Красимир Аврамов и Юлиан Вучков на промоция на книга

Пиарката Мариела Нейкова, известна още и като съпруга на Цецо Елвиса, направи промоция в пиано бар Камино на дебютната си стихосбирка "Ангелизация".

Обратно в новината

Коментари - Красимир Аврамов и Юлиан Вучков на промоция на книга | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая Теди ...и тя певица колкото него.Да си седи в чужбина ,ама кой я слуша там.То да ти писне от самозвани Сливенски цигани.

KRASI E SYPER

Ако познавахте лично Цецо и Мариелка, едва ли щяхте да пишете такива гадости за тях ! Те са просто невероятна двойка и страхотни творци. Обичам Ви ! Само така ! :-)

Цецо, езикът ти е малко простоват / да извиняваш/, ама пред публика щом си станал известен - трябва да държиш на имиджа си !!!

Браво на поетесата, интересна книжка... Краси и Теди обичам ви!!!

Психоложката конкултира ли Професора и Аврамов? Първия като клиничен случай, а втория от стрес е получил психическа травма и не може още да се осъзнае на кой свят се намира. Елвиса позеленя от яд.

Мяу! (Из новата песен на К. Аврамоff)

Стига сте плювали по Аврамов.Той е много велик певец.

Obicham te, Krassiiii! ISkame hit!!! Hit!!!!

Как не го е срам този Аврамов да се покзва където и да било се чудя? Не съм виждла по-бездарно и надуто същество,ама горкия наистина си вярва, в това е проблема! а Вучков...без коментар просто!

kvo da pravi avrama kato se osra na viziata :)

Абе скриите го този Аврамов бе, дразни ! Пешо малцинството дето продава семки пред гарата е по-забавен него.

Защо провокирате отново форума?!

Господи, какви утрепки! Примитивизъм лъха на талази! А най-тъжното е, че си вярват, и някакви продажни журналисти са готови за една безплатна пържола да я обявят за поетеса и едва ли не да я сравнят с Багряна. Каква поетеса е тази клета женичка? Чух това, което се рецитира от тези смешници - това не е поезия, а рими на ниво тутурутка-будка. Сган! Нека си правят жалките промоции и да се наливат с бяло вино Калиакра, но защо медиите отразяват насериозно този пошъл панаир и ни го пробутват за изкуство. Напрао ривъ като магаре, казва този нещастен човечец Цецо елвиса. Е, това е най-точното описание за опитите на жена му да бъде звезда.

Marielche ........Moite pozdravleniq!!!!!!!! Imam nabliudeniq vyrhu tazi knigata ili po-to4no vyrhu rabotata sprqmo neq i sym ubeden 4e 6te ima uspeh.Sloji mi edna broika ot knijleto v saka za moreto........4akam q s netyrpenie.......! mersi predvaritelno :)))))

Браво,Мариелче!Страх си!

NAI-NEZDRAVOSLOVNATA KOMBINAZIA- KVI4ASH BEZDARNIK I IZKUFIAL OLIGOFREN

Добър човек е Краси...

книгата е доста лютива но наистина е жива:)) купете я.......заслужава си!!!

aveee vie do koga 6te grozite dir.bg beeee patociiiiii na men ne mi xaresva6 az sam mom4ee3ree da znae6666

Мъка, мъка ... Тез хора сериозно са си повярвали :)))

на някой българи не е ясно какво е срам! За Аврамов - скрий се докато се забрави срама за теб!!

tova e 4oveka pederas :D :D :D

Мариела направи невероятна премиера! Успя да докосне сърцата на всички присъстващи, толкова беше истинска и чувствена атмосферата, която създаде. Успя да ни накара да изпитаме цялата гама на човешката емоция, смяхме се и плакахме...Най-невер представяне на книга, на която съм била!Уникална книга! Успех!

Е, каква ти Евровизия, бре Квиченцо, важното е, че влезе в хайлайфа, сега няма да мине статия без да те споменат. Отърка се у другите кокошки и стана петел... едва ли, но... така де събирай сега плодовете на успеха, пък другото се забрявя. А, да - в България има такова определение - гьонсурат, отива ти, какво че и в Москва се изложи, важното е на светски събития да си.

Стига сте го лансирали тоя бездарник бе!!!

xa-xa-xa

Теди е голяма грозотия, а и като певица нещо хич я няма.Уж мъж финландец си взе, пък нещо повече при мама и тате си стои.

4oveka ku4e moje da 4ete ?!?

Няма спор, че тази стихосбирка ще вземе нобелова награда, 100% сигурно е! А пък това, че ПРОФЕСОР Вучков е бил на промоцията това си е направо вселенски успех.