Ива Екимова и Боримиров уважиха промоция на ДесиСлава

След 3-годишна пауза ДесиСлава издаде седмия си албум “Послушай сърцето си”.

Обратно в новината

Коментари - Ива Екимова и Боримиров уважиха промоция на ДесиСлава | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... na tezi snimki Desislava mi prilicha na kakite ot Pigalle

sme6no izglejda, no ima mnogo krasiv glas

на Десислава роклята и прилична на роклята на Уилма Флинстоун

ВЯРНО Е, ЧЕ ДЕСИСЛАВА МОЖЕ ДА ПЕЕ И ИМА ДОБЮР ГЛАС! НО ЖАЛКОТО Е, ЧЕ ВИНАГИ ИЗГЛЕЖДА ЕВТИНО!

Да е жива и здрава и да има още много албуми.

Жилая успех на ДесиСлава тя пее много добре .Ева без Дими лека му пръст на човека е кръгла нула къде и тя се вре.

GONZO GONZO GONZO GONZO !!!

Тази простакеса Ива Екимова какво общо има с култура и изкуство. Не знам от къде я изкопаха. Деси Слава има страхотен талант - тя все пак е ученичка на Вълкана Стоянова. На кой плаща или с кой спи тази Ива, та толкова я тиражират??? В МА3 страшно се изложи с нейния коментар за фигурите на участниците.

Ох, писна ми от тези кичорести гърли. Какво ми ги навирате непрекъснато. Приличат ми на евтини проститутки. Даниел Боримиров и жена му - поне имат стойност. Ами сложете ми само едни дупета и пишете на кой са, ако някой го интересува. Това е, което ми пишете. То пък бива простотия, бива- но замислете се, че все пак в тази държава има и хора с други естетически критерии.

Зуека и Рачков дотам ли опряха - да водят шоута за чалга певачките ? Ужас...

Като каква се явява Ива Екимова, че пишете за нея? Една жена, която се залавя зя различни работи и накрая едно нищо. Тъпа и грозна пача, която си въобразява, че има перфиктна фигура, както тя се изразява. Да ама само тя си мисли така. Я да си седне на ....и да не си показва озъбената в усмивка гадна физиономия

тази деси слава има много грозни крака, защо ги демонстрира толкова безвкусно

Добре,след 3 години кой ще я слуша тази бивша фолк певица при наличие на толкова нови?А онази другата направо не мога да я дишам...

Не е Якимова, а Екимова. Това обаче не променя факта, че е кифла и че не е известна с нищо. Или може би тя е поредната, моято е известна с това, че е известна :)

Za myrtvite se govori samo dobro ili nishto, no za Iva Ekimova ia ostavete namira.

DESI PEE STRAHOTNO NAISTINA...NEUSPORIM IZGLEJDA KATO AMORTIZIRALA,DEBELA PROSTITUTKA S PRI4ESKA OT '94 I PO4ERNELI KORENI...PONE ZA PROMOCIQTA DA SI GI BE6E IZRUSILA////UJAAAAAA SAM

ДесиСлава наистина има данни за много добра певица. Докато обаче се изявява в този побългарен ориентало-азиатски стил-поп-фолк, примесен с елементи на кьочек, нищо няма да постигне освен замечтания пиянски поглед, на скапания от работа българин. Жалко за един талант съдържащ се от една силно ограничена личност.. В този идиотски стил, останал от времето на пашите и ефендитата, освен възможно по-разголеното, кършещо се тяло с огромни изкуствени гърди, бедра като на кон, и джуки като гъз, нищо друго не е от значение.. Не ми говорете за гласови данни там.. Жалка работа.. Жалка

Абе той Борето нали пък си е убавец. Просто хората са си взели нормални жени за семейство не силиконови омети за пред хора....Пък с кви си излизат отделно е друг въпрос.

Боже, тая Деса да не се има за световно известна звезда! Много ми е превзета - честно!

Не мога да разбера защо продължава това талантливо момиче да прави промоциите си по кръчми и не иска да прави концерти като малко изявили те се в НДК певици Глория и Рени.Мисля че ще напълни залата.

Iva veselata vdovica-pazi boge slqpo da progleda

Май екстазито ти е в повече, щото не си разбрал(а) ,че фамилното име на Ива е Екимова , а не Якимова. Спри го-Xstasy -то и ще бъдеш в час.

Невзрачна, невзрачна ама сестра на Таки...

Тези са егти грозотиите! Все повече се убеждавам, че от естествената женска красота (без гримове, силикони и чудеса) по-хубаво няма! Чучела!

Може да е всякаква ,но пее та се къса.Уникален,неповт глас притежава тая жена.Страхотен албум е направила.

Дай Боже всекиму такава весела вдовица като Ивето...! Има нещо допълнително перверзно и еротично дори в този й статус на опечалена секси-робиня...!!!

Дай Боже всекиму такава весела вдовица като Ивето...! Има нещо допълнително перверзно и еротично дори в този й статус на опечалена секси-робиня...!!!

Dobre che Dimi pochina che da moge Iveto da se razvihri po partyta.

Деси изглежда повече от блестящо.

о веселата вдовичка пак е там. по сутиен...

Ти да не би да я познаваш лично,че си толкова осведомен кой е весел и кой не.Евала на Ива Екимова,че е толкова силна и успява да се усмихва.

Тая, вдовицата, откакто се изпроеба с всичко живо наред, много се разхубави, ей! Мамка им курвенска, тая пареща рана не им дава покой и все са в пролетни сърбежи! А чесало винаги могат да си намерят, при това и по-твърдо и младо......

Тая, вдовицата, откакто се изпроеба с всичко живо наред, много се разхубави, ей! Мамка им курвенска, тая пареща рана не им дава покой и все са в пролетни сърбежи! А чесало винаги могат да си намерят, при това и по-твърдо и младо......

dobre,4e e mahnala plitkite :)

izkam da gledam detski

На Борето жена му много грозна. Прави ми впечатление ,че на повечето фурболисти жените са доста семпли и невзрачни - Йовов, Гонзо, Мартин Петров за пример .

Браво. Пожелавам успех на албума. Деси Слава има страхотен талант. А таланта винаги трябва да се уважава. Това го написах за тези, които сега ще почнат да плюят.

една от веселите вдовици... в компанията на Азис, Нелина,Емануела. ех Дими, Дими... дано не ги гледаш отгоре.

Промоцията на ДесиСлава беше страхотна! Нивото беше наистина високо, а самите нови песни на Деси пък успяха да докоснат много от присъстващите, включително и някои от колегите й, които я уважиха. Браво на нея, тя за пореден път показа класата си!

Хубаво пее момичето,спор няма.Не съм чула новите и песни,но определено старите ме кефят повече.

obojavam ja no za boga momiche koi ti pravi tia pricheski ....

obojavam ja no za boga momiche koi ti pravi tia pricheski ....

Деси е прекрасна певица,сигурна съм че песните и ще са страхотни.Успех Деси...

Кви са тия бози ?

Боримиров - знам кой е и какво е направил. Коя е тази кифла Ива Якимова?

Десислава е една от малкото, която може да пее и има страхотен глас.Малко са , като нея.Жалко, че не е достатъчно уважавана , а се пише напрекъснато за конската муцуна на виещата като в джамия анелия или подобни от този род изкуствено направени ''звезди''от пресата.

кви са тия бози ?

И аз я уважих, ама след промоцията, няколо пъти! :)))