Вики и Симона се спасиха от елиминации

Днес в предаването "Тази сутрин" по bTV бяха обявени поредите номинации за спасяване в Music Idol 3.

Обратно в новината

Коментари - Вики и Симона се спасиха от елиминации | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Rusina , koga 6te i3le3e parviat ti disk? Ima6 dar-boji. Bravo!

Rusina , koga 6te i3le3e parviat ti disk? Ima6 dar-boji. Bravo!

Bravo Gymov! Simona naistina trqbva da e vyn..!!!

Ели да си ходи,безлична е и като визия и като глас, и ужасно дървена ,за първи път мога да се съглася с мнението на Мара.И какви бяха тия злобни физиономии дето ги правеше снощи,а като види, че я снимат-опааа изкуствена усмивчица

Дано наистина някой от екип на МА да чити тези коментари, защото повечето от тях са смислени и отразяват обективната истина. Виктория наистина става за певица, но не и за музикален идол. Да не говорим, че е доста злобна и не умее да си владее злобата. Критика не приема, злоупотребява със съжалението на хората, а пък и откъде го извади това самочувствие да се сравнява с Андреа Бочели, Рей Чарлз и т.н. Симона е просто едно дете с талант, но и тя не е узряла за идол още. Да не говорим, че така може и да се повреди от толкова крясъци. Не проумявам кой снощи е гласувал за тях, чак пък толкова ли не могат да разсъждават хората не знам, или пък нещата не са съвсем чисти, което не ми се искаше да вярва. Най-готиния снощи и жалко, че не можеше да се гласува за него, беше Гъмов- мъжкар и половина. Така се прави, като имаш мнение го казваш и не те интересува другото, само това е достойно поведение. Другото е политика, ама вече ни писна на всички от това:)))

Когато пее Русина имам желание да изкашлям досадната дрезгавината, дразни ме това...

Аз не мога да разбера как Виктория има нахалството да се сравнява с Андеа Бочели,Рей Чарлз и Стиви Уондър?!

А аз да попитам, защо непоказват процентите на екрана, когато останат 2ма души и единия напуска? Миналата година как показваха и беше доста интересно. Така е много по интересно. Ако бяха показали предния път до стотни, както са били 51 на 49%....... просто ще е пак интересно ако показват! И малко от малко да се спазват правилата бе, какво като останат да пеят накрая за гонене и другите изкачат и се нареждат зад тях. Ами че това се прави чак когато се изгони някой и като пее последната си песен!!

Харесвам ги много и 3 те Ели.Маги и русина ! Прекрасни са любимка ми е Русина но имам лошо предчувствие че нещата ще се развият така: Ели спасена, Маги и Русина една срещу друга , Маги се спасява Русина си отива .Дано не съм права,но истината е че която и от 3те да си тръгне ще бъде много жалко.

Хайде стига сте набутвали Маги.Тя беше отпаднала още на малките концерти.

Абе май ти як бой заслужаваш.

Браво ! Отново ме изкефи максимално с коментатара си след коментара ти за Асдис Ран тоя е най готиния!Фенка сам ти да знаеш вече;))Димитър ужасен сухар,БУРАТИНО с голямо самочувствие пак повтарям, жалко че ще го търкалят до финалите защото е ПОСЛЕДНИЯ БЪЛГАРСКИ МЪЖ в МИ...ужас, и последния да бе в цяла БГ пак щеше да ми е толкова противен!Не съм на 14 години, но мисля че Боян, Русина ,Маги и Александар заслужават да бъдат на финал Харесвам и Ели много.

Не забелязвате ли колко нахална, че и зла започва да става тази Виктория, промени й се и физиономията, трябва да я махнат от екран даже, да се пощадят все още останалите зрители на Би Ти Ви!

Дано българите да са обективни, а не националисти и да признаят качествата на Боян за МА - той е олицетварение на естественото съчетаване на човека с музиката. От изпълненията му струи нежност, любов и убедителност и му личи, че не му е нужно да влага много усилие, просто музиката е вътре в него и ни го поднася по най-непринуденият начин. Изпълнения му се слушат с лекота и съсздават настроение. Ше се радвам, ако продуцентите на предаването допуснат зрителите да изкажат мнението си и то да бъде реално отразено във финалното гласуване. Дано предаването не с превърне в поредната пошлост на българския екран, с опорочен зрителски вот.

Dvete djudjeta-ivan i andrei-pribirat parite i praviat tova koeto na tiah e izgodno.AZ SAM GOLIAM GLUPAK I NAIVNIK 4E SI DAVAM PARITE NA TIAH. A VIE!!!!!!

Браво на Гъмов и Маги Желязкова,че им покзаха на Виктория и Симона къде им е мястото. Айде стига с тая драма ,време е да започне истинското шоу. Писна ми от това съжаление към Виктория, Проля девойчето една сълза и хайдеее първа спасена. Верно живеем в Абсурдистан. Как може трите най-талантливи и красиви момичета да са на елиминации, а тая бездарница за пореден път да се спаси. Завършила консерваторията, ако ще и Сорбоната да завърши пак пее зле, а Симонка да вземе да си изживее детството има време за голямата сцена, но не сега... Успех на Русина, Маги и Ели ще съжалявам много и трите са ми лубимки.

Evala Gumov!Lo6oto oba4e e,4e nikoi ne te 4u!Neznam kakvo se slu4va v tozi Idol,oba4e az li4no ve4e zapo4vam da si mislq,4e ne samo zritelite opredelqt koi da se spasi......

Хора,искам да гледам Мюзик Айдъл,а не Искренно и лично или Спешно отделение!!

Не си правете PR за сметка да житейската драма на Виктория.Чухме и видяхме,а сега дайте шанс на Вики да се лекува.Ако таланта и е голям и оценен,ще се развива и ще успее.Но преди всичко ЗДРАВЕТО.

Тази малката дебелана да си ходи незабавно, щом има правила, а Виктория да вземе да пее ако може, а не постоянно да се изтъква, че не вижда. Някой помисли ли си защо е живяла с този мъж като всеки ден е яла бой? Защо никой не попита този мъж отговаря ли това на истината? Вярно ли е, че Виктория се е изявявала и в други телевизионни предавания? Освен, че не може да пее даже и не е красива, както постоянно ни убеждават водещите. Така си ни убеждавали, че голия цар има дрехи. Като е толкова красива защо Иван и Андрей се умилкват на Саня и балета? Изгонете тази Красавица

истината е проста-всички са добри! според мен безспорен връх е маги-тя е моя фаворит,но и всеки от останалите гласове е уникален! лично аз не си падам единствено по този на Русина и според мен е там единствено заради дългите си крака,които не сачак толкова изумителни! Единствено тя при пеенето си мяука и се глези.Ако пее по естествено ще звучи значително по-добре. Страшна бленда има и Алекс! И престанете да хулите Вики и Симона-истината е ,че и двете са страхотни. За мен е без значение дали едната е малка, а другата - сляпа. Важното е че имат талант и пеят страхотно! Не преекспонирайте вече темата за годините или недъзите. Спрете с личните си симпатии и се постарайте обективно да оцените гласовете им и присъствието им на сцената-това е най-важното! За да си идол не е нужно единствено да си красив,секси и без недъзи-нужно е да си глас и присъствие! Истината е,че всички тези момчета и момичета го притежават!

Време е Айдъла да се превърне наистина в музик шоу на таланти, а не в очна клиникалВсе пак трябва и табант, а не съжаление...

Абе стига с тези сълзливи истории.Всички виждаме,че нито от Симона нито от Виктория става музикален идол.Защо ЖЕРТВАТЕ изпълнители с ТАЛАНТ и ВИЗИЯ.

За последен път се убедих колко разбира българинът от музика и колко е комплексиран.Браво на Гъмов,че каза истината.Не отричам хубавото пеене на детето Симона и Виктория,но това дете докато стане на 20 год,растейки и минавайкеи през пубертета може вече да не може да пее,а Вики пее прекрасно,но не само това е нужно,всичко е комплексно-пеене,тан с публиката...Срамно е,че Маги отиде на елиминации,за мен тя е номер 1.Гласуващите показаха за пореден път,че нищо не разбират от музика,но пък това е дзобре дошло за клоуните Иван и Андрей,които трупат тлъсти печалби от наивници

Не знам защо но ако не беше сляпа,да види какви жени са покрай нея,една до една по-хубави,журиращата мария ги е подбрала и по сексапил,учудващо за мен е какъв сексапил се намира у Виктория???Задържаха я за да отворят темата за домашното насилие-похвално,но стига вече,имам чуството,че тя върви напред не със своите качества като изпълнител,а заради това,че е сляпа-това е наистина дискриминация към останалите участници.В едно от предните предавания Иван и Андрей поеха ангажимент да я пратят при очни специалисти за да и помогнат-похвално,до и това да се направи за виктория-това е успех за нея,но да се толерира непрекъснато,та тя пее все едно е една обикновенна хористка,не мисля че е МЮЗИК АЙДЪЛ-няма нито таланта нито визията,(не ме разбирайте пограшно-нямам предвит слепотата,а това как изглежда). Сега за елиминациите са най-добрите-Ели,Маги и Русина и трите са ми фаворитки.

Най-добре е Виктория и Симона да си ходят..Едната да учи,а другата да се лекува..Това не е Благотворителна кампания,нито пък Кой е по-по-най .. Иван и Андрей опорочиха това хубаво предаване и го превърнаха на сапунен сериал..

Тези двете така явно ги лансират, че направо е обидно! И двете не стават, затова правилно са на елиминации! Русина и Александра от момичетата са най-добри, а от момчетата Боян и Димитър! Всичкото друго не става!

Гледам с интерес МА,всички са талантливи,но някой повече от другите.Сценарият е един и същ.Миналата година по същия начин номинираха най-добрите,за да се гласува повече,но съгласете се драги организатори,че дори и да имам желание да гласувам не мога до отделям кой знае колко средства по 1,20 за SMS.И какво се получава?Вотът не е обективен,защото не съм само аз така.Айдъл от роднински вот.Май само на това разчитате.Симона и Вики трябваше да бъдат на елиминации,не защото не се справят,а защото просто отидоха момичета,които са страхотни.

за мен виктория и сомона трябва да отпаднат, трите момичета трябва да останат защото са много добри

От македонците По-добър е Боян. Александър е само прекрасен кръчмарски певец. Трите МОМИЧЕТА, КОИТО ОСТАНАХА ЗА ЕЛИМИНАЦИИТЕ СА НАЙ-ДОСТОЙНИ ЗА МА, като от тях се извисява най-вече Маги. Освен, че има най-мощен глас притежава и най-сексапилна визия. Евала! Колкото за Виктория и Симона те са просто едно творение, благодарение манипулациите на джуджетата. Соня също бе изгонена с тяхна помощ, след като показаха флирта и с Боян. Не разбрахте ли бе, глупаци, че хората гласуват на пук, на това което не желаете да се случи. Те са много по-умни от джуджетата и някои неадекватни защитници, на които просто трябва да им се забрани да злословят против други участници. Бях твърдо против вики и Симона на напук на оня неадекватен защитник снощи им пуснах по 200 гласа за!

напълно съм съгласна,че правилата трябва да се спазват и деца на 13 години да не се допускат!Има време да доказват колко са добри. Мисля,че шоуто е манипулирано,защото на всички им омръзна да го превръщат в болнично заведение и да разчитат на съчувствие към не толкова талантливи хора като Виктория,заради която си отиват наистина талантливи деца!

Moite uvajenia kym Viki. Sajaliavam za tova , koeto i se e sluchilo, ujasno e. Na men specialno ne mi haresva nachina i na peene. Zashto ako si kajesh mnenieto vednaga shte se nameri niakoi da te obvini che si jestok , nechovechen ili go priemat za diskriminacia. Prosto ne mislia che e na nivoto na Magi, Rusina i mnogo ot tezi koito veche otpadnaha.

Това закръглено,разлигаве и неоформено /като визия и психика/ дете, което по-скоро прилича на карикатура е крайно време да ходи и да си учи уроците. За нея в момента трябва да е по-важно в кое училище ще учи догодина,а за пеене има достатъчно време.Но в случая са виновни родителите и ,защото допуснаха да се стигне до тук и всички тези коментари да се отразят зле на нейната психика.Все пак всички нормални родители пращат децата си на детски музикални конкурси,които да не им се отразяват негативно на учебния процес,защото преди да си ДОБЪР музикант и певец,трябва да си личност с висока обща КУЛТУРА и добро ОБРАЗОВАНИЕ.

mahnete Viktoria i Simona

Ето затова спрях да гледам това предаване.В началото всичко беше добре, но после като започнаха водещите и част от журито да лансират Виктория стана много досадно и грозно.Как им дава душа да гонят по добри певци за сметка на Виктория просто е много отвратително и зато спрях да го гледам.хайде стига вече време е Виктория да се тръгва, а вие всички които участвате в това предаване като водещи и жури моля ВЕ ЗАСРАМЕТЕ СЕ И ПРЕСТАНЕТЕ .

ЕБАТИ ТАШАКА!!! Виктория и Симона спасени... Там трябваше да са Магдалена и Русина.

Ne iskam da gledam neduzi i detsa.., ......Music Idol ne e miasto za takiva hora!!!! Viki e talantliva i ste nameri svoeto miasto, no ne na scenata na Music Idol. Simona e strahotna, no ima oshte da uchi. Mnogo e prav Gumov............Jal che te ne sa aut......

Защо не ми публикувате коментара?

за Бога брятя НЕГЛАСУВАЙТЕ,това е пълна порнография

за Бога братя НЕГЛАСУВАЙТЕ,това е пълна порнография.

Иван и Андрей - НЕ СИ ИГРАЙТЕ С НАРОДА. мОЖЕ ДА ВИ СЕ СЛУЧИ НЕЩО НА СЦЕНАТА! Какво е това 13-годишна пикла и Незряща - да влязат утре в върховете на шоуто???

боян пее чудесно той е номер едно

Тази вечер другата национална медия ще прави сеир на живо между една мутреса и една истерична застаряваща актриса. Двамата тулупи Иван и Андрей са намерили хитър начин да задържат драгия зрител пред екрана на МА 3 - като пратят на елиминации 3 от най-харесваните момичета. Хитро, нали! Иначе, естествено, че Виктория трябва да си ходи. Това все пак е МУЗИКАЛНО шоу, нали?

Уважавам мнението Ви, но се дразня на всички обобщаващи. Не е сигурно дали ВСИЧКИ щяха да изберат Александра. Стига вече с тези емоционални лозунги. Успех довечера на Русина и Ели, въпреки че, според мен, една от двете ще отпадне.

Аз мисля,че правилно спасиха Вики,но защо и крещящтото дете. Можеше Русина да спасят вместо нея. Маги ме дразни,а Ели е много кресива,но е с по-слаби гласови възможности, в сравниние с другите.

Bravo Gumov!!!! Spodeliam mnenieto ti...... Deteto neka se uchi i porepetira oshte. Na 15 godini ste e gotovo za kandidat idol. Viktoria e izkliuchitelno nepriatna, a i ne mislia che e unikalna s tembura si ili po-dobra ot Magi, Eli ili Rusina.

Вместо да коментирам кандидатите за музикални идоли,искам да изразя възмущението си от простотията,цинизма, ,грубостта,безпардон на водещия Андрей.Той не става за такъв и на най-долнопробното садо-мазо просташко шоу,камо ли за Мюзик АйдълЗа простотиите му ,аз се отказах да гледам шоуто.А Вие?

И двете трябва да си ходят! На финала - Митко,Маги,Преслава и Боян!

Симона била малка... Малка, ама пее! И то как! На такива природни таланти трябва да се помага да се развият и израстнат. Гласът е божи дар! Харесвам много Русина и Маги!

ne moga da razbera tupia BG narod, Simona e puravata koiato trqbva6e da si otide. Da hodi da si pi6e doma6nite