Андрей Слабаков разказа за баща си

„Щрихи от една споделена любов“ е заглавието на единственото интервю, в което Андрей Слабаков разказва пред съпругата си Ернестина Шинова за баща си Петър Слабаков след неговата кончина.

Обратно в новината

Коментари - Андрей Слабаков разказа за баща си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

петър слабаков ебил добър еколоог иактюр нека винаги сегордем него исйоско необичам велкокънев край

петър слабаков тъкива хоратрябват къто петър слабаков ане къто волен сидеров и иван костов детосамо плюят призидетнта изатуй ако иванкостов сакандатиразапрезиде край

koko, koko, koko..... 4ovek kato ne znae kakvo da kaje ili nqma elementarna obsta kultura - po-dobre e da si myl4i. Aktiora Petyr Slabakov ima 93 roli samo v kinoto - za teatyra ne znam kolko sa. Ti ako si gledala pone 2 filma ot tiq 93 pak dobre. Eto ti edin link da se ogramoti6: http://w

Толкова натурален, самобитен, истински, не може да не е велик артист. Такива са големите хора. Мир на духа му

Андрей Слабаков разказа за баща си ,ами той с това е известен с баща си .

Андрей Слабаков разказа за баща си ,ами той с това е известен с баща си .

Андрей Слабаков разказа за баща си ,ами той с това е известен с баща си .

Слабака беше човек...с главно Ч...и аз харесвам повече животните от хората, кучето или котката ги биеш и те пак идват при теб..когато съм много ядосан като срещна някоя котка и ядът ми минава...имам в двора си 11 котки...понякога им се ядосвам защото ми правят бели но ги гледам с любов....искам да ги занеса някъде защото са много но не ми дава сърце...Слабака е добър актьор един от най добрите и винаги съм го гледал с уважение....честен човек....няма такива, няма....но това е биология, всички ще си заминем от този свят но да се замислим колко от нас ще оставят някаква положителна диря в живота си, за да ни помнят с добро като Слабака!!??...озлобе сме, крадливи сме, завистливи сме,..и т.н всичко лошо се е събрало в нас..може би това е белег на времето, просто ситуацията е такава..но преди всичко нека да бъдем ЧОВЕЦИ..да се опитаме поне..нека

до КОКО За Вас, вероятно, е трудно да се изиграе запомняща се роля... Допускам, че това може да се дължи на проблеми с паметта. Вината не е Ваша.

poklon pred pametta mu i mir na praxa mu,oprosti go gospodi i ne zabravjaj za nas

Мадам КокО, Вие да не сте Шанель? Толкоз изтънчена и шокирана от непосредственото държание на един непосредствен човек. Много Сте превзета, Господжа! Може би сте и велика. Мерси, че отделихте от времето си да образувате мисъл по темата.

Слабаков е несравним.Синът му може да се гордее с него и да се стреми да достигне върховете в изкуството постигнати от баща му.Поклон пред вечно живия Петър Слабаков.

Тоя па Андрей слабаков нищо не е направил, а всеки ден е в медиите. Само за цигарите си говори все едно той ги е измислил. Ако беше голямата работа нямаше да се натиска навсякъде, а щеше да върши нещо.

Петър Слабаков беше истински! В живота не играеше роли! Помните ли гостуването му при Слави!

dano ima pove4e talanti kato nego....

КОЙ ВИ Е КАЗАЛ НА ВАС, ЧЕ РАЗБИРАТЕ ОТ КИНО, ЛИТЕРАТУРА, ИНТЕРПРЕТАЦИЯ И Т.Н.? ПЕТЪР СЛАБАКОВ БЕШЕ СТРАХОТЕН АКТЬОР! ВСИЧКИ РОЛИ, КОИТО Е ИЗИГРАЛ В КИНОТО СА ЯРКИ И ЗАПОМНЯЩИ СЕ. НЯМАМ НАМЕРЕНИЕ ДА ТЕ ПРОСВЕТЯВАМ КОИ СА ТЕ, ЗАЩТО НЕ ЗАСЛУЖАВАШ И ЯВНО НЕ СИ ГИ ГЛЕДАЛ/А/. МЪЖ ЛИ СИ /КОКО?!/ ЖЕНА ЛИ СИ /ПИШЕШ В ЖЕНСКИ РОД/, НО СМЕЛОСТ ДА СИ НАПИШЕШ ИМЕТО НЯМАШ. ТЪПА, НЕГОДНА ОСОБА.

Жалко, че вече не е между нас. Дано е спокоен и щестлив там, където е сега!

ДАНО ДА ИМА ПОВЕЧЕ ХОРА КАТО НЕГО. ПОКЛОН ПРЕД ПАМЕТА МУ

Няма защо да се заблуждаваме. България ФИЛМОВИ актьори никога не е имала. Това е, обаче, друга тема. Мир на Праха му.

Всички пишете колко велик е бил, какъв добър човек, колко способен и т.н. А всъщност някой познава ли лично Петър Слабаков? Как пишете неща, които не знаете?!? Оставете близките му да говорят (ако желаят да говорят). За нас остават коментарите за работата му като актьор - нищо повече.

генилните и талантливи хора са обикновени-именно в това се състои необикновеннннннност им.петър слабаков беше точно такъв.и той е много по-жив/макар и завършил земния си път/от много други,които не знаят защо стъпват по земята изобщо.той еголям актьор и голям Човек!дано душата му да е спокойна там,където и да е то.

goliam aktior i 4ovek

Добре се е сетил Андрей. 1 неграмотна жена съобщи по новините, че е участвал г-н Петър Слабаков в Шебъл. Явно бедната госпожица е учила в западен университет журналистика и в часовете по литература не е изучавала български произведения.

Мир на праха му! Велик актьор, човек, баща, общественик... всичко... Поклон...

Петър Слабаков беше и си остава велик актьор. Няма негова роля, която да не ми е направила силно впечатление със своята непосредственост и обаяние. Просто той беше Човек. Не е необходимо нищо повече да се каже.

Ще ни липсва Петър Слабаков! Голям талант ,голям актьор! Мир на Праха му...

Прав си Рони. Велик българин.Де да имаше повече такива в управлението на държавата.Жалко ,че орисията ни е балканска!

Актьор с главно А и човек с главно Ч.

Вероятно се ръководите от максимата:За мъртвите или хубаво, или нищо В последно време стана мода след смъртта на някой актьор за него да се говори колко е велик и неповторим.Според мен в българското кино и театър има само по-добри и по-лоши рецитатори на текстове.Школата на Станиславски вероятно го изисква от тях,но това е тъжната истина.Щастливо изключение са само комедийните ни изпълнители.За мен П.Слабаков не е изиграл нито една запомняща се роля, а и до днес смятам,че след ролята на Шибил в едноименния филм,не може да има по-голям режисьорски и актьорски провал. С нищо не съм запомнила и политичиската му кариера.Винаги съм смятала,че да се държиш арогантно и невъзпитано,да се правиш на особняк,може да е интересно ,но не е стойностно качество.

Поклон пред човещината и таланта на Петър Слабаков! Беше забележителна личност.

GOLIQMA LICHNOST beshe.......! :-( Pochivai v MIR ! De da biqhme povecheto kato NEGO ....

велик,велик,велик!!! е в простите неща,а той наистина беше обикновен,то истински.такива хора се раждат рядко,нсо пък струват за хиляда!в този смисълпетър слабаков е по-жив/макар да не е между нас/от много други,които газят земята без да знаят и те защо?

ЧОВЕК,с главно Ч!Поклон!!!

Наистина достоен българин - малко такива останаха.Бог да го прости!

ЧОВЕК С ДОСТОЙНСТВО И ХАРАКТЕР ! НЕ ОСТАНАХА МНОГО КАТО НЕГО. П0ОКЛОН !

велик актьор! Поклон пред него!

велик човек

Петър Слабаков е Велик човек. Всичко му е велико: и държането, и говора, и простотата с която се изказва, и човещината му, и честността му, и гордостта му, и това че се радва искренно на обикновени човешки неща, не се величае, не преиграва, да не говорим за качествата му на артист на които сме се наслаждавали всички. Защо няма повече такива хора в България??? И то на ръководни постове??? Явно ръководните постове са несъвместими с горните качества!!!