Асдис Ран се съблече за българско списание

Най-обсъжданата футболна съпруга позира за първи път без дрехи.

Обратно в новината

Коментари - Асдис Ран се съблече за българско списание | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мисля, че незивисимо от доброто си финансво положение човек трябва да си даде сметка,че има и такива моменти в живота.Тази госпожа доста показно в предаването Футболни съпруги прекаляваше с лигуртийте си и пилеенето на пари.Е все пак е съпруга на футболист, то друго няма какво да се очаква.

който дойде в Бг-винаги става за смях!! Лошо влияем на чужденците!!!

Ако чичовото я беше тъпкал, мъжът и щеше да играе първа смана в ЦСКА, ама не стана работата.

Ах тии, колко си долна, маймунке мръсна! Преди няколко месеца в интервюта разправяше че тук за нищо на света няма да се снимаш в мъжки списания и за теб най-важното е съпруга и семейството, а сега, заеба всичко само и само максимално фотографи да надничат по дупките ти. Исландия фалира, но май фалираха и принципите ти и се замениха с нова ценова политика. Хубава е, но за краткия си престой в България е станала типична чалгаджийка - иска да я снимат, да е известна - като Парис Хилтън - известна с нищо, но известна много. Сигурно ако се снимаше порно в БГ, Адис щеше да е първа писта, забравила за целомъдрените си изявления отпреди месеци. Колко е жалка и хубава

Хубаво е момичето, но мисля че вече ни я натрапихте много.Стига!!!!

Kakto znaem parite ne mirishat

Поредната ОБЛЕЧЕНА фотосесия в мъжко списание. Ще повърна...

Асдис нали искаше да бяга от България, та сега се съблича в наше списание?!?

а ти чак толкова ли си хубава ма!!!!!!!!!!

не бих казал, че е мис вселена, пухкава е, но все пак е красива. виждал съм я на живо, не мога да си кривя душата - красива е

Вън самонадеяната Асдис Ран от България. Като не и харесва-да си заминава.

Не се е съблекла достатъчно. Искам още ...

Gledah j w Gore6to...Za samo4uwstwieto ne i se sardia, oba4e, 4ak takawa krasawica ne e. I po- hubawi sme wivdali!

красива жена. ЕВАЛА!!!!!

Да оди у родна Исландия, където всички са един калъп, да се прай на Мис Вселена! Яко дразнеща селска мутра.

Ne e samoto savar6enstvo, no grima i fasdata q dopalvat, po ulicite iz gradovete ima mnogo po-gotini madami ot neq, no parite si kazvat dumata!

И аз съм жена и не мога да кажа на бялото черно.Асдис е хубава жена, харесва ми на снимките и не виждам никаква пошлост в нея! Какво искате от жената и две деца е родила и гледа - екстра си е.

Сега е времето комлексираните селянки от панелните квартали да се развихрят и да разкрият колко са и къси краката, как щом е руса значи е члагаджийка Сега е времето на злобните парвенюта. Жалка картинка

като цяло впечатлява но ако се загледаш нещо има неприятно в нея. за усмивката просто е ужасна има заешка усмивка и нещо противно и неприятно в тази скандинавка сори но така мисля аз гледах я в шоуто на слави и там пък си пролича колко е куха лейка

Интересно...манекенк в БГ се продавали?! Ние добре си го знаем...манекенки, фолк певици....то други жени освен споменатите в нашата държавица няма, но питам аз -въпросната госпожа какво е направила с тази фотосесия?????? Може просто ни е подарила красотата си?!

В позата на Аманда Лиър е. Жалко че я е снимал прост българин, та я е направил да изглежда оскубана патка.В старата снимка има финес- отметнати коси, лебедова шия и загадачната усмивка на Аманда. Учи се!

МММ да, тука нали беше много ниско заплащането ,а в нейнатастрана изкарвала многократно.Така се изказа в Горещо,всъщност голямо самочувствие, но явно е забелязала ,че българките са многократно по-красиви,та искаше да ни срине самочувствието.Е, сега май ние българките се смеем последни!Ама хак й е!Лигла!

гледах едно ъъъъ клипче ;) Та в него едно чехкинче, също така русо и също синеоко, показа несъмнени таланти, за които тази Асдис поне засега не е дала никакви доказателства. Та питам аз, откъде накъде на нея ще й дават луди пари да се снима гола, а на чехкинчето, дето такъв труд му хвърли, я са му дали 300 евро, я не. При това, ИМХО, по чехкинчето всичко си беше негово, нямаше силикони, плънки и обтяжки. Е това ако не е несправедливо...

Като жена, мога да кажа, че външно Асдис е много хубава жена. Аман от циганските ви критерии за хубост! Кой е казал, че кукленската красота е нещо лошо? За всеки влак си има пътници. Според мен тя изглежда много фина, крехка и някак си неземна. В нея я няма пошлостта на нашите изрусени фолк диви, които само се чудят как да се нацупят, за да изглеждат ужким по-секси. Красотата и е точно в нейната изящност. И защо русият цвят на косата трябва да се смята за белег на чалгата? Вие изобщо виждали ли сте естествено руси жени, за да го твърдите?

Tazi nali iska6e nam kolko hiliadi evro, za da se snima bez drehi.. ? Dali sa i gi dali ?

Жена съм, ама чак и на мен ми харесва тази красавица. Безспорно е хубавица! :)))

Дори в профил личи, че има несъразмерно тяло :къса шия, доста дългичък труп на къси крака. Изглежда много безлична, липсва и излъчване и изобщо не е секси. Според мен сгрешила е, като се с съблякла (освен парично, предполагам). Обаче сама развенча мита са сексапилната ледена кралица...

В класацията на чужденките, които са публични личности в България, е доста по-добре изглеждаща от Азис.

Prostotiata ne e samo v Balgaria. Ochevidno se sreshta i pri eskimosite v Iceland.

Само моите крака са къси! На Асдис не са!!!

miii kakwo da kaja..... do jenite s zlobnite komentari s wremeto koeto pi6ete komentite mojete da swar6ite ne6to polezno za wida si (pone mi izglejda 4e ne ste mnogo atraktiwni i zawijdate ot napisanoto) spored men ima ne6to mnogo stranno w neq no nali towa q razli4awa i q prawi sladka...] aide bb ot men i sry 4e ne pisha na kiriliza no sam ot 4ujbina (i da znam 4e ima saitowe koito ti obra6tat ot latineza na kirilizata no ne e mnogo to4no ...)

нали нямаше да го направи?!Явно си е получила искания хонорар.

mn e sexy

От blundinka мнение със сигурност няма. С този правопис и тъпа блУндинка няма да ти върже! Айде, със здраве.

Напразно се е съблякла. Само ни показва, че не е така сексапилна, както си мислехме. От друга страна : ако са и броили 30000 евро, както си беше определила мизата, защо не?!>>> Обаче от списанието са си хвърлили парите на вятъра.

aide stiga s taz navsiakade kadeto otvori6 samo tia e tolkova ne e hubava i tialoto i ne e koi znai ko

То пък голямото събличане дето направила, според мен изглежда далеч по-добре опакована с нещо лъскаво...

много са и къси крачетата бе........

явно и тя е в криза - все пак става въпрос за пари

Кво искаш да кажеш сега? Че манекенките в БГ не са проститутки? Иди на фоаето на някой хотел и ще видиш какви каки се качват по стаите на сами мъже. От мода и музика тука не се живее. А агенциите за манекенки са си живи сводници!

То пък едни голи снимки...това, което се вижда е същото, което се вижда и когато е с по-голямо деколте. Излезте на плажа и ще видите много по-голи жени :))

Ama nali tia nqmashe da se subli4a,kak taka e reshila izwednuj? Inache si e super jenata!

Да ви имам и мечтите.Колко по-сексапилни и красиви жени има от тази бледолика,стъклена кукла.Излъчва студенина и скованост.

Гледах я в Горещо. Толкова самоуверена и с голямо самочувстие е, че... чак ме подразни. Разказваше от рода, че тук манекенките се продават. А видиш ли в нейната страна и тя самата никога не би го направила. Прилича ми на позьорка. А защо стои тука, не знам. Явно в нейната страна никой не я познава, а тук стана известна за един ден.

Добре изглежда след раждането на 2 деца, а и какво да прави в Исландия-най-ударена от кризата страна в Европа? Тук поне ще изкара някой лев и ще идат на море.

Е, щом само за това си мечтаят мъжете ... нямам думи! Асдис е поддържана жена, с хирургически намеси. Външността безспорно е от значение, но не е най-важното нещо. Налагат се изкуствени хубавици с вид на проститутки! За съжаление на повечето мъже такива им харесват - кухи Барбита.