанията на посочения тук автор се доказва и от теорията, която се опитва да пробута като своя - тази теория, г-н психолог, е в основата на Сциентологията и неин автор е писателят-фантаст Л. Рон Хъбарт. Няма да коментирам по-нататък глупостите в нея - всеки сам си преценява в какво да вярва или не. Обаче айде ако може разни родни самозванци да не се опитват да спечелят пари и слава, използвайки неинформираността на българската публика.

за рептили не съм сигурен, но е факт че светът се манипулира от шайка педофилски сатанисти с мания за величие. Оттам идва и всичките идиотщини по света.

Почти прочетох книгата и е стряскащо колко е истинска! Отговорите на много въпроси са дадени в нея! Евалата на автора, чакам продължение!

do believer: mnogo qko!

Лесно щастие няма. Когато самотна жена яде бонбони е щастлива докато чувства шоколадения вкус в устата си. А после ще е още по- тъжна кат се види в огледалото За мъжете е важно да вярват в любовта, а не да я преследват, насилват и убиват, за да бъдат щастливи. Заслужава си да я има!

Почти прочетох книгата и смятам, че е стряскащо истинска!

Браво, Еленко! Дано повече хора са като Теб, та да прозрем верният път към истината! Успех!

Култов коментар! Отива директно в архива :)

Това за рептилите вече много често го чувам на маса. Голяма психария е:)

Какво бе? Все има по някой дето разбира от всичко.

Може да си ги знаем, ама прилагаме ли ги в реалния живот???

Тия книжки са ми много занимателни. ще я потърся

4ovekut pone 6te izdade trilogia, t.e. napisal e knigi, a ne se e razgolil za niakoe spisanie. Taka 4e purvo mu pro4etete pisaniata i posle izkazvaite mnenie po tiah

Всичко това си го знаем.

Ima q v Pingvinite

Това което е написал е много вярно. Аз отдавна подозирам че кмета на нашето село е влечуго.. Особено когато се напие като мотика... само поземята се влачи. Монументален труд, наистина. Ще го разляпя на листовки из село, всички трябва да разберат за това.

Този разказвач на приказки добре се е ориентирал на книжния пазар. Сега е ерата на световните заговори, намесата на тъмни и мистични сили, заговорите на чуждопланетни комитети и прочее проникновени разкрития. Неможещото да си обясни редица явления, а и недочело население стръвно се нахвърля върху подобни авторски епоси и митологии, тиражът на последните расте, а оттам и сметките на Еленко и еленковците набъбват. Ето в това е тайната на тяхното щастие.

Най-полсле нещо наистина интересно. Някои западни автори също засягат тази теория. Ще прочета книгата .

Kajete ot kade da kupia knigata?

Не съм чела нищо от автора, но написаното по-горе ме заинтригува и ще го потърся.

Strahotna kniga! Bravo na avtora!

за съжаление много от нещата са верни,за още по голямо съжаление много от хората няма да ги разберат,за тяхно съжаление живота им ще си остане безпросветен и бездуховен,за съжаление на всички това ще доведе до намаление на човешката популация с 5% за радост на останалите животински видов ;)

Еленко има страхотни теории. Много истини казва това момче в книгата си. Няколко пъти я препрочитам и все намирам нещо ново