Проф. Вучков черпи вдъхновение за новата си книга в парка

Излезлият в лятна почивка, професор, титаничен ТВ водещ и един от най-желаните ергени в България Юлиан Вучков реши да се слее с простолюдието за да черпи вдъхновение за новата си книга.

Обратно в новината

Коментари - Проф. Вучков черпи вдъхновение за новата си книга в парка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

profesora e mnogo umen stiga da go slu6ai umni balgari toi ima smelost da ka3va vsi4ko napravo a ne kato niakoi da li6at 3adnizi bravo profesore radvam vi se

Тоя ненормален идиот и простак добре че го изхвърлиха от всички телевизии!Има много високо мнение за себе си и не търпи чуждо!И е подлец и лицемер!Говори против всички,а самия той е подлец и негодник!

минавам на безсолна диета

Браво ве пич Това дето си го написал е жестоко :)))) Защо такива хора като тебе не издават книжки ами такива идиоти като тоа Ву4ков го правят. Кои ли ще е тоя ненормалник който ще се наеме да му издава книгата. P.S. Тая държавица не отива на добре.

Тоя най-желан ерген в България? Някой да не е писал статията махмурлия?

и от лудите може да се научи нещо.

не просто сол а меродия

toi jivee niakude okolo NDK, zatova se podvizava tam

Кой му чете книгите на тоя? Ако беше женен щях да мисля, че жена му, а то..

Kakwv profesor, bratia bwlgari, kakvi 5 leva. Toi si e totalna kukuviza i miastoto mu ne e v razni kabelarki, a na 4-ti kilometwr.

Да ходи да черпи вдъхновение от карлуково или от друго психиатрично заведение. И някой да ми каже аджеба по какво е професор този шут побъркан????

лелее щом упряхме до него за желан ерген сме го загазили тотално та това на човек не прилича бе

Jiva karikatura. Tozi samozvanets njhama li koi da go vkara v ludnitsata, ami produljava da pleshti vreli i nekipeli. Iavno iskat da go durjkat kato bezplaten kloun v televiziata. Molja vi be hora, njama li tozi idiot koi da go mahne ot efir???

Съвсем не съм фен на професора, но като чета неграмотни коментари за него и ми се доплаква чак.

Съвсем не съм фен на професора, но като чета неграмотни коментари за него и ми се доплаква чак.

ауцхаймер

evala gyzenseks, poet si!

Съгласен съм с непознат, жабчо и умерен.

profesore stavam aktiven gay i idvam druz se..

Браво на гъзенсекс! Добре ни разсмя, а пък и го е казал много правилно човека...

Професор Вучков си е много наред! Но истината трудно се приема, а този човек не е казал нещо, което не е вярно. Да, маниерът му на говорене е малко по-труден за възприемане, но ако имаше малко повече българи като него нямаше да сме в това положение. Продължавайте в същия дух, професоре!

Интересно кой е авторът на статията, който пропуска елементарни правописни грешки... От там нататък цялата статия е безинтересна...

ТУКА ВСИЧКИ ИЗПРАЗВАТ АМОРАЛНИТЕ СИ ФРОЙДОВИ ИЗСТЛАСКВАНИЯ. Добре де, мен даже не ме дразни, даже намирам нестандартното у него за забавно, за смазващо ширещата се простотия и безхаберие. И какво от това, че съм НОРМАЛЕН?

Тоя си е направо пергиш! При това дърт!!! Направо - изгорял бушон! Одеждите му са върха - ама то-о-олкова е прост, че милионите му пачитатели / не бяха ли май милиарди?!/ ще паднат прави под масата, пардон - пейката...

На възраст е вече, но си пада по певици. Обича да му пеят песни. Песента, която животът му е изпял обаче, никоя певица няма да му я изпее.

Тоя педофил Кучков сигуно е искал да прави генг-бенг с това младо семейство...

Явно сте си намерили нов автор, който, за съжаление, не е много добър по български език. Има няколко пропуснати запетаи, една излишна и няколко стилистични грешки. Вземете се научете да пишете!

Негово изкуково величество благоволи да се разходи в парка с простите хора, санким неговия колосален ум досега не му го позволяваше. Където върви и всички падат на колене и удрят глава в тротоара за да не осквернят чистата му душа. Кой ги пише тези простотии. И ако вучкожв е най-желания ерген в България, то значи имаме милиони изкукали стари моми, които в отчаянието си са готови и на него.

Яко му хлопат чевиите!

Професор Вучков в телевизията бачка... Професор Вучков със акъл ще ви измачка. За професор Вучков даже слънцето е сянка, само с мисъл можел да разбие банка. Професор Вучков не занимава се с интриги. Професор Вучков е написал много книги. Професор Вучков винаги изслушва госта. Професор Вучков не би изтрил ти поста. Професор Вучков може всичко с устата. Професор Вучков по-красив е от красотата. Професор Вучков сам самичък си е секта. Професор Вучков бил измислил Интелекта. Професор Вучков абсолютно всичко сътворил е. Професор Вучков динозаврите избил е. Професор Вучков всички с думи може да затрие. Професор Вучков нищичко от никого не крие. Професор Вучков със звездите си говори... С професор Вучков даже лудият не спори. Професор Вучков даже Бойко превъзхожда. Профес Вучков на България е вожда. Ние тук се правим на поети, а той в леглото прави пируети. Професор Вучков не обича просто женки. Професор Вучков спи само с манекенки. Професор Вучков всичко може да докаже. Професор Вучков с логика ще ви размаже. За професор Вучков няма неизвестни! За професор Вучков новините са непресни... Мъдрост за него нещо е банално. Професор Вучков е богатство национално!!!

Хората като него са солта на живота !!!

Ама този журналист пише глупости. Как може Юлиан Вучков да е един от най желаните ергени. Аз съм на 58 години, но моля такъв и на златен поднос да ми го поднеса - не го желая. За мен той е болен мозък, перко.

Той е добър събеседник, само ако му отговаряш положително. Не вярвам да приема чуждо мнение. За това са виновни тези, които са му дали диплома за артистичен коментатор. По нататък събитията се развиват около него с шеметна бързина. Ето защо разбира от всичко, намира косури и вади калпави изводи. Ако ергенлъка му е послужил за нещо, щеше да вземе Нобелова награда за рицарство, кавалерство и джентълменство. В старата Англия отговаря на титлата Сър.

Тоя нещастен самотник си е намерил любимо занимание да глаголати безумия. Е, щом може да намира трибуна за изстъпленията, си значи някои са по зле от него. Тъжно е, не е смешно, че човекът се взема насериозно като звезда. Самотниците, казва Чехов, обичат да ходат на баня. А за Вучков може да се добави и да се показват по телевизията

Юлиан Вучков не е професор. Той е самозванец. Проверете в официалния сайт на Висшата атектационна комисия ВАК. Там има списък на хабилитираните лица от 60 та година насам. Вучков не присъства, а има само кандидатска научна степен. Това е достатъчен по значението си факт да покаже нищожеството му.

Този е професор колкото и Божидар Димитров.

Този е професор колкото и Божидар Димитров.

Дано младата семейна двойка да не е умряла от досада от скучните лакардии на професора.

Господа Ремон,Еди-кой си и другите келеши....Ремон, от тебе по-голямя и по-гнусна карикатура не съществува,ти си толкоз грозен, че първият човек, който се е стресирал от лошия ти външен вид е бил акушерът на майка ти,която в радостта си те е подхвърлила 10 пъти във въздуха, но само 2 пъти те е уловила.Еди-кой си, а ти първо се научи да пишеш на кирилица, а не на маймуница, относно въпросът за смешника, смешник е на майка ти уродливия неграмотен и нискоинтелигентен син.Професоре, Господ здраве да ти дава!!!

а, той бил ерген...чудех просто от къде идеха всички ония съмнителни изстъпления на небалансирани мозъчни напъни

Изкуфял дъртак

Nito mojate da se doblijite do nego nito da imate parfeknijat mu um. Ne davaite ozenki ot sloba.smeshni shte ise sramuvam sa vas sashtoto vie shte samo edni gotovankovzi i sama siguren che dori i komputara ne e kupen ot vas. Toi e tribun nepovtorim i se uchete ot primera mu. Posdravjavam go sashtoto slovata mu vodjat do svoboda istinska a BG se nujdae nai mogo ot tova.

Обувките са плетени, но са черни. Като не го харесвате, не го гледайте. Има други къде по-големи смешници

Alankolu,bezsramnik 6a oglu6ee6 kak si se okokolil v cicite na jenata bezsramnik takav... http://www.jiv

Ne se prismivaite na 4oveka,vse pak e na dosta godini,a ima energiq,kolkoto i 20 godi6en ne moje da se pohvali v dne6no vreme,da ne govorim 4e im lpsva elementaren intelekt i kutura na mladite dnes.Tova e jalkoto za naciqta ni,a e negovoto prisystvie v efira.

Все пак доста злобничко е написан текста: титаничен един от най-желаните ергени, взривоопасната комбинация, милионните му почитатели - прекалено е за 4 изречения текст.

И тука било пълно с разни специални особи,имащи високо мнение за собств. си личност.Щом и Кулезич пишете за шантава.А що не се погледнете и да откриете ,че България е огледало точно на ВАС .А не на Л.Кулезич и Ю.Вучков .Жалки сте.