Уди Алън мечтае да заснеме Карла Бруни в негов филм

Уди Алън мечтае да заснеме съпругата на френския президент Карла Бруни-Саркози в свой филм, възхвалявайки чара й и прогнозирайки, че тя ще изглежда чудесно на големия екран, съобщи Франс прес.

Обратно в новината

Коментари - Уди Алън мечтае да заснеме Карла Бруни в негов филм | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато не я видя на живо не ми я хвалете. Да не говорим , че има разлика от на живо и на голо. Истината е в очите на президента и предполагам , че изглежда добре. Но въпреки всичко искам да я видя на живо , за на голо ми миришат краката май :(((((

Хора, може ли тази жена да няма усета на нашите фолкаджийки? Може ли от такава величина, и да не си сложи силикон? Може ли да си позволи да не изглежда като тъпа и евтина проститутка, както изглеждат нашите? Вероятно не е толкова образована, или не е такава звезда като певачките ни... Ма не е ли смешна така...? Жена на цял президент.. при това на не коя да е държава, а даже и хубава като жена.. че пък да си няма силиконь..?Е.. ама това не е честно.... Ха ха ха ха Нашите силиконки да си вземат поука.. но.. като си нямат мозък.. Ше земе да ги зболи главата, ако се замислят...

typaci

Явно само на Вас прави това впечатление. Двете нямат абсолютно нищо общо.

Чаровница!Още много успехи в живота!

Да-да, мечтае той...ама да я заснеме с оная, малката твърда камера между краката му...!!!!

ФИННА ДАМА , СТИЛНА ! КЕФИ МЕ ! И НИЩО ОБЩО НИТО С мариана попова / ОТ КОЯТО ВЕЧЕ МИ СЕ ДРАЙФА / , НИТО С ДРУГАТА НАШЕНКА - светла не знам коя си.

Тя има нещо,нещо,което повечето жени нямат- харизма.И независимо с кой, на колко и къде е тя винаги ще я има........

Ultraantipatichna jena, prosto ujas. Predi 15 - 20 godini moje bi e imalo niakakva krasota v neia, no sega prilicha na bogomolka. Na kakvato pravilno ia beshe oprilichila jenata na niakoi ot bivshite i lubovnici.

Прекрасна жена :)

Прекрасна жена :)