Бременната Жени, Аня Пенчева и ДесиСлава на светско парти

Гримьорът на звездите Кирил Чалъков организира вчера парти по повод своята 15 годишнина в занаята.

Обратно в новината

Коментари - Бременната Жени, Аня Пенчева и ДесиСлава на светско парти | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

излезе ли ми коментара?

Цвети Бранкова-Танева е Върха!!! Мнго добре си изглежда,просто има некадърни фотографи!!

Какво сте се захванали толкова с Аня и Петя. Ще си ходят където си искат. Това си е тяхна работа. На мен пък са ми много симпатични. Представям си всички тези, които пишат глупости по адрес на Аня, как ли ще изглеждат на нейната възраст. Като гледам колко е увяхнала вече миската Ивайла, а няма още 30 години. И вие сигурно сте като нея, та затова злобеете.

Какво сте се захванали толкова с Аня и Петя. Ще си ходят където си искат. Това си е тяхна работа. На мен пък са ми много симпатични. Представям си всички тези, които пишат глупости по адрес на Аня, как ли ще изглеждат на нейната възраст. Като гледам колко е увяхнала вече миската Ивайла, а няма още 30 години. И вие сигурно сте като нея, та затова злобеете.

голямо клатене е паднало

egati elita

спокойно за пипи . сашо я държи изкъсо

ЗАЩО ЗАНИМАВАТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ С ТАЗИ СТАРА БАРАКА АНЯ И ТАЗИ ЧЕРНА ТАРАНТУЛА ПИПИ. СКРИЙТЕ ГИ ВЕЧЕ. ОМРЪЗНАХА НА ВСИЧКИ. ИЗПРОСТЕЛИ ИНТРИГАНТКИ, ЕДВА ЛИ МОГАТ ДА ЗАБЛУДЯТ НЯКОГО, ТА ДОРИ И НА ЛУНАТА ДА ОТИДАТ

убавиците!

Аня, спри да набутваш дъщеря си по тоалетните да я опипват, че ще се обадя в 'Закрила на детето'!!!

Звездите са звезди защото са високо. Тия къде са? Не ги виждам нещо!

Тази на снимката до Десислава майка й ли е?????

ЖАЛ МИ Е ЗА ПИПИ . СИМПАТИЧНА, ПРИЯТНА , НО ТОЛКОВА Е КОМПЛЕКСИРАНА,МАМА , МАМА ,МАМА, ТАТЕ,МАМА, И ПАК МАМА И МАМА. А МАМА СЕ МИСЛИ ЗА 20 ГОДИШНА. ТОЛКОВА Е ЖАЛКА И СМЕШНА

ТРИ К.... ЗАЕДНО. КОЛКО ТРОГВАЩО

що не вървите пичка си майчина заедно с тия отврати

Боже, колко са нещастни...Никога не бих искал да съм на тяхно място! Те си живеят в някакъв си техен измислен свят и за това се чувстват толкова самотни, изолирани и неразбрани! Бог да им е на помощ!!!

Определено някой новоизлюпващ се хирург се е учил върху лицето на Цвети Бранкова!!!

Ако това са випове трябва да закрием държавата.То и депутатите ни са едни - тъпи и прости селяни.Като стъпят на жълтите павета си въобразяват,че това компенсира простотията, необразоваността и липсата на обща култура.Какъв ВИП е простата циганка? От нея ли да се учат децата ни? Или останалите. Какво са направили за човечеството за да станат известни и къде са известни? Какво ни интересува на какви партита ходят и какво правят.Телевизията показва всякакви боклуци за да издои чрез SMS-си простите българи.

МНОГО СИ Е СЛАДКА ПИПИ

Добре са го казали Таня и Пепи, писна ми от такъв елит

Koi ia izbira taia Miss BG ...ta tolkova li nema po-krasivi momi4eta v BG ?

Тази АНЯ нямали най-накрая да се скрие и да не досажда с присъствие , аман от нея и щерка й която уж не искала да се изтъква с известните си родители. Ако има поне малко достойнство останало и от комплексите да спре да се тътри след майка си и да се опита да постигне поне нещо сама без мама и тати и И ДА НЕ ЗАБРАВИМ ДИПЛОМИТЕ Й. ТО КОМПЛЕКСАРЧЕТО Е ЕДИНСТВЕНОТО В ТАЗИ ДЪРЖАВА С ДИПЛОМИ

Kak ne e sram Ania Pencheva da se pokazva pred horata?

Пипи Дългото Чорапче много се превзема, на България не и трябват лигли!!

Пипчето що не вземе да се ожени за майка си най накрая .

Пишете на кирилица!Мислите ли,че някой чете писаниците ви на изкривеналатиниц

ООО КАКВИ ВАЖНИ НОВИНИ! СЪН НЕ МЕ ХВАЩАШЕ ОТ ПРИТЕСНЕНИЕ! БЛАГ ЗА ВАЖНАТА ИНФОРМАЦИЯ!

То само Пипи има мама и само Аня има дъщеря.Отвращавам се от лигавщините им.

Ve4e, kato 4uya za Ania Pen4eva i mi se povdiga!!!

Vsa6nost nai- hubava ot trite na snimkata e Stela, momi4eto v dqsno s 4ernata kosa. S perfektno tqlo i lice e, a na givo e o6te po-krasiva. Propusnali ste imeto i, eto kazvam Vi go !!!

Незнам дали Аня е спретнала случайно клюката или по скоро Циганката Ивайла си го е заслужила ....била свирка 1 Хахах

Мноо мъ е срам, ама коя е Цвети Бранкова Танева? С какво е известна? Питам за нея щото името и такова изчекнато. А има и други световно неизвестни.

А БЕ ТИЯ НЕ РАБОТЯТ ЛИ ,ЧЕ САМО ПО ПАРТИТА ХОДЯТ

Господи, какво си е сложила Цвети Бранкова в бузите - загрозила се е тотално, а беше доста сладка.

Тая Пипи , родителите и я искараха много умна, ама видяхме,че акъла и е на 14 годишно дете! И като е учила нещо си, защо се върна в БГ толко бързо? А па тая метреса Живкова е била сервитьорка и е пробила с междукрачието си. Същото важи и за... Десислава.

Извинете,толкова е българско това име,че съм го объркала,било АЛТЕН!

То си е било ВИП ПРОСТОТИЯ на ниво!ВИП чалгаджийки+ВИП неудачници,събрани на едно място от световноНЕИЗВЕСТНИЯТ Чалъков, и за капак-БЪЛГАРКАТА АЙТЕН!Колко български момичета носят това име?

От кога новото име на долнопробните масии е VIP

стари кози писна на България от тях

Pipi ne moje da izpusne tam, kadeto ima qdene i piene. Inache kak shte podarja tazi figura. A pak taka i vesnicite shte pishat za neq.Eto za kakvo se e varnala ot Angliq, za da e s maika i na partita!!!

ходят женичките,на вас какво ви пречат.нали трябва да има нещо ,което да четем и обсъждаме.те са се лика и прилика.последните 5 години едни и същи имена ни набутват в главите,проблемите им едни и същи-скука.я вижте колко са красиви,интелигентни ,животът им е изпълнен със смисъл и радост и добрина.да са живи и здрави милите.аз имам други преоритети и други радости но си чета клюките и се кефя.не им се ядосвайте - радвайте им се нали ги виждате по разни предавания просто са супер.А.П. ПИПИТО,Е.К.Ц.К.ДЕСИ,

Тия двете пачи Пенчеви как смеят да занимават още хората с простите си личности. Я МАРШШ !!!

До Яна: И кое по-точно е клюка? Може би това, че Ивайла Бакалова е мутреса??? Интересно дали тя самата знае кой е бащата на детето й. То не бяха вълци, булдоци и всякаква подобна менажерия, минала през леглото й(и не само през него).

dreme mi na HUYA

КРАСИВИ АМА ПРОООООООООООООООООО БЕ

Ма верно последната мяза на Майкъл Джексън!

Стига с тази Пипи и Аня, стига с тези две лицемерни лигли, които са тръгнали всеки ден да ни дотягат по телевизията. Тази Аня докато, не направи щерка си известна, няма да спре да ходи от телевизия в телевизия и да се кара с хората. Дъщерята по-малко, но майката е много злобна.

Леле това изперкало Анче как може в тази помия да отиде все пак тя доста приказки изприказва за нивото и тн.

НЕ СПРЯ ТАЗИ АНЯ ДА НИ СУНИ ПОД НОСА КЪСОВРАТОТО СИ, НЕКАДЪРНО ОТРОЧЕ... АМА И ТО ВЗЕ ДА СЕ ВЗЕМА НА СЕРИОЗНО...

На Цвети Бранкова Танева много си личат намесите на хирурзи и коззметици - то филъри, то чудо! Малко като разместен пъзел изглежда.