Симо и Богдана от БГ радио ще записват нова песен с Графа

Едно от любимите на слушателите предавания в българския радио ефир - Стартер - навърши 7 години.

Обратно в новината

Коментари - Симо и Богдана от БГ радио ще записват нова песен с Графа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Симо и Боги са ми любими. Създадоха от себе си марка. Аз например не мога да си спомня името на друг радио журналист в момента. На път слушам само тях. Лошото е че, БГ радио няма добро покритие в цялата страна. Смея се понякога със глас. Браво на Графа за Нещо тъпо. Радиото е като ламя, иска думи, и думи, и думи... И да връщаш слушатели си ден след ден се иска въображение, способност за импровизация и, разбира се, бърза реакция. Много свежи

Сладури! Супер купон направихте по БТВ! Жарко, че не можем да ви гледаме всеки ден на живо!... Но пък ви слушаме!

Ей, братче, аман от мишоци като Мишо Сондата! Няма ли да свършат тъпите комплексари, които си врат носа, където не му е мястото?! Полуидиоти, които като си отворят очите сутринq мир нямат, докато не избълват нещо тъпо срещу някой. Все едно кой. Аре гледай си твоя външен вид и си стой в смрадливата дупка!

Наско, все едно аз съм го писала. Евала на двамцата - страхотни сте, от години се будя с вас!!! Малко съм пас за Надето, но за сметка на това съм влюбена в 'Нещо тъпо' и сутрешните дебати!!! Успех на 'Стартер'!!!!!!!!!

Страхотни сте .Благодаря ,че Ви има .Вие правите деня по красив .

кви са тия пък бре?????????????????

тва Дарик е радиото, което няма никога да слушам, послушковците на всички власти, а тия особи нито ги знам нито ме интересуват, помислих че става дума Б Карадочева, аре баста

Страшни сте сладурковци :))))

golemi ste sladurkovci :) znaete 4e vsqka sutrin se sabujdam s vas i mislq da prodalajavam da go pravq... celuvki za vsi4ki :)

БГ радио са върхът на сладоледа,а Стартер -черешката.На път слушаме само тях.

Пак ли чичо Граф изпъкна кат свинско мъ.о в Дира. Мине се не мине и ей го.на!

Няма по-тъпо сутешно шоу... и двамата за много зле

Пак ли Гафа беее. Стига сте ме тормозили с тоя бездарник...

Защо не спрете с тоя Граф бе,хора?То тоя некадърник всеки ден ни го бутате в очите и за съжаление и в ушите.От една година сте пощурели,както преди време ни занимаваха с Галя от Силистра/танцьорка и пишман певица/.Помнете и тоя фалшив певец ще бъде забравен в най -скоро време.Само се питам защо още го пускат в ефир.Невзрачен,компл му клипове показват това-все страда,все го преследват вампири,врагове,жени и т.н./ Вкус нямате ли ,бе хора?Колко блогъри трябва да ви кажат,че не става,че Графът е гол-а вода?Една песен няма,която да се запомни.Завчера прочетох,че бил мнго успешен-Задържал са 4 дни в МТВ.Ами това ако е успех!Просто на първо гласуване са го видели ,че не става за нищо и са го отвхвърлили.

Страхотни са!!! Много се забавлявам с тях!!!

po skoro Grafa triabva da si gi osinovi! Ako ne e toi da pravi muzika shte puskat po BG radio 5 parcheta ot predi 20godini!

Бинго, а защо скри колелото на Велин под моста след като фарчето му спря да свети?

Много са си готини даже... евалата на целия екип на Стартер, вече седем години се будя с тях. Симо, Боги и Надето в буквалния смисъл озаряват сутрешния радиоефир! обичаме ви

И те направиха грешката да разкрият външния си вид. На малко радиоводещи им помага това и те не са от тях, не че и в радиоефира много ги бива - каквото и радиото, такива и водещите. Кога ще осиновите Графа? Това е явно следващата стъпка.