Аврамов получил точки само от Македония и Турция

На официалния сайт на Евровизия излязоха списъците с точното класиране на участниците и броя точки, събрани от тях.

Обратно в новината

Коментари - Аврамов получил точки само от Македония и Турция | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

PESENTA SI E SYPER POLY4I SE DISBALANS NO BG NIKOGA NIAMA DA SPE4ELI

Човека праз не може да пее, точка !

Po-dobre da biaha pratili Valentina Hasan da im izpee Ken Lee.

На Краси и тези 7 точки са му много.

в деня на евровизия в заложните къщи имаше програма и залози за коя песен ще се класира на първо място - аврамовото виене заедно с чехия бяха с най срамния коефициент - 1 към 200 ,докато тези които продължиха имаха от 2,5 до 15. така че хората са го оценили и преценили преди да вие заедно с онази псевдо партийна певачка - петя

Що не изпратиха Ъпсурт ... и те нямат някякви страшни гласове (ама и не претендират ..), но поне всички ги харесват ... тоя дето цвили ... еми не му се е получила песента.

предварително гледах всички песни в Yutube и нашата най ми харесваше

на мен ми харесва нашата

предварително гледах всички песни в Yutube и нашата най ми харесваше

Нищо ново под слънцето-нали си знаем:каквато ни е държавата ,такива са ни и конкурсите.Човекът не е виновен.Някой го е посочил,платил и готово тръгва за Евровизия.Но и с Евровизия е същото-така,че нашето е по-малкото зло!

Мен пък ме е срам заради Красьо. Данчо Караджов не е злобен, той е непримирим към боклуци като твоя любимец.

Нещо не са ни наред критериите и музикалните вкусове в БГ. На финала почти цяла Европа единодушно оцени песента от Норвегия, а българския вот и отреди 2 или 3 точки. Странно ли е, че при такова разминаване винаги изпращаме песни, които не се класират.

stiga obijdahte mom4eto! Tolkova moge , tolokova pee, samo deto go nakaraha da si vairva che moge da islese i na mejdunarodna cena i tam da predstavia Bg! Toi ne e vinoven, vinovni sa tesi koito go dopusnaha da tosi konkurs ! No tova e v Bg i sa sajalenie shurobadjinastinata ne viree na drugo miasto .....

Youtube: Illusion - Misheard Lyrics ...LOL

toku 6to 4uh pesenta ot lubopitstwo ( s misheard lyrics :D ) . Iskam da pomolq avtora na tezi zvuci i (ako ima takiva) vsi4ki hora na koito im haresva par4eto da se udawqt w sobstwenata si urina. Dir ajde pusni go twa molq :)

ама да пратат догодина Азис бре, а бекволали да са Любо (ТЕ) и Васко кеца Найденов! тая поп-фолк-гей-дружинк няма начин да не пожъне успехи!!! напред, европеецо!!! адми ако и тоя път не ми пуснеш пост-а вече ще искам офиц. обяснение защо ми се налага цензура!

Само за информация:Тази вечер гръцката телевизия излъчи репортаж за сакос Рувас и класирането на Гърция на Eurovision.Сакис Рувас поиска извинение от феновете си.Това възбуди вълна от възмущение към истинските виновници за провала-автори,имидж от постъпката на Сакис,жирналистите направиха паралел между етика-политици-отгов мнение е,че не Сакис Рувас е този,който дължи извинение на народа.Причините се коренят някъде другаде-там,където се реализира идеята за представянето на една страна пред света.Гърците с много любов посрещнаха своя идол и с подобаващо уважение говориха и за победителите в конкурса.Не знам кой би се заинтересувал от моите писания,но би ми се искало по един или друг начин да се бяхме поучили малко от другите на патриотизъм,национал съпричастност,толера и уважение към другите.Резултатите са това,което са.Не е виновен Красимир Аврамов,че е стигнал до Москва.Помислете,за представянето на България/на цяла една страна/,може ли един обикновен изпълнител само да е виновен.Къде е отговорността на онези,които са именно в областта на културната политика на страната ни.Назовете имената им,искайте сметка за безотговорното отношение към към представянето на родината ни и рушенето на българското самочувствие.Една Албания,която доскоро беше обект на подценяване и подигравки научи уроците си и се представя по европейски/поне не се излага/,а ние,страната с музикални и културни традиции не можахме да разберем,че и тук важи принципаЕдин за всички,всички за един!И ако можехте да видите отстрани,колко много си личи липсата на самочувствие по лицата на наште сънародници зад граница.Тъмни балкански субекти,комплекси за избиване-това са негативи,които нямат място на международни конкурси,където не се представя индивида,а страната.Направете един преглед какви песни са печелили досега,с какво звучене.Проследете тенденциите в съвременната музика и европейския вкус и създайте нещо неше,автентично,но не натоварващо,запомнящ се,впечатляващо-какт направиха Елица и Стоян.Не се заблуждавам,че само те са единствените таланти в България.Търсете ги и им се доверете.Докато има пасивност ,ще царува кича!

КЪДЕ СЕ СКРИХА СПЕЦИАЛИСТИТЕ ТЪПАНАРИ КОИТО ГО ИЗПРАТИХА ТАМ. КОЛКО СА ЗЛЕ МИЛИТЕ, ВСЯКА ФОЛК ПЕВИЦА ЩЕШЕ ДА СТИГНЕ ПО-ДАЛЕЧ.

Stiga ste pliuli be bulgari izkriveniiiiiiiiiiii v Ispaniq i ispanksata pesen polu4i edva 15 ili 18 to4ki oba4e posre6tnaha pevicata kato pobeditel i kak q podkrepqt,vapreki 4e ne moje da pee hubavo ot pritesnenie.Za6to ste takiva ujasni be hora.Daje i da zagubqt tuk se podkrepqt i sa zadrujni a nie dje i da spe4elim ne mojem da se zaradvame za6toto nqkoi 6te zavijda i 6te pliue.STIGAAAAAAAAA! 4OVE4NIIIIII

Четвърти закон на манипулацията - Достоверността на едно твърдение нараства колкото по последователно и убедително го повтаряме. Който разпространява някакво твърдение, изтъквайки, че неговата достоверност вече е потвърдена от други хора, събужда потребност да се приспособим към множеството. При това няма значение доколко достоверността за другите действително отговаря на истината. Колкото броят на повторенията на твърдението е по-голям, нараства и готовността у възприемащия да се вслуша в посланието. Този ефект нараства, ако се умножава и броят на последователните повторения. Всички сте жертва на нещо, което ви набиха в главата. Къде ви е мозъка и акъла да видите ,че Краси Аврамов е ОГРОМЕН БЪЛГАРСКИ ТАЛАНТ!

КРАСИМИР АВРАМОВ - НАЙ-ГОЛЯМАТА ЗВЕЗДА, ЗАСЕНЧИ ПО ПОПУЛЯРНОСТ И ЛИЛИ ИВАНОВА. КРАСИ, ЧАКАМЕ НОВИЯ ТИ ХИТ!

Айде, стига сте говорили, че Аврамов никй не го понася. Лично аз съм луда по него. Проблема е в стадния инстинкт, когато няколко рогати завикат Не може да пее стадния инстинкт се задейства и се усилва желанието да се приобщим към стадото и да заблеем същото. АВРАМОВ МОЖЕ ДА ПЕЕ, БОГА МИ! ТОЙ Е ТАЛАНТ, ЩЕ ГО ПРИЗНАЕТЕ, УБЕДЕНА СЪМ, НО ДАСТА КЪСНО! Колкото до това кой и какво се класира, то си беше обречено и Лили Иванова да бяхме пратили на Евровизия, пак нямаше да минем на финал.

трябваше да пратим оная с КенЛи...

Както винаги , не лансираме чуждия но категоризираме и своя . Дали пищешите разбират и са професионалисти . Сигурно колкото аз. Може би критерия не е на ниво или гласуваите за повече пари . Е до кога така . Защо няма композитори в жури .Хора доказа ли се . защо не се мисли каква песен с цел достоино да нипредстави а друг е въпроса кои е добър за изпълнител . Защо една ужастна гавра с един певец .Ами ние го унищожихме преди да го покажем ами дали бе скрито това за Европа . Маи пак не се мисли а се категоризира . добре е да се дава мнение но без еснафщина , егоизъм а една конструктивна критика .

Ооооо невероятно клипче невероятно попадение!И аз умрях от смях!Благодаря

E kakvo e vinovno momcheto... to tolko si moje. Osven tova tezi koito sa go pratili tam da se izqvqva se rezilqt, t.e nie- celokupnia BG narod. Ako vota e naglasen zna4i neshtata sa oshte po zle , smisal 4e celokupnia BG narod nqma dumata taka ili ina4e

ужас

у нас не се работи за ;надскачане; над себе си.работиме на темата-прееби другарче от 1300г. абе хора-тихо,тихо направи нещо и кажи-засега толкова,хайде сега да го доправим докато стане поне;vw;,и почваме пак ,не спим и пърдим-дано се доближим до bmw и пак наново-без омраза и завист но краино критично/НЕ ЗАВИСТ/ ище дойде малкият ,но сигурен резултат откриващ пътя към поне къ трабанта/майбаха/ не е направен за 1-2години.ако ли не пак ще ни дадат 2-3 точки и бой ще ядеме.АНАДЪМО/разбра бе дебела главо. една СЪРБИЯс музик. традиции с тъпа песен спечели домакинство, а ние и бой ядеме,а света се весели...

Стига сте си търсили оправдания с етническия вот и организираната подкрепа - ако видите в официалния сайт на Евровизия кои точно страни дадоха на Александър по 12 точки, ще ви падне шапката - това са 16 държави, а доста от бившите републики не дадоха по толкова, защото Молдова и Украйна се подкрепяха взаимно, Азърбайджан даде на туркинята, въобще голямата победа се състоя независимо от етническите подкрепи и нагласените интрижки... Просто песента си беше хубава и си спечели - това е истината, и момчето беше чисто и приятно, това харесва на хората, представете си! Ще се наложи да се приеме мисълта, че хубавите музикални произведения и професионално направените медийни продукти се харесват на много хора по цяла Европа, Азия и дори Израел! Чудно ли ви е - хората не плюят всичко живо и умряло по принцип, не търсят всичките недостатъци на ближните си .. . гласуват си за хубавите песни, просто и логично.

Аз съм ебати пича, а България не ме обича! Сега остава да кажете, че и Антония от Перник не е хубава! Не разбирате от изкуство!

Потърсете в Youtube Illusion - Misheard Lyrics, и ще видите най-щурото видео, което може да се направи на тази песен. Аз лично паднах от смях. :)

Duda ami ti ot koia planeta si? ot planetata na PROSTOTIATA! Ei, mnogo prost narod be!!

Цели СЕДЕМ точки на полуфинал? Господи, къде гледат до сега великите звукозаписни компании? Момче, ако още не си подписал с никого след този умопомрачителен успех, просто не знам на къде върви света!!!

Най-накрая сам да се убеди тоя некадърник и педал, че ни изложи пред света, както и се предвиждаше, че неговото отиване в Москва и зяене там ще ни изложи яко! Е, сега е факт вече. Много обичам хора, дето казват на черното - бяло и всячески въртят и сучат, само и само котка по гръб не пада да изиграят. Да, ама светът и запада не са сляпи и глухи, и отдавна ни се подиграваха по форумите за тоя боклук, дето някъде четох мнението на негов колега от пантомимата, според когото и за пантомима не ставал човекът-Гъз. Жалка картинка, ама това е защото у нас в България всеки се занимава с това дето не му е работа и дето не може/не му се отдава. Всеки може всичко и разбира от всичко. Жив пример - Краси с педалската визия и прическа тип паница - ми преди бил мим, ама му писнало, хайде сетил се той , разбираш ли, от днес ще става певец, и то ГОЛЯМ , е как, в Кодак театър ще пее, кой е той...ние нищо не знаеме ехееей... пасти да ядеме ние. Голям певец, голямо чудо - дошъл да покори България...ехееее... и даже да ни изложи пред света и в Евровизия на пръста си навил - аз съм голямата работа, аз съм човекът-глас- и сам си лепнал етикет, че е Глас въобще, и сам си вярва до край... Ама нали има кой да му плаща SMS-ите и да фалшифицира нещата тук у нас, дааа, ама в Москва нещо не минава тоя номер май, а ? Кажи Краси-педераси , кво стана там, а , не ти минават номерата там ли ??? Ми дааа...в Москва няма Кодак театър и дърти богати бабички, които да мамиш за да те издържат за мили очи и лъжи!!! Даам, там не те кльопат за музикалната ти инвалидност и бездарие, съчетано с педалският ти вид, виене на сцената и дегизировка тип Батман и Мортиша Адамс ! И преди го казах - ще ни изложи тоя педерунгел като кифли, и сега ме е яд, че в Европа като се каже България и ни асоцират освен с не отишлият си комунизъм тук, кражбите на евро-субсидиите, ами сега и с това чучело бездарно Човекът-Гъз. Да се маха, че ако го побарам тоя на улицата и ще му направя главата с подстрижка тип средновековен шлем и ще се чуди къде да се завре за да не му изтръгна гласните струни и гръкляна на тоя евнух !!! А , че и победителя в конкурса е пълна трагедия и той...това е друга история. Та тоя дечко може и да може да свири на виола, ама да пее...нанаци. Детска песничка и мелодия от типа на Я играю на гармошке (цигулка в случая) ...ден рожденя толко раз в году... не може да бъде сериозна песен, която утре всички да си тананикат и да завъртят радиата по Европа ! Просто за него гласуваха Русия и републиките от една страна (защото си е руснак все пак!) и от друга скандинавските страни без самата Норвегия , защото така изтласкват пък себеподобната Норвегия - всичко е въпрос на сметки и математика, не, че парчето е за първо място или пък защото детенцето А.Рибак има прекрасни гласови данни и присъствие на сцената. Че той приличаше на Дима Билан във физиономията преди да бъде увлечен в големият руски шоу-бизнес. Двамата един до друг изглеждаха като Дима Билан - преди и сега. По-скоро детето спечели заради сладникавата си детска муцунка, която буди умиление у по-дъртите, не беше от пеене и готино парче.Само 4-5 парчета ставаха в цялата Евровизия - това на албанката, азърбайджанката (и то заради Араш- че това си беше парче в негов стил от всякъде!), германеца, Сакис Рувас и туркинята. Другото си беше БОЗА с главно Б! А да не говорим пък за това - кво търсят въобще на ЕВРОвизия страни като Русия, Израел, Азърбайджан, Турция и други подобни ?!? Каква Европа са те !?? Правлино италианците се отказаха от такава ЕВРОвизия и по този начин те ВЕЧЕ бойкотират псевдо-конкурса. Според мен трябваше да отиде ДесиСлава с парчето (вярно, старо, но добро и подходящо, така с бг. народни мотиви, като за Евровизия - да има нещо и от самата музика на Бг.) Пустоно лудо и младо - хем е класическо народно парче, хем е със съвременно звучене, хем тя може да пее и има нужната визия. Поне със сигурност няма да се изложим.

Човека ГЪЗ! Като отвори уста излиза пръдня!

Не знам защо пишете, че не е имало тази година етнически вот, като певеца от Норвегия си е чист руснак !!! От както гледам Евровизия само Гърция спечели без етнически вот. Всички руски и сръбски републики гласуват за себе си !!! Крайно време е да се измисли нещо по този въпрос !!!

Таланти си имаме,но връзкарите са ни повечко:)

po-ujasno neshto narecheno pesen ne biah chuvala. PAK SRAM ZA BALGARIA. F... you Avramov, grozen pederast, varvi otkadeto si dashal i ne se vrashtai v BG

Като не става и всички виждат, че не става, защо да го подкрепяме? Нещо логиката куца, длъжни сме да подкрепяме измислен победител от нагласен конкурс? Не е злоба когато нещо като тази песен не става, просто да го кажеш. Има разлика м/у злоба и най-обикновено изразяване на негативно мнение. И въпреки всичко все пак мисля, че песента с подходящо изпълнение, представяне и може би малко по-смислен текст(но те на Евровизия не държат особено на това, така че все тая) би могла да постигне нещо.

Ами какво да се оплюва, човека толкова си може... Цяла Европа го видя... естествено хората не разбират от музика, Човека-глас трябваше да спечели. Върховна тъпотия, че ни представяше, и с просто ухо се чува... Сега ще има хора, които замазват певческите му умения с оплюване на слушателите. Ами когато една песен не се хареса на слушателите - това не е оплюване. Въобще този човек тръгна да ни представлява въпреки общественото недоволство!

a za DEEP ZONE PROJECT i kak'Yoanka ot minalata godina pomnite li? che koi ne kaza, che sa zle? vsichki mrunkaha pak... che daje imashe i znaeshti, che cherveni pari bili vzemali... ai-siktir i muzikanti... mrunkachi sme nii, bulgarite... na men pesenta mi haresa, a az sum muzikant... ne sporia za dostoinstva i prochie... na Poli pesenta moje i da beshe hubavo, no ne beshe nishto razlichno... a Mariancheto... nali i tya pia tam, s Azischo edna godina... be, aide da sprem da se pliyuem be! BULGARI SME I BIAHME DLUJNI DA SI GO PODDURJAME!

за пеенето нищо немога да кажа аз самата съм гола вода за да коментирам,но песента е просто супер,много ми харесва и си заслужава

Аврамов, моля те ако четеш тук чуй песента на Исландия и тогава продължи да се занимаваш с пеене. Още на първо слушане хубавите песни се усещат... със сърцето... лошите такива - също...

да се надяваме, БНТ да направи нещо срещу купуването на гласове. не може Краси никой да не може да го понася, а той да вземе 50% от гласовете. Тия от БНт са поредна година се изцепват. ако не могат да го организират, да го дадат на друга телевизия, където да се надяваме, че далаверите с гласовете ще са по-малко.

И тези точки са му много. Това е човек, който не може да пее вярно. Или поне тази псен я пее невероятно фалшиво. Като има глас за една октава да пее песнитре в тази октава, а не да вие грозно във всички други тоналности.

Снежке, като си гледала това предаване по руската телевизия, разбра ли, че имаше хора, които не бяха доволни от избора. Чули някой от тях да оплюва спечелилия? И муз. критици и артисти и музиканти казваха Това не е моя избор, но да му е честита победата. Нямаше обвинения, нямаше грозни изказвания и обиди. Доказаха, че са класа над нас.

тоя нещастник тъпанар аврамов да се види къде е и какво представлява... то и тези точки са прекалено много за идиотското му квичене и смахнато държание... и с тия два крокодила на сцената - страшна картинка... направо незнам какво някои са очаквали да стане... ненормална работа, това е истината... нещастници... българска му работа

tozi konkurs e tolkova maloumen, 4e nqma na kade pove4e...ne samo na6ata, no i pesnite na drugite u4astnici bqha sy6to tolkova banalni i posredstveni...za kakvi hitove se govori izob6to ne moga da razbera...super zle

Ей, страшни сме просто, бива ни във всички отрицателни неща, не виждаме по-далеч от носовете си и се мислим за най-можещите и най-великите...... Защо не прочетох никъде по чешките форуми да оплюват техният представител /беше просто потресаващ/, а нашата помийка тук преля просто :((