Ученичка на Светлин Русев представи своя изложба

В галерия "Българи" беше представена изложба на Десислава Минчева.

Обратно в новината

Коментари - Ученичка на Светлин Русев представи своя изложба | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Благодаря на всички, които така добре ме познават! Не е лошо обаче да могат да казват мнението си лично на мене. И ако някой прояви такава смелост - с удоволствие ще го повозя със безумно скъпата си кола!)) И все пак - ако някой иска плакатен позитивизъм ( който беше приоритет точно на така омразното ви комунистическо минало...ама кой ли да научи тези неща?), нека самият той да се усмихва по-често! Поне това... Аз, злата прокобница, мисля да продължа да си рисувам това, което искам. Поздрави! P.S. Радвам се искрено, че има и хора, на които картините ми са харесали. Точно заради тях си заслужава да изтърпя много кал...и да продължа да си гледам работата.

Първо изложбата е на Десислава Минчева и Снежана Симеонова, не знам защо на dir.bg им е убягнало това?! И второ, Светлин Русев си е Светлин Русев, това, че много хора не го обичат не означава, че трябва да си го отнасят неговите ученици... До Стойностни?! - наистина отиди и виж, картините нямат нищо общо като тематика със светлиновите, недей да се влияеш от всеобщото мнение...

Иди и виж,после следва правото на мнение.Иначе,по принцип,позитивното мислене винаги е за предпочитане.Хубав ден на всички.

Haresvam platnata na D.Mincheva. Dostavqt mi udovolstvie i temi za razmisyl. Chudesen avtor i istinski maistor!

Тая е много зле горката, добре, че е ученичка на дядо Светлин та да я пробута и нея.

Десислава Минчева е професор по живопис .Адски тъпо е да бъде представена ,като ученичка на Св.Русев.Ученичка може да се ползва за студент или току що завършил автор без свои изяви.Но за един професор като Минчева е обидно

Преподава ли в Академията? Какво й пречи ако не е там? Светлин Русев е велик и заради преподавателската си дейност. Кой негов ученик продължава неговата школа там? За егоистка не е нужно да се пише, рекламира и спомня от къде е и т.н. Благотворителна дейност развива ли?

Такива тъжни /ангажирани с напрежение и проблематика/ картини не пожелавам на нито една нациа, а още по-малко на българската. Още един принос към емоционалната кал, която носим в себе си! Да е жива и здрава авторката, но да спре зад паравана на художествена дарба /технически погледнато/ да размножава негативизъм, трагедия, социален проблем и драма! Също прикрити зад клишетата 'реализъм', 'действителност', 'истина' и други негативистични прогнози на комунистическите критици - простаци. Имаме нужда не от потвърждение на тезата за тъжна реалност, а от смела позитивна емоция, която да изгражда модел и да помага в обществото ни. Всичко, което става действителност, първо е в главите и сърцата ни, а тази авторка се опитва да вкара там кал, както се вижда измежду рамките на картините й. /не я познавам лично, но ми става ясна мрачната й съдба на прокобница/.

Кое му е стойностното на това да караш кола за 200 бона???

Pozdravlenia, hubavo e da se chuva, che vse oshte se sluchvat stoinostni neshta v Bulgaria.