Део спечели VIP Brother 3

105 897 лв. спечели Део за каузата само за една вечер и стана победител в третия сезон на VIP Brother. Близо 1 700 000 бяха събрани за благотворителност. Втора се класира Мария Гроздева.

Обратно в новината

Коментари - Део спечели VIP Brother 3 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този благотворителен сезон беше пълна гавра.... или по-точно в помощ на ВИП-овете ни, за които най-ниския хонорар е бил 8000 (на Емо Кошлуков и други ) а най-високия на гост-звездата Преслава, която отнесе 90 000 за 1 седмиця престой!?!? Как ви се струва, като прибавим и хонорарите на друтгите гост- звезди мужду които и Азис и т.н. за каква благотворителност говорим!?!?! И всичко това от нашите смс-и .... добре сме подпомогнали нашите ВИП-ове, под предтескст че е за децата, а за тях остана минимална сума...:((( ИНАЧЕ БРАВО НА ДЕО, ХАРЕСВАМ ГО И ТОЙ БЕШЕ ЕДИН СВЕТЪЛ ЛЪЧ В ТАЗИ КЪЩА....ИСКРЕН И НЕПОДПРАВЕН.

Абе, тая Лора Караджова нормална ли е? Може да не е алкохоличка, но със сигурност не е на център.

така,попрочетох коментарите и а,като много от говорилите тук съм съгласна с 2 неща!1-за Ивчето(АЗ)ами само това -АЗ,е достатъ4но красноречиво,Мария-С ни гордост!Ми той и Стоичков-такъв!Това, говорят на Народен език,защо не ни харесва?Какво лошо?Малко от плюещите знаят,че Стоичков-(докато играеше в Барса)всяка събота е ходел в 1 онко болница и е правил дарения за болните деца!Всяка събота!Мария по същия начин!Бъдете справедливи-наистина няма значение как гоориш,а какво правиш!АИвайла,трябв много по-рано да излезе,ама.......Мое мнение!

И въпросът беше не дали се гордееш а с КАКВО!!!!!!!!!!!!!!! С какво бе хора хайде кажете нещо, с какво? Тука няква ми отговорила ама веднага с обиди! Е с тва ли да се гордея с такива като нея ли да се гордея или с това че само се обиждаме помежду си. И хората които говорят лошо за българите извън граница знаеш ли защо го правят, първо от срам и второ нито един българин в чужбина няма да ти помогне с каквото и да е било или винаги щи ти иска нещо в замяна и или ще те прецака в повечето случаи. Как да говоря хубаво като нищо хубаво не съм видяла КАК?

Явно и да четем не можем вече. Я прочети още веднъж какво е написано и пак си дай мнението. Ама е по лесно да се обиждаме нали. Еми точно за тва говоря простащина и лошотия навсякъде. И ако не бях в нужда мислиш ли че щях да си скъсвам гъза от работа в чужбина. Ама не си навън за да видиш какво е и като те питат откъде си или като разбират че си от България да те гледат презрително и с отвръщение. На черното бяло не можеш да кажеш.

Явно и да четем не можем вече. Я прочети още веднъж какво е написано и пак си дай мнението. Ама е по лесно да се обиждаме нали. Еми точно за тва говоря простащина и лошотия навсякъде. И ако не бях в нужда мислиш ли че щях да си скъсвам гъза от работа в чужбина. Ама не си навън за да видиш какво е и като те питат откъде си или като разбират че си от България да те гледат презрително и с отвръщение. На черното бяло не можеш да кажеш.

От осведомени разбрах че екипа на СИЯ са знаели още преди стартирането на Вип Бро 3 че део са спечелили Така че скъпи Българи Отново ви излъгаха, отново напулнихте кесията на продуцентите а паричките за каузите едва ли ще видите колко точно са и каде са отишли! АМА ЧЕ СМЕ ТЪПИ ДА ПОДКРЕПЯМЕ ТАКИВА ЛЪЖЛИВИ КАУЗИ!!!

:) :0

Направо като започна да чета тези коментари се хаващам за главата: първо как може да има толкова неграмотни хора, второ всички се изкарахте много разбирачи и трето явно ама никой не уважава българския спорт - прочетих в някой от коментарите е какво от това, че Мария Гроздева е олимпийска шампионка, то стрелбата хич не е труден спорт . Е искам това създание, което е написало подобна глупост да се опита да постигне успех като Мария Гроздева, най-вероятно става дума за някое лигаво девойче, чието единствено усилие е да се завлече до мола или да седне на поредно задмено кафе, което си мисли, че така лесно се става олимпийски шампион. Смятам, че Мария се представи достойно и успя да защити името си. Аз също не спадам от категорията на хората, които са следили предаването, но от това, което видях смятам, че Део си заслужи победата. Идеята на шоуто беше много хубава, просто тази показност идваше в много, но все пак шоуто трябва да трупа рейтинг. И не мисля, че чуждите издания на Биг Брадър са по-стойностни - така, че критиките, че било селяндурщина са безпочвени - за съжаление така се прави телевизия в 21 век! Който е недоволен - просто да не гледа, от това по-лесно няма.

Ама разбира се че Део ще спечели, нали е пръв приятел на продуцентите на шоуто и на Ники Пънчев. Добре че беше това момче Крис да му спечели играта и да износи на гърба си до финала.

4i4o i Dadja favoriti, oti sa mi mili ... 4i4e dai nomer 4e te tursq otdavna

от една българка. Пожелавам ти дъщеря ти, или снаха ти да има красотата и морала на Ивайла. От сърце ти го пожелавам. Дано това те направи щастлива!

По-грозна,груба и злобна жена от Ивайла Бакалова не съм виждал Мис ГРОЗИЛДА

най-после свърши поредната българска порнография всички маймуни се разотидоха събраха пари за операторите и за свойте си хонорари видяхме че са вип боклуци и цирка приключи........до следващият сраммммммммм

Срам, срам, че не сте оценили И.Бакалова! Мария може да е шампионка, но няма никакъв морал. Браво на Део-най достойният!!!!!

MARIQ GROZDEVA moje da ima uspehi kato sportist,no mi napravi mnogo losho vpe4atlenie kato 4ovek.mnogo prostovata i vulgarna.vse pak e jena.stiga s tazi cini4nost

Браво Крис!В случая победи ти.Ти си човека ,който трогна жалка България и подари победа на Део,който всъщност може би е готин,аз не го познавам...Ти наистина си едно АНГЕЛЧЕ!

Мили хора, чудя ви се защо се занимавата с това кой какъв е и дали заслужава титлата. Най-важното е, че се заговори за децата в нужда. Иначе не подкрепям това, че се похарчи доста повече, откжлкото се събра - може би е в пъти разликата. Една добре обмислена рекламна кампания щеше да свърши по-добра работа от виповете.

dobre4e prostitjtkata ivaela izxvar4a parva mnogo zlobno i protivno sa6testvo

za dva meseca ,zashto ne uspia da se izpereh,tezi drehi deto nosish ne se li vmerisaha,vsahnost te sa vmerisani kato teb,napravo te sajaliavam jalka si........

Какви сплетни, клюки и псувни ти се привиждат. Мария изобщо не се е изложила, Тя беше наистина VРа в къщата. Мария се оказа пряма и директна в общуването си, без да се страхува да казва какво мисли и да се старае да се хареса на всички за разлика от наложената Ивайла, която редеше заучени фрази и позираше..

kakuv VIP e tozi prostak,samo tova ne moga da si obqsnq...dobre che ne gledax i 5 minuti ot tozi sezon

Тук не става въпрос дали някой злобее срещу Ивайла или не. Даваме само мнението си, но все пак да бъдем обективни и реалисти. 1.За каква красота става въпрос вие се подигравате с Ивайла. Тя въобще не е красива, а да не говорим пък за мис. /Виждал съм я на живо. /Доста грубо лице, с нищо не те грабва, простовата банална физиономия, освен това и фъфли. Е какво излъчване може да има при това положение. Освен това лицето й изглежда възрастно за годините. 2.Това, че е стройна, съвсем не е достатъчно, за да бъдеш най-красивата, защото е пълно с такива момичета. Ама е нужен и интелект, и особено класа. 3.Ако тя действително беше хубава и притежаваше класа, нямаше никога да се хване с разни старчоци. /Знаем ги, няма нужда от изброяване/. Следователно тези нейни връзки са породени от меркантилност, което в никакъв случай не е за уважение. Значи тя не притежава никакви други лични качества, за да успее в живота, разчитайки единствено на себе си. Много и се иска на Ивайла сега да се покаже като стойностен човек, но с тези връзки от миналото й, тя вече се е компрометирала и не може да бъде никаква VIP персона. По-добре да се скрие някъде и да си живее охолно, нас това не ни интересува, и с който си иска дъртак или мошеник. Животът си е неин. Но да не ни се представя едва ли не като най-достойната българка и да парадира колко много е постигнала в живота благодарение на себе си??? Как била оцелявала, сигурно с пот и труд. Учудвам се на подобно нахалство. Ако всички млади хора си пробиваха така сами пътя като нея, тежко на България.

Много интересно, че мръсните думи, които непрекъснато сипеха точно тия мъже, които победиха, не ти правят никакво впечатление, та си се хванала за каруцарския език на Мария. Мария и Пипи са много по-стойностни хора от Саша и Ивайла. Така че народът прецени достатъчно добре кой да остане накрая. Ивайла не е никакъв VР, да не би да е направила някакъв принос за обществото. А Мария е станала известна и в България и в чужбина благодарение на силния си характер, труд и дисциплина. Не е чакала като Ивайла да я изхранват разни богати мутри и да я направят известна, странно с какво. Затова Мария наистина е VР, а баш интриганти бяха Саша и Ивайла, докато Мария си казваше направо пред всички какво мисли. На всеки се случва да изпусне понякога нецензурна дума, особено ако е в изнервена обстановка, нормално е. Хора сме. Сигурно на теб не ти се е случвало никога.

DEO 4EVER

Какво толкова се шашкате, че Ивайла дала 5000 лв от хонорара си. С чужда пита помен прави. На нея й се подаряват мноооого повече. Нищо не ти коства да даваш, когато лесно ги получаваш. Замислете се само колко години ще трябват на един нормално трудещ се човек, за да събере подобна сума. Много по-значими са дадените левчета, които хората едва са успели да откъснат от доходите си, отколкото нейните 5000 лв показно /чужди пари/. А защо не ви направи впечатление Софи? Евала на жеста й! Голямо сърце има. Нищо чудно, че накрая останаха по-стойностните хора. В това няма съмнение.

Първо - това е работата на държавата Второ - може би само Мария беше т.н. ВИП Трето - въпреки, че не слушам чалга, най - добронамерена и неподправена беше Софи. По първото - благотворителността е след държавата, плащаме данъци По второто - ВИП за спорта - да, но с този език - псувни, отвратителни приказки, клюки, дъвката, която не излиза от употреба - без извинение - каква много важна персона е? По третото - Софи показа на всички, че тя е ВИП - без грубости, с приятното си присъствие, детското излъчване...

До всички умни и грамотни хора тук: ДУМАТА V.I.P. (ВИП) не можа да се употребява с съчетанието ВИП персона, понеже е пълно повторение. Буквата П в него означава пърсън, тоест персона. Така че ако трябва да се преведе на български става: МНОГО ВАЖНА ПЕРСОНА ПЕРСОНА. Достатъчно е да се каже, че някой е или не е ВИП ...

nakratko...osven yaki psuvni , pu6ene na cigari i yako piene i dodta prostovati karanitci....may drugo po4ti ne se vidia...ega ti vip-ovete...ami 4e tova sa si obiknovenni prostatci s malko pove4e populiarnost...Maria ta Maria...olimpiyskata ni shampionka na...s strelba ..ama to mnooooogo truden sport napravo da si sadere6 dupeto ot trenirovki...i tova ya pravi Vip....ayde stiga be, to kato ya poslu6a6 malko i razbira6 4e ni6to ne kazva...samo pu6i i se zayajda...vsi4ki biaha se ot tozi dol drenki....razgele svar6i....day da gledame jivota.

baxti kolko se radvam che spe4eli de0,toi go zasLujava nai mnogo ot vs v hause...

Това, че излезе Ивайла, а останаха Мария и Део, показва, че българите не са тъпи. Браво

Едно време изроди и дефектни хора са ги карали по панайрите, за пари, нова ТВ не явно е почерпила опита. Такова отвратително нещо не съм и предполагл, че може някои да си позволи да извърши.

Ivaila evala ! Koito izleze pojelanie ot shouto gubi parite si...saotvetno otivat za blagotvoritelnostta (prepdolagam). Silen e tozi , koito posmee da si tragne sekunda predi kraq!! ;) Btw: Po tozi nachin se natri nosa i na Anq Pencheva,koqto neposmq da si izleze po neino jelanie ot shouto sled kato 5 dena samo prikazvashe , che shte izliza...bi bila opravdana,ako e daril ahonorara si...no edva li.. ;)

Софка е най-добрата! Тя е моралният победител! Какъв глас! Просто не е истина!

Голямата Лили можеше да дари поне 10 лева за каузата. Просто не се сети, защото попрекали с прегръдките и целувките.

абе тъпа история

живея в Австралия от 3 години,връщам се един път в годината за около 30 дни,и когато видях какви са вип брадърите ,направо си шашнах,ако една мутреса и бандитска любовница е вип на тази страна -тогава горко на тази държава,добре че след 5 дни си заминавам от тая тъпа държава.Още 45 години няма да се оправи,докато управляват бандити и пандизчии.

Какъв срам за Ивайла Бакалова да си излезе от къщата първа и то преди Пипи.Срам срам голям сигурно ща изпадне пак в тежка депресия горката толкова много се пъна там цели 2 месеца все да е първа и най-много дейна.То не бяха защити от по 5,6 човека, то не бяха скандали и уверявания колко е честна и искрена.Чак двама политици бяха ангажирани да дойдат на крака да я защитават в нейна чест.И накрая точно на крачка от успеха процента и да е по-малък от този на Пипи.Ужас на това му се вика шамар в последния момент,а и къде беше най-накрая с нейната групичка от глупаци дето я подкепяха до последно да честити на Део победата,явно не е могла да понесе че Марийчето остана на края и тя.

неразбирам какво се пънете всички тук..Аз бях за тоя,аз за оня..тая е такава,а онзи бил п...Какво значение има кой е 1-ви и кой 10-ти ??? Най-важно бе на таблото колко пари ще светнат накрая !! И не по-малковажно сега кой как ше ги разходи !! Странно четах една статия за хонорарите които са прибрали тия квартиранти..Ако това е вярно или част от това даже то ако се бяха отказали от хонорарите си сумата щеше да е поне с още 1/2 от сегашната по голяма !!! И Друго: Що за БЕЗСРАМИЕ е да се правиш на мхого милосърден,да говориш 60 дена за благотворителност а да прибираш хонорар за тая работа... Евала щях да кажа ако някой от тия 16 психопати беше излезнал и да каже: Аз взех хонорар и се отказвам от него в името на тези деца !! Да ама Не нали..?! Някой да го чухме да го казва А ?? И после тука се пунете всички оня бил такъв тоя онакъв..Ако бяха ХОРА щяха да се съберът и да го решат заедно въпроса с хонорарите..После голям Вик стана когато на оня П..... Е. Минчев го надупиха че взел 5 000 кинта и не ги върнал като неспазил оговорката...А бе Еййй ония по 50 000 взеха,Преслава за 7 дена пише 90 000 хонорар а ония келеши за 5 бона на горката мека китка въпрос напрайха..СРАМ...Ако тия които бяха вътре са VIP то значи ние тука които си лаеме сме 1 милион пъти повече VIP.. Или както се казва: РЕЗИЛ...Таланта Неумира !!

Део е пич! много се радвам, че спечели, както щях да се радвам ако на негово място бяха Мария или Софи Маринова!

Здравейте, Позволет ми да ви тегля една любезна майна на всички вас - луди жаби, които едва ли знете за какво живеете...

Единственото ценно нещо, което успя да направи VIP Brother е, че накара хората да говорят. Да говорят за проблемите на деца, които и бог е забравил. Аз например, както, сигурна съм, и много други, не бях чувала какъв е броят на децата, ослепели вследствие на престоя си в кувьоз. Иначе, като направиш простата сметка, излиза, че за всяка от каузите надали ще останат и по 100-ина хиляди лева, което е смешно. Относно качествата на VIP-овете могат да се напишат книги, както и просто да се замълчи. Мога само да кажа, че хора като Аня Пенчева и Мария Гроздева, които съм уважавала, ми направиха изключително грозно впечатление. В същото време непретенциозната Софи ме изненада много приятно. А мъжът на Аня направо беше объркал шоуто на Мария Гроздева с митинг на Атака - човече, там се бяха събрали за да правят благотворителност, а не за да доказват кой е по-голям българин и на човек като Саша Антунович само може да му прави чест, че се включил в такова начинание и то в чужда за него държава. Продължавам да харесвам хора като Ицо Хазарта, Диана Любенова и Гала, докато повечето от останалите просто се правеха на шутове и ядяха и пиеха на корем. И на края да попитам: Абе, хора, вие къде живеете? Вземете си сложете кирилица на компютрите, че като ви гледам излиянията, имам чувството, че чета поема на Конфуций, само, че мнооого бездарна и спрете да пишете думи като илементарна или истенска. Както и да е, хубаво би било да чуем, че повече от VIP-овете са дарили част от хонорарите си, иначе цялата работа ще излезе много скапана.

Ето ви една идея за размисъл, защо мобилните оператрои си задържаха 50% комисионна от смсите за ВИП-а, а за кампания като Българската коледа не ги събират!? Малко по-трудно е да убедиш международна компания, че чисто комерсиалното ти шоу има благотворителен характер, отколкото простия доверчив народ. А за всички балъци дето са гласували и вярват, че са дарили пари .... Наздраве!

КРИС ЗАСЕНЧИ МЮЗИК АЙДЪЛ НА ТОВА ДЕТЕ ТРЯБВА НЕ САМО МАТЕРИАЛНА ПОМОЩ НО И ДА СЕ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ НА БЪДЕЩЕТО МУ РАЗВИТИЕ ИМА ГОЛЯМА ХАРИЗМА И ГОЛЯМ ВРОДЕН ТАЛАНТ .ОТКРИТ Е ВЕЧЕ СТИГА ДА ИМА КОЙ ДА МУ ПОМОГНЕ ЗА БЪДЕЩОТО МУ РАЗВИТИЕ .

Не че съм против победителя или не ми е симпатичен, но лошото е, че всичко и този път се знаешу предварително поне от половин месец по-рано...!!! Присъствахме на поредната порнографска гавра с хората!!! Не стига, че скриха от т.нар. Нова телевизия, че им плащат, ами сега и това....Повече няма да я гледам и я изтривам от каналите си!!! А за вас - вие си решете....

БРАВО НА КРИС ИСТИНСКИЯТ ПОБЕДИТЕЛ А СЕГА НАКЪДЕ ДАЛИ НЯКОЙ ЩЕ СЕ СЕТИ ЗА НЕГОВОТО БЪДЕЩЕ ИЛИ ЩЕ БЪДЕ ЗАБРАВЕН КАКТО СЕ КАЗВА ВСЯКО ЧУДО ЗА ТРИ ДНИ ЯЛИ ПИЛИ И СЕ ВЕСЕЛИЛИ ВЪРХУ ГЪРБА НА НЕЩАСТИЕТО НА ГОРКИТЕ ДЕЧИЦА

Много разочаровано погледна Пипи Ники Кънчев , че е шестият финалист, който трябва да напусне шоуто. Защо ли? Направо не повярва, че спряха да я лансират повече.Умното Пипи, когато няма речников запас от думи компенсира с постоянно ръкомахане. Само то си знае какво иска да каже. И нека обърне малко внимание върху прическата си , че в главата е като разплетена дамаджана. Апропо, ако не знае какво е това дамаджана да попита баща си. А майка и освен, че не можа да и помогне влизайки заради нея във ВИП БРАДЪР, изложи и себе си, и всички които горе долу бяхме чували за дъщеря и, съвсем ни се изясни за какво става въпрос.

Deo e tolkova posredstveno i prosto mom4e...ne moje da pee , no se misli za pevec, ne moje da igrae, no se pravi na aktior....Dvamata s Lora sa tolkova tyjna kartinka...prosto mi e tyjno kato gledam kolko typ moje da se rodi nqkoi...pykd a si nameri i sy6tata polovinka

ако така гласуваме на изборите, може и нещо хубаво да се получи