Бианка Панова разкри истината за живота си

Непознатата страна от живота на златното момиче Бианка Панова излиза наяве в искрено интервю за списание ЕВА.

Обратно в новината

Коментари - Бианка Панова разкри истината за живота си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Запознах се с Бианка през 1986г. Дотогава не бях виждал по-скромно, честно и отговорно момиче на нейната възраст. Тогава вече беше супер известна, но не го показваше по никакъв начин. Много ме радва и сега.

Бианка е прекрасна!!! Бе нашият пример за подражание толкова години... Всички искахме да бъдем като нея, или поне да се докоснем до перфектността и изяществото, които притежаваше. ..И които така естествено и достойно и прилягаха, сякаш бе нормално... Животът сигурно не и е спестил огорчения и разочарования, но тя се е запазила същата - нежна, елегантна, скромна и...все така прекрасна!!! БЛАГОДАРИМ ТИ БИБИ ! ОБИЧАМЕ ТЕ!!!

DERZAI DETE!!! KRASIVA, UMNA I O4AROVATELNA !!! BADI KAKVATO SI - BIANKA, NA6ATA BIANKA, DOKOSNALA SARZATA NA TOLKOVA MNOGO BULGARI !!!

дерзаи дете!!! красива, умна и очарователна !!! бади каквато си - бянка, нашата бянка, докоснала сарзата на толкова много булгари !!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Всеки има своята любимка. За мен Анелия Раленкова имаше невероятно излъчване; Има студенина в красота на Бианка; Нешка оцени качествата на това кюфте, както я е нарекла първата и треньорка и я направи шампионка; Бианка стана маша в ръцете на тези, които недолюбват Нешка; Ако видите доносите срещу Нешка до Политбюро на ЦК на БКП на бащата на Бианка и на някои деятели на художествената гимнастика ще ви се повдигне; На Бианка малко не и достигна да стане абсолютна световна шампионка в Сараево; Мисля, че и отнеха правата, защото смени отбора, за който се състезава; Бианка няколко пъти се извинява на Нешка и после пак започна да я ругае; По-добре е да не рови в стария си живот, защото трябва да си спомни как любителите гонеха в зала София (нея и Чавдар), но не за автограф.

Бианка е нещо безупречно. Нежен ангел!!! Красива както физически така и духовно... !Успех във всяко неино начинание!

В Ева Бианка не казва лоша дума за Нешка Робева. Дискретно напомня за скандалите, но не ги коментира открито. Според мен Бианка и съпругът и се опитват да си създадат бизнес в България и се нуждаят от реклама. Мисля, че Бианка Панова използва скандалния имижд на Нешка, за да напомни за себе си и да рекламира успешно кабинета на мъжа си. Голяма част от интервюто всъщност е за това колко велик специалист е съпругът й. Въпреки че очевидно е в страхотна физическа форма, нещо във вида й доста дразни. В Ева обикновено правят доста добри корици, но сесията на Бианка е катастрофална. Роклята не е за жена без бюст и е с поне един номер по-голяма. Снимките от личния й архив я представят в доста по-добра светлина.

АКО ИМА ЛЮБОВ-РАДВАМ СЕ ,ЧЕ СЕ Е БОРИЛА ЗА НЕЯ.КОГАТО СЕ ОТКРИЕШ С ЧОВЕКА,КОЙТО Е ЗА ТЕБ-НЕ ГО ПУСКАЙ ДА СИ ТРЪГНЕ ОТ ЖИВОТА ТИ.

Браво на това момиче.То беше единственото което плю на сурата на наглата комунистка Н.Р.

какъв е пак тоя айлайф ....стига с тия кирки де

Явно плюещите като камили коментаторине са прочели интервюто, иначе щяха да знаят, че Панова никъде не споменава и не обижда Нешка.

нашите златни момичета май само това правят -да развеждат някой си с дете и да се омъжат за него. Жалка история.

всичко изглежда много хубаво, но от нейна страна не е много почтено, да развали живота на семейството само и само тя да е добре. не го разбирам така да бъдеш щастлив за сметка на нечие нещастие. проблемът обаче си остава техен.

Златното момиче има стил, и най важното не е чалга като останалите участници в Денсинг старс.

ИСТИНА ЛИ Е, ЧЕ Е СПЕЧЕЛИЛА ТЕЗИ МЕДАЛИ НА СВЕТОВНОТО ПРЕЗ 1989Г.?АЗ СИ СПОМНЯМ САМО НЕЙНИЯ ПРОВАЛ НА ОЛИМПИАДАТА ПРЕЗ 1988Г. ПОВЕЧЕ НИЩО НЕ СЕ ЧУ ЗА НЕЯ КАТО СЪСТЕЗАТЕЛ, САМО КЛЮКИ И КОЛКО Е ОБИДЕНА НА ТОЗИ ИЛИ ОНЗИ.БЕЗ НЕШКА НЕ МОЖА ДА ПОСТИГНЕ НИЩО В СПОРТА.АКО НЯКОЙ ЗНАЕ ПОВЕЧЕ, МОЛЯ ДА ПИШЕ ВЪВФОРУМА.

Само идиот може да се върне тука.

ама вие сигурно сте много хубави бе

Bianka Panova vinagi e bila chovek s harakter! Zhelaya na neq i ochevidno chudesnoto i semeystvo mnogo shtastie!

Може да е златно момиче, ама грозноватичка ми се вижда, не е за корица на списание.

Направила си е лоша металокерамика. Преди зъбите и не бяха такива.

злоба, злоба! Перфектни няма. А това за д-р Чавдар, това е съдбата. Човек не всеки ден среща любовта. Дано да е щастлива. Тя е сериозен и отдаден човек, не е красавица, но направи много за страната ни с таанта си. Нека я подкрепим, стига сме оценявали хората само по външен вид. Ние да не сме по-хбави. Защо не погледнем себе си и тогава да правим преценка.

Коментара е много точен. Впечатлен съм.

da i az kato ochevidec shte kaza -bylgarina vse pljue v kladenec,kydeto pie voda dano Neshka ima sili oshte da tyrpi gluposti ot neblagodarnici,zasht talanti mnogo-no do vyrha stigat malko

ne zlobeyte , gotina e

Уау! Тази жена има уникални за възрастта си крака...

по нашенски - Любовта ще победи. Изглеждат си един за друг. Взели са се. Да са щастливи цял живот.

Това чаровно хлапенце се е превърнало в... Абе, голяма шампионка беше!

Няма ли кой да и каже да не се хили. Кат кобила дет се мъчи да отхапе ябълка през мрежа е.

ISKAM OSHTE SERII OT LATINOSERIALAAAA

Грозна е физически и душевно! За това, което направи по адрес на Нешка - прошка никога.

Абсолютно прав си! Много се нервя и на Бианка,но Илияна Раева направо е ужасна. Без Нешка тях нямаше как да ги знаем.А сега те са най-великите ,а Нешка сякаш я няма. Но това - неблагодарността сякаш си ни е национална черта.

bianka be6e nai-izjashnata balgarska gimnastichka. nai-dobrata!!!

Ясно защо точно нея използваха, като я накараха да охули Нешка Робева като треньор и така се свърши със златната епоха в художествената гимнастика. Била е к...ва в истинския и в преносния смисъл. Интересно престоя им в Италия като награда за добре свършената работа ли е бил осигурен от тези, които трябваше да съсипят успехите ни в художествената гимнастика. И сега защо се връща в България, нова поръчка ли има и пак ли Нешка пречи отново на някого? Не съм мнителна, но ... ще видим! Вкус - другар няма, но тя е беше и сега е още по-грозна.

казах, че е станала като баба

Беше като крехка порцеланова фигурка. Сега ми изглежда погрозняла и загрубяла. Ужасна усмивка - с оголени венци. А мъжът и, с чиято любов се хвали, има подпухналите очи на пияч и сладникаво-гадничък поглед на изпечен женкар. Съчувствам и в какъв капан е попаднала... впрочем, проблемът си е неин.

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, АМАН ОТ к...и дето си правят реклама!

Първата съпруга на измисления д-р Нинов се казва Денка и е много по-красива и фина жена. Но за съжаление не беше толкова известна спортистка, а Нинов жадуваше за слава. Стивън е всъщност Светослав и много обича истинската си майка.

Толкова е грозна,но и съпруга и не пада по-долу.

напълно съм съгласна с ОЧЕВИДЕЦ/13.53 беше много хубава,но сега е само слаба,но грозна! искам да я запомня с нейните оригинални съчетания а не както е сега-кльощава и грозна! НО ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА!

Suglasna s V.V., vkusish li drugoto...zbravi za nashia nachin na jivot, vapreki che az se vrustam v BG,,,no s mnogo znania i sredstva. Iskam da polzvam ostavashtite mi dni v Rodinata, :)

Зъбите и наистина преди не бяха такива - големи и изпъкнали. Дали тези не са лоша металокерамика?

Много нежна и фина беше като гимнастичка.Желая и щастие и любов, а с кого тя сама си решава!Животът на никого не е лесен,но тя е вдигала флага за България и не разбирам защо е тази злоба по неин адрес?!?