Парти-маратон събра светския елит

Два изтънчени коктейла задържаха близо десет часа светския елит в сградата на столичния „Кемпински-хотел-Зографски”. Повече от 700 гости се насладиха на изтънчената кухня на ориенталския ресторант „Истанбул” и най-новия пиано бар „Bar&White”.

Обратно в новината

Коментари - Парти-маратон събра светския елит | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

4akai malko....,tova li e svetskia elit????

Ива и съдружничката й са толкова различни, че мязат на Крачун и Малчо. Облекли са се за разходка из женския пазар. Баневи са си новобогаташи отвсякъде. Грозни, прости и натруфени. Зара и Сираков, както винаги, карикатура на бизнеса и елита.

UVAJAEMI ORGANIZATORI, NA TAKA NARECHENITE IZTANCHENI KOKTEILI, ZASHTO VEDNAJ NE POKANITE I G-N KUSHLEV NA EDIN TAKAV KOKTEIL???PO TOZI NACHIN SHTE MOJE NAVEDNAJ DA VIDI I VKLUCHI V SVOITE SPISACI ZA RAZSLEDVANE HORA KATO SEM.BANEVI; SEM.ARABADJIEVI;SEM. DINEVI;G-N SIRAKOV, G-N SHARLOPOV I T.N..........

не прочетох никъде граф, баронеса, графиня,.... смешни

някой ги е излъгал че са големи красавици и те са му повярвали май:))особено зара горката ....колкото е проста толкова е и грозна ако ще 200 операции да и направи спонсора....и тя ли се брои за елит?нищо лично разбира се

zara mnogo prekarila sas solariuma,4ak pregorqla,iva ekimova mi e mnogo protivna,egati i elita i 4udoto

ХА-ХА Ивчето Ек. била елит!Отдавна не съм се смял така.

Само Орлин Горанов и Любо Ганев с полвинките си изглеждат елегантно, останалите са като извадени от някакъв бордей или карикатура.Смешно е да се говори за елит.Това са хора, търсещи показност, без качества и достойнство.

аа ива е най-готина

Ааааа да попитам това ли е елита? Ако това е елита, то явно само те се мислят за такива! Не знам кой би избрал тези хора за елит! Много ниска летва!!!

Какво е това подставено лице Петър Лашов ? Как така толкова акъл у някакъв самбист, та да върти толкова заведения бе? ццц..

Имам чувството, че половината от тоя елит ходи по тия светски събирания за да се наяде на вересия. А оная Росица не е ли спомената в завещанието на Хотелски?

Големия елит и неговите съществени и жизненоважни загуби на време. Брависимо! Какви са тези хора, с какво са полезни на света ? Какво е елит всъщност? Защо просто не ги наричате популярни личности, това най много отговаря на реалността. Но тези хора докато си бъркат в носа и на други места има други , които се нуждаят от троха хляб а нямат възможност да си я извоюват сами. Всиучки тия дето се смятат за велики, къде са те бе, те и великите им възможности?

Съгласна съм с теб. Много евтино и безвкусно облекло, вън от всякакви закони на модата. Наистина класата или я имаш или я нямаш, но поне малко стил и изисканост.

чудя се коя мисъл подхожда повече- пази боже сляпо да прогледа или божее,колко мъка има по тоя свят боже!какъв елит е това...

Какъв списък!Само баластра и никакви наистина заслужаващи имена.Ако това е елитът на България много жалко за тази прекрасна до преди време страна!

А защо не ме поканиха мен аз сам елита с един милиард евро ги бия всизки

Kakuv elit (be), hora? Tezi svetovno neizvestni hora li? Ne vijdam kakvo sa napravili tolkova, che da gi prevuznasiame!

О! Ива Екимова се е превърнала във великан?!

А бе, имало некъв аржентински грип. По прасетата?

тоя тапициран скелет да вземе да се обеси на селската круша...

Niama nito edna iziskano oblechena dama.......povecheto se dokarali c cherni saten i danteli vse edno na pogrebenie/chernoto e out, zvetnoto e in, dvete dami s sharenkite roklichki ot Ilienzi niama da gi komentiram/-taka i ne se nauchiha bulgarskite bogatashi shto e tova stil-to che klasata ia niamat tova e iasno.Iazuk im za milionite.

шутове. да са живи и здрави

ebati elta ebati 4udoto...ako tova e elita to az sum lunoxod...ne6tastni selqni

edinstvenite koito izglejdat dobre sa Orlin Goranov i sqprugata mu.

Izmislen elit na izmislena darjava!

В такъв светски елит няма нито един истински учен или поне откривател?!А може би истинските таланти и достойните хора са съвсем правилно изключени от всички елитина жалката ни държавица.

Престанете да намесвате в елита имена , които не са за споменаване. От изброените само Орлин Горанов, Анелия Раленкова, Любо Ганев, Любо от Те, и Албена Александрова могат да се причислят към елит...всичко друго е един голям майтап.

гнус....

Пир по време на чума....