10-те най-актуални елемента за модерна визия през лятото

За лято 2009 има няколко неща, които не е препоръчително да пропускаш, особено ако искаш да си супер модерна и шик, пише модният сайт Viewsofia.com.

Обратно в новината

Коментари - 10-те най-актуални елемента за модерна визия през лятото | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

MNOGO TOCHEN KOMENTAR!UCELI PRAVO V DESQTKATA!TIPI4NO ZA PROVINCILANITE GRADOVE!PS-AZ SA6TO SAM OT PROVINCIATA...OT NAI-ZAGUBENIA GRAD -SHUMEN...

ее не

Така като гледам какво са написали масата от хора,направо ви се чудя,как може да се възмущавате на модните тенденции,все едно да се възмощаваш,че ще дойде зимата или някакви неща,които са факт.Модата ще я има със или без вашето неудобрение,а и никой не ви е задължил да я спазвате,просто това са тенденции и според мен има интересни идеи които може да вземете,а и винаги може да си имаш твой собствен стил и да си модерен просто взимаш някой елементи от модните тенденции който ти допадат на теб,а вие всичките като сте се почнали направо е смешно.Верно е че има някой безумни идеи но никой не ви е накарал със закон да ги носите.А мога да ви кажа,че съм виждала мн смешни комбинации и страшно демоде които са били модерни примерно преди 5 години и простеят и те вече си изглеждат селски.Селянчето излязло от село и си носи както казвате не каквото е модерно а нещо от на баба ми времето ебаси модата!

С пуловер ли ще ходиш???

Очевидно този сезон няма да съм модерна, защото НИКОГА нама да тръгна по потник.....и то такъв, какъвто е модерен-обикновен бял и малко стар и мръсен?????

Навремете ни задължаваха да ходим с униформи, а ни е съпротивлявахаме срещу това. А сега всички гледат са са еднакви,унифицирани, индивидъалностм, стандартни,аптекарск шишета

При 40 градусови жеги кожените панталони са абсолютно задължителни.Както противогазите-за ок

роклите с едно рамо са изключително подходящи ако си крив или с гърбица, да ги скриеш

Продължава модната тенденция жените да се обличат като проститутки, а да се държат като девственици.

Модата винаги е била, е и ще бъде нещо временно! Стойностните и умните хора се обличат и обуват в това, което им е удобно и не се водят по временната простотия, наречена МОДА!!!

Gluposti na tarkala. Vseki si nosi kakvoto si iska i na nikoi ne mu puka za moda. Moderni se opitvat da badat seliandurite, shtoto niamat stil.

е, за платформите не познаха. от тях в Бг няма отърване поне от десетина години и на драгия купувач са му писнали.

Рядко пиша коментари, ама твоите простотии не ми оставят друг избор. Нямам идея от къде черпиш тези познания в областта на модата, но те са отчайващо погрешни. Моля те, не ги споделяй пред хора.

xaxa,kojeno za lqtoto,teq na red li sa :d

мини джинси панталонки - LOVE

Am'chi vuiiiii, nii takiva rabuti niamami u nash'tu s'elu. Vuh, vuh, vuh!

Защо не пуснахте това, което ви бях написала ? Човек като чете списваното от вас по интернет страниците, си мисли, че най-достойно заслужавате златен приз за приноса ви към българското опростачаване.

Помощ! Като лъснат това лято всички в метали ... няма ли да разделите модата за дами с различни възрасти и размери ?! Не за всяка фигура всичко е подходящо, дори и да имаш парички ... :)

Ти май си педал и то,СЕЛСКИ.И хабер си нямаш за Dolche y Gabana,Armani и др.дизайнери,които правят потници тип дреха,и класически-бельо. И при двата случая потникът е за носене,само селяни като теб си мислят,че е модерно да не носиш потник,и не обиждай строителите,те са работливи хора.

Секси кожени панталони...ще умра от смях.

аутфит ли?! прекрасна българска дума! хвала на такива журналисти!

кожените панталони най ма впечатлиха...жена с такива определено ше привлича вниманието! Важно е да носиш кво ти е удобно и ти седи, а не кво е модерно...току видиш по улиците сички в лилаво, сетне сички в жълто...сички на платформи, пък кой как му седи вече...

Е добре де какво е това безобразие? Костов е виновен!!

Тъкмо за лятото кожени панталони! Ммм перфектно!

Шоп е същество, което живее около София и понякога в нея.Шопинг, кво ще е тогава?

Ако е възможно тези от снимките да ги пуснем да се разходят на есен из лозето на баща ми, щото после три години косърче няма да влезе в него от страх.Ако може тази с кожените гащи да не влиза, щото миризмата, такова, нещо......

Abe s 2 dumi kurvenskia image e vinagi aktualen :)))

Някой може ли да преброи колко са българските думи в този текст и да изчисли съотношението между тях и чуждиците ? Г-да пишещи, не мислите ли, че ставате и смешни и жалки с този вид писания ?

Не знам кой го е писал, но е смешно! Актуално е обувки на висок и тънък ток. Потници носят уважаемите люди дето градят зидове...Нещо сбъркан материал!

Секси кожени панталони i izpoten zadnik za lqto 2009!!!

Лелее..какви платформи. Бързам да си ги купя:)))

абе както се пееше в една песен Сашка васева гащи няма ... и да има файда няма! Та от тая гледна точка май най важното е през лятото да нема гащи пък другото се сваля лесно ;)