Гергана Паси направи фотосесия за светско списание

Министърът по европейските въпроси засе ексклузивна фотосесия.

Обратно в новината

Коментари - Гергана Паси направи фотосесия за светско списание | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че то половин България спи с политици, а другата половина са им роднини, състуденти, съученици, съседи, приятели и т.н.

Това е БЪЛГАРИНА!?! Завист, Злоба, Компетентност по всички теми, Критика на всичко и на всички, Пълна липса на самокритичност! Примери - отношението към кадърни, красиви, креативни, доказали се талантливи личности от: спорта(Бербатов), изкуството (Лили Иванова, Вежди Рашидов, Стефан Данаилов), така наречените ТВ и кино звезди, и разбира се политиката(но защо г-жа Паси?). Уважаеми Дами и Господа, Скъпи Европейци, най-напред се вижте в огледалото и се запитайте дали Ви харесва картинката?

Брааавооо!!! Хайде сега да си припомни лудориите, с които е известна от студентските години, заедно със сестра си, и да се снима в някое долнопробно порно списание. Ще си го купя, дори да струва 2,50 лв. Между другото, на живо е зле. Поне така беше преди време в пиано бара, от който си тръгна с шефа на Булвария (доста дърто бившо червено ченге), който дотогава си я пощипваше подпийнал. Все пак, живеем в държавата на проститутките. И Антония първанова беше там. Тя пък какво дърво е на денсинга! Робокоп!

За каква средна възраст говорите, хорааа? И за каква ми ти запазености и т.н. на тази възраст (явно се има предвид, че е преклонна)? Та тя е на 36 ненавършени!!!!

какво ме интересува тази златотърсачка?След като Паси я нареди някъде ще търси следващия

На кой олигарх надува кавали тая евтина проститутка с преправени и не чак до там изтънчени маниери? А защо се ожени Мони за нея? От чисто заблуда, въобразявайки си че Дионисиев и обкръжаващите го Протойерйци ще му четат вестник или нещо подобно. Много са зле натрапени и не стоят добре

МИЛАТА НЕ СЕ ЛИ ВИЖДА САМА ТА ДА Я ГЛЕДАМЕ И НИЕ

Бинка е умна, талантлива, харизматична. Обаче сигурно е трудно да се живее с нея. Около нея няма пространство за никой друг. Една по-обикновена и по- тиха жена е идеалния вариант за уморения петдесетгодишен мъж. Оставете ги хората, ще се оправят. На Бинка пожелавам много нови творчески и лични върхове, в нея има и сила и хляб.

много е грознааааааааааааааа

Тази министърка нищо никога конкретно не казва, освен думи, думи, безцелни думи... Не искам тя да ме представя пред никого о никъде просто, защото тя освен със себе си, с друго не се и занимава. В общи линии, една к*рва на челен пост. Може би, затова прокопсваме като народ и като държава. С. Паси трябва да си я държи вкъщи, защото цялият им романс е един ГОЛЯМ КОНЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ.

Уфца проста!

Любовта е сляпа , но май повечето пишещи тук сте сметкаджии и измервате всичко през собствения си мироглед. Нведнъж съм виждал хубави жени обладани от мъже,които нито са красиви нито имат финасови възможности... Хора всякакви. Аз лично харесвам Гергана Паси и Соломон Паси поотделно. Не знам какво ги е събрало , не е и моя работа. Бъдете сигурни, поне половината мъже на тая възраст биха сменили половинката си за такава мацка ако имат кураж или възможност. Повечето обаче нямат и затова ви търпят. Така е устроен мъжа още от древноста. Всеки велик мъж е имал и нещо извън брачното ложе. :-))) Младото си е маладо и всякави скъпи помии кото ползвате за да се подържате не могат да го заместят. Успелите мъже имат нужда от нещо което да им подхожда.

mnogo grozna e gran4arova-pasi,blqq

прилича на жената ха Хаус :) , но не е толкова магнетична

Тая па....ква фотосесия? Да няма температура?Смях-фот

Тая курволетка май откри естественото си амплоа! Може би, ако разсъблече още малко застаряващото си анорексично тяло ще повдигне позатихващия си политически рейтинг! Тежко му и горко на математика Монката, когато събере две и две и получи четири! Сега сбора на колко е равен си знае само той!

grozotiq do 6iq

OTVRAT!!!

Kakvo mu haresa tova hubavo momi4e na Moni da si kaje!

Мога да кава само че е много красива жена,виждала съм я на живо и изглежда още по-добре.Ако повечето жени на нейната възраст изглеждаха така щеше да е много добре.

Реши да вземе Паси, когато юнака започна да строи хотели край Смолян, по пътя за Пампорово. Комерсиален брак. Елементарна персона. Комуникира със заучени клишета и фрази. Вече е аут от политиката, освен ако не легне пак с някой за посланическо място. Достойна наследничка на к.....е Коен и Кирчева. Иначе Мони е евреин, колкото и аз съм евреин. При майка българка няма как да стане по техните закони. Ех, това платено обучение и гювендийски нагон, какви врати отварят ? Ако и се отвори друга възможност този проскубал козел ще го разкара. Да живее демокрацията.

Много хубави и интелигентни жени има в България.Обаче ако не беше Соломон Паси Гергана нямаше да е тава което е.Когато си изпълни функциите,Гергана ще му покаже пътя.Все пак 20 години разлика не са малко.Като интелигентен мъж Соломон вероятно знае това,но се наслаждава на мига.Няма лошо,всички сме хора.

искам да Ви попитам, колега, според Вас не е ли логично един човек да изживява времето и дори модата, когато е на съответните години? Нали не мислите, че всички успели жени или мъже някога са били млади, тийнейджъри. Дали Ви се е случвало някой възрастен човек да Ви каже: А-а-а, този колега аз го помня. Носеше пелени до три годишна възраст, например. В заключение, всички сме носили пелени, ботуши, къси панталонки или какво и да е друго, но това не пречи на човек, когато има качества да се развива и да успява.

За такива , Великия Радой Ралин беше измислил много тона дума - властитутка.

МНОГО ЖАЛКО ЗА НЕЯ. КАКВО МУ ХАРЕСВА НА ТОЯ СМЕШНИК? ТОЙ БЕШЕ НАЙ СЛАБИЯ ВЪНШЕН МИНИСТЪР НА БЪЛГАРИЯ КАКТО И ТОЗ ИВАЙЛО КАЛФИН. ПРОСТО НЯМА КЪСМЕТ С МЪЖЕТЕ. ТЯ ИНАЧЕ МНОГО УМНА И КРАСИВА И Т.Н. ЗАСЛУЖАВА ПО ДОБЪР МЪЖ. АМА МЪЖ. ЗА МЕН ТОЗИ СОЛОМОНЧО НЕ Е МЪЖ.

Познавам Гергана от университета. Тя беше в курса на студентите платено обучение, а аз в държавната поръчка. Гергана тогава носеше къси панталонки, ботуши покриващи коляното и чорапи мрежа. Нямам нищо против тези неща, но взети заедно създават визия, която сега тя се опитва да скрие и да се представи като елегатна успяла жена. Соломон Паси е трамплин за нея и тя умело го използва, докато й трябва. Горкия, ако мисли, че тя го обича.

СТУДЕНО И НЕПРИЯТНО ИЗЛЪЧВАНЕ

Паси и Грънчарова са пример за ДОСАДНА светска двойка,която непрекъснато се навира пред медиите и ни занимава със себе си. Неприятни, нахални, но много пробивни.

mnogo krasiva i estestvena jena,no kakvo pravi pri tozi grozoboinik,tova se chudia.Ima goliama izgoda ot tozi brak moje bi.

На живо е много зле. Слаби, патрави крачета, яко бръчки....

Ako tazi jena trqbva da me predstavq Bylgariq v sveta na politikata az li4no nqmam nikakvi vyzrajeniq.Umerena e v izkazvaniqta si, stilna, dobre izglejda6ta jena...

На времето за Бинка Пеева не се писа толкова много, нито пък се появи по кориците на списанията. Тя обаче си отиде и го остави Мони Паси да се качи на следващия влак. Дано да е успешно качването. Б. а. - Бинка Пеева - екс г-жа Паси

Прекрасна е!Жена с обаяние и чар!И с много енергия -изобразена на фейса и!!!

какъв секс с тоя пияница

Гери,без мое разрешение не се снимай гола.

Що не се скрие тази к-ва. Какво прави в правителството освен да к-ва? Защо трябва да я издържат данакоплатците???

Не ме кефи тая. И министерският и пост беше измислен. След като стана Паси, разбрахме защо...

Хайде да я видим гола. Искаме я гола, искаме я гола.

Снимките на Г.Паси безспорно доказват предимствата на програмите за обработка на изображения и грима. Който я е виждал отблизо знае...

Явно нищо не разбираш от мъже щом търсиш от тях красота и сексапил. Амбициозн жени обичат успели мъже . А за секса отде знаеш , че Паси не е някоя секс машина :-)))? Сигурно си някоя пикла дето лети в облаците и хабер си няма от живота. Гергана Паси е много красива запазена жена на средна възраст.

Министър, манекен и т.н. Сега ако извърти и една свирка ...

Тази слаба жена няколко пъти доказа, че не разбира от политика. С брака си с този сляб мъж доказа, че не разбира и от мъже. Те сега ще зяпна да я чета какво търси у него. Явно не е сексапил, як секс, красота.

na jivo e o6te po-hubava.

Bravo-mnogo hubava jena))

Prekaleno mnogo se afishira tozi nov sxuzna Moni Pasi i Gergana/ kato Pasi./ Predi intervuiraha i bivshata mu sxpruga po mediite.... Da si jiveeiat krotko , bez tolkova pokazvane..