Юлия Юревич избра нов имидж

Мис България 2007 Юлия Юревич избра по-свежо и младежко излъчване, след като предаде короната.

Обратно в новината

Коментари - Юлия Юревич избра нов имидж | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За мен това е миската с най-изваяно тяло. На някои в лице им изглежда безлична защото не се е препържила и пресушила в солариум до тъмнокатранено както е модерно само в България и никъде другаде.

че това безлично момиче е мис България и че са я пратили на мис Свят - на светлинни години от фаворитките (не е само въпрос на тяло, по улицата срещаме десетки момичета с идеални тела), но най-тъжното е че наистина изглежда с 20 г. по-възрастна и има вид на уморена жена...какво да говорим повече...

Prilicha na mlada chalga zvezda. I izglejda pone s 5 godini nad 20. Ako biaha kazali na 30 niakak niamashe da mi e chudno tolkova kolkoto sega kogato praznuva samo 20 rojden den. anyway..da e jiva i zdrava.

Абе.....хора и вкусове - всякакви. На мен най-много ми харесва Росица Иванова. Не знам дали всичко по нея е истинско, но в лице е страхотна - като котка е. Тази не е лоша, но не виждам голяма разлика между нея и сегашната. Изрусена коса (такъв цвят даже не съществува), изкуствен тен, фалшиви гърди.....жените на България стават все по-изкуствени. Валентина, аз съм също много хубава жена (поне ако се съди по интереса към мен на мъже от няколко държави), но точно тази мис не ми харесва. Хайде, бъди здрава и се усмихвай по-често. Злобата само загрозява женското лице и тогава никой няма да забележи красивите ти......бедра примерно.

Б.О.

Интересно , защо постоянно се интересуваш и пишеш за Юревич, май я ревнуваш...от момичета ... Да не си обратен ?

Американски учени от Щатския северно-южен университет след многогодишни изследваниая и анализи са дошли до заключението Пич..та на царицата и на магарицата са еднакви, лице пиче продава

Браво! Дано да има повече модели като Юлия! Прекрасна е! А на тези дето плюят, ще кажа: Известните личности може да са всякакви, ама са лица и затова ще говорят и ще пишат за тях. А пък вие като сте задници (не лица - задници), ще драскате злобни коментарчета по форумите!

Chudesna postapka. Javno krasotata i ne e samo vanshna..a ima i ot onazi, dushevnata koiato ne izbledniava s vremeto..Uspeh..Dano ima poveche takiva blagorodni i krasivi balgarki.

abe 4e ne e nai-krasiwata bylgarka, ne e. ama plyuhte prednite 'miski' (lyubima moq duma), plyuhte gi, a sega, kato izbraha tazi nowata ot Pernik, kakwo 6te q prawite neq :)

от толкова конкурси я прекръстихме на Юлия Куревич !

Пожелавам успех! Наистина е най-красивата Мис България. Умирайте от завист, мутри и мутреси.

готина е - на мен ми харесва, истинска и естествена

Това е момичето с най-зашеметяващото тяло в България. И не само...:-)!!!!! Пре и интелигентна!!!!!!!! нямаш нищо общо с ЧАЛГАТА!

Хубава,свежа,безличн като грахово зърно.

абе хубаво младо момиче, ама защо изглежда по- голямо от възрастта си. Защо някак бързо остаряват тези деца. Няма нищо по- хубаво от младостта да знаете

Не мога да разбера защо все се пише за тая безлична миска ли е, дриска ли е... Няма грам излъчване, единствено дето не е дебела.

хубаво момиче,но нищо по-различно от всяко срещнато на улицата.не разбрахте ли,че истинските хубави и умни момичета никога няма да се явят на конкурс.

fotogenichna e, i sushto taka bravo za smianata na cveta na kosata!

Dobre izglejda devojkata, opredeleno mladee v sravnenie sys snimkite na zagorqla zlatotyrsa4ka ot predi. Obache tova opredeleno ne i e estestveniqt cvqt na kosata (inache nqmashe da ima tymni koreni)... i opredeleno ne e leshnik, a dosta rus niuans.

последните две миски са грозни

последните две миски са грозни

До Валентина: Не разбирам защо фактът, че не харесваме някоя жена, ни прави грозни и завистливи?

красавици, какви ослепителни? През последните 10-на години всичките са един дол дренки. Всичките са едни и същи вампири, които стават с помоща на връзки и пари. Не мога да кажа, че са красавици. По улиците има толкова хубави момичета , а тези нищо не струват. Да не говорим за последната, където баща й каза по телевизията моята красива дъщеря е най-красивата в България. А тя е цял вампир.

Българите вече загубиха усет и към красота-какви са тези последни две миски-по грозни и от средностатистическит момичета

Така е по-хубава, преди беше постна. От малкото миски с красиви крака, на повечето са като спагети - тънки, дълги, без форма, липсва мускулатура, най-дебелата част е коляното.

Всяко второ момиче в България или е перхидролено руса или е черна... Анджик, де ...нали и аз туй казвам : РУСОТО Я ПРАВИ малко безлична.... Ми ти, ма булка, що не четеш наред, че да схващаш правилно писаното? Всъщност ние с теб сме на едно мнение : защо ли и е трябвало да се изрусява с перхидрол? Иначе, опитвам се да си я представя с коса в цвят тъмен махагон... мисля че би и стоял великолепно! Юлия, опитай, ще видиш как ще ти отвори лицето и ще подчертае големите ти очи и изящните ти устни!

от кога специалността телекомуникации е престижна ?

NAI-KRASIVATA BULGARKA! PREKRASNA E!

Много добре изглежда момичето. А който казва , че е безлична , много греши. Всяко второ момиче в България или е перхидролено руса или е черна. Не останаха момичета с естествена визия. Само гледат да копират фолк певиците , които са толкова безличли и себе подобни, че е трудно да ги запомниш и да ги различиш. Новата мис България е типичен пример за жена , която подражава на фолк певиците. ( перхидролено руса със силикон )

Този цвят на косата и отива , прави я по нежна.

С Антония двете са най-хубавите българки, поне така си мислят роднините им!

ЗАПРИЛИЧАЛА Е ПОВЕЧЕ НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ОТКОЛКОТО ДА ГО Е СМЕНИЛА

ВСЕ СИ Е ВАМПИР !

Krakata i mirishat losho, ustata sashto.

Ruskata evreika strastoubiica i plashiputarnik moze da bade samo MISirka, no ne i MIS. Kafa ot ruski evrei, zavirashti se navsiakade v Balgaria.

Ulia mi se struva nai-goliamata krasavica sled kato izbraha novata miss Bulgaria Antonia:-)))

Телекомуникации?!? Какво ще работиш с това, бе маце? Що за загуба на време - мис България инженер!

Мисля, че тъмна коса - кестен, тъмен кестен или тъмен шоколад - ще и отива много повече. Русото я прави малко безлична в лицето. Защо изобщо е било нужно да се изрусява, ей туй не разбирам. Иначе в тялото е перфектна. А разни такива драскачи, като мен (16.04.2009 г. 12:58ч.)', например , СИГУРНО СА СЪЩИНСКИ КИФЛИ, БАНИЦИ ИЛИ КРОКОДИЛИ, а тук пишат простотии от завист и злоба. Ами че това на всички им е ясно, ама нали тези, анонимните, могат да се скрият зад измислени имена... То не е , като да се изтапанчиш с цялата си естествена кифленост или крокодилщина в публичното пространство, че да ти лъсне и грозотата, и простотията, и злобицата, едновременно!

Грозна женица... През прозореца за 2 минути видях 3 по-хубави от нея. Ама като ви влече.

Предишната виия е по-хубава.

Хубаво тяло, но в главата прилича на насекомо.

Абе да попитам - казват в статията, че красавицата се върнала към по-свежо и младежко излъчване. Ами досега какво беше излъчването - на повехнала стрина ли????????

Тя е една от най-грозните миски избирани някога!

Не ми харесва. Просто не става за Мис. И тя си е платила за титлата.

strahotni kraka,tova e vsi4ko,koeto mi haresva v neq.

Юле, Юле, трябва да си смениш главата!

Предпоследната снимка - пролет е най-хубава

ne mislq che nqkakva super krasavica no opredeleno ima prisystvie i char za razlika ot tozi krokodil koito izbraha